logo

Nova Aurora von Ponystein

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Nova Aurora von Ponystein

ViestiKirjoittaja Kheria » 29.06.2012 15:49

Kuva

Nimi: Nova Aurora von Ponystein

Sukupuoli: Tamma

Rotu: Yksisarvinen

Ikä: 22

Ulkonäkö: Aurora on vaaleanharmaa poni. Hänen silmänsä ovat karmiininpunaiset. Hänen harjansa ja häntänsä ovat syvän violetit, ja niissä on siniharmaita raitoja. Hänen harjansa on suora, ja ulottuu hänen niskaansa asti. Hän pitää sitä yleensä toiselle puolelle kammattuna. Häntäänsä hän pitää melko lyhyehkönä. Hänellä on usein päällään tummanvihreä taskullinen liivinsä, sekä tummanruskeat täyteenpakatut satulalaukkunsa.
Laukkujen läppiin on myös upotettu huotrat, joissa Aurora pitää kahta gladiustansa. Hänen cutiemarkinsa on 4-sakarainen tähti, jonka alin sakara on muita pidempi.

Luonne: Aurora on luonteeltaan hyvin ylimielinen. Hänellä on tapana halveksia ja aliarvioida muita. Hän on myös hyvin jääräpäinen ja häikäilemätön; hän pyrkii saavuttamaan tavoitteensa keinolla millä hyvänsä. Hän turhautuu helposti jos asiat eivät mene hänen suunnitelmiensa mukaan, ja tällöin hänestä tulee hyvinkin kärsimätön ja äkkipikainen. Aurora on myös melko pessimistinen ja välillä myös kyyninen. Tämän johdosta hänellä on myös ongelmia luottaa muihin poneihin; hän olettaa aina heistä pahinta. Sen takia hän yleensä pyrkiikin välttämään kontaktia. Aurora pyrkii olemaan täsmällinen ja tarkka. Hän arvostaa tietoa yli kaiken. Tämän takia hän ei ole aina kovinkaan käytännönläheinen. Hän halveksuu Pegasuksia yli kaiken.


Harrastukset: Auroralla kerää vanhoja karttoja ja tietoa menneisyydestä, mutta se on hänelle enemmänkin pakkomielle kuin harrastus. Ylimääräisen ajan hän yleensä kuluttaa harjoittelemalla taikuutta tai miekkailuaan, taikka tutkimalla jotain useista satulalaukussa kantamistaan kirjoista ja kartoista. Kun hän todella haluaa rentoutua, hän etsii syrjäisen paikan josta hän tyynesti tarkkailee ympäristöään samalla henkisiä muistiinpanoja tehden.
Perhe: Auroran perhe katkaisi kaikki välinsä häneen sen jälkeen kun hän jätti kotinsa taakseen.

Ystävät: Aurora ei ystävysty kovin herkästi, ja koska hän on melko liikkuva, ei hänelle ole ehtinyt syntyä ystävyyssuhteita.

Asuu: Auroran koti on kaukana idässä sijaitsevassa Stalliongradissa, mutta hänelle itselleen se ei ole koti. Hänelle lähin kotia vastaava paikka on hänen telttansa. Joka on hänen satulalaukuissaan.

Menneisyys: Aurora syntyi kenraalin tyttäreksi kaukaisessa militaristisessa ja rotupuhtautta vaalivassa Stalliongradissa. Siellä hän sai sotilaallisen ja elitistisen kasvatuksen. Isänsä vaikutusvallan avulla hän pääsi käsiksi moniin tavallisilta poneilta saavuttamattomiin tiedonlähteisiin, ja tultuaan täysi-ikäiseksi hän oli jo alkanut kyseenalaistamaani paikallisen propagandan. Välttääkseen naimakaupan ja saadakseen selville millainen maailma oikeasti oli, hän lähti kiertämään maailmaa isänsä suureksi harmiksi. Nyt tämä tietoa ja totuutta janoava, identiteetistään epävarma ja kasvatuksensa takia ongelmiin usein joutuva puhdasverinen yksisarvinen on onnistunut harhailemaan Equestrian ydinalueille, Canterlotin lähimaastoon.
You're in my way,
And I haven't got the time today,
Best you walk away,
And live to fight another day

Avatar
Kheria
Yksisarvinen
 
Viestit: 775
Liittynyt: 22.04.2012 15:12
Paikkakunta: Parts Unknown

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron