logo

Arcadia

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Arcadia

ViestiKirjoittaja Aveline » 05.04.2013 17:01

Nimi: Arcadia
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Pegasos
Ikä: 20

Kuva
Ulkonäkö: Arcadialla on vaalean oranssin sävyinen turkki ja kirkkaan punainen harja. Arcadian tyyliä voisi kuvailla tarkemmin sanoilla "siisti sekamelska", sillä hän harvemmin tuhlaa paria minuuttia enemmän aikaa itsensä sukimiseen. Jollain ihmeellisellä tavalla tyyli kumminkin sopii hänelle. Vaikka harja usein hulmuaakin vapaana, ei nopeasti kasaan kyhätty löysä ponnarikaan ole harvinainen näky. Silmät hänellä ovat kuparin sävyiset. On myös varmaan hyvä huomauttaa, että Arcadian korvat ovat hieman normaalia isommat.
(HUOM! Kuva on valitettavasti Arcadian varsa-ajoilta eikä hän enää käytä sinistä hiuspantaansa. Harja on pidempi kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Hänen cutie mark on retro joystick, meinaan nimittäin vaihtaa sen!)

Luonne: Hyvin ystävällinen tamma, jopa liian ystävällinen omaksi hyväkseen. Hän tuppaa olemaan kovinkin sinisilmäinen ja antaa paljon anteeksi. Myöskään naiivi käyttäyttyminen ei ole erikoista häneltä, sillä kaikissahan on aina jotain hyvää… Niinhän?
Punastuminen ei ole harvinainen näky Arcadian kasvoilla. Hänet saa punastumaan hyvinkin helposti ja usein hänen suojautimiskeinonsa on piiloutua harjan taakse, harjan nykiminen hermostuneesti, katseen kääntäminen pois tai jopa tilanteesta pois käveleminen (tai juokseminen).
Söpöt asiat kiehtovat Arcadiaa suuresti. Koiranpennut, ankanpojat sun muut vastaavat söpöt otukset saavat Arcadian hihkumaan onnesta ja keskittyminen rikkoutuu täysin jos jotain tällaista ilmaantuu hänen näkökenttäänsä.
Uusiin poneihin tutustuminen vaatii Arcadialta vain vähän hänen lapsekkaan persoonallisuutensa takia, mutta lähelleen hän ei päästä juuri ketään. Tämän takia Arcadialla on vain kavereita ja tuttuja, eikä yhtään ponia jota voisi kutsua ystäväksi termin varsinaisessa merkityksessä.

Harrastukset: Videopelien pelaaminen. Arcadia on voittanut erinäisiä turnauksia lyhyen ikänsä aikana.
Kahvin juominen. Miten sitä muuten jaksaa valvoa pitkiä aikoja!
Pehmolelujen kerääminen.

Perhe:
Isä Moonbeam ja äiti Solar Dancer jotka asuvat pohjoisessa pienessä kylässä lähellä Manehattenia. Arcadia on perheen ainoa varsa.
Ystävät: Lähinnä vain tuttavia ja kavereita.
Menneisyys: Asui pienessä Manehattenin läheisessä kylässä vanhempiensa kanssa teini-ikään asti. Molemmat vanhemmista ovat astronomeja, minkä takia myös Arcadia tottui pitkiin valvottuihin öihin. Hän käytti kumminkin aikansa videopelien pelaamiseen astronomian sijaan ja voikin sanoa, että vanhempien pettymys oli suuri kun Arcadia vihdoin ansaitsi cutie markinsa. Pettymyksen jälkeen välit vanhempiin viilenivät ja Arcadia suuntasi kohti Ponyvilleä etsiessään uutta kotia. Koti löytyi ja Arcadia on asunut Ponyvillestä siitä lähtien.
Kuva
Arts: DeviantArtBattle.net: Aveline#2243Steam: Ayrianth
○ ♥ ○ ˚ 。 ○ ˚ ♥ ˚ ○ 。˚ ○ ♥ ○
C O F F E E ♡ - So I can do nothing with more energy!
Avatar
Aveline
Yksisarvinen
 
Viestit: 1466
Liittynyt: 05.04.2013 00:02
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala

Re: Arcadia

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 06.04.2013 12:27

Oikein hyvä esittely, toi persoonallisuuden hyvin esiin ja ulkonäkökin tuli selville tekstillä ja kuvalla, vaikka olikin "usean vuoden takaa" :D
Tervetuloa mukaan tähän pieneen sakkiin, joka toivottavasti kasvaa vieläkin C:
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13


Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa