logo

Samuel Vincent Andrew Hartles

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Samuel Vincent Andrew Hartles

ViestiKirjoittaja SamuelHartles » 24.04.2013 20:27

Nimi: Samuel Vincent Andrew Hartles
Sukupuoli: Päältäpäin mies, mutta omaa monia molempien sukupuolien ominaisuuksia.
Rotu: Hartles Pony
Ikä: Syntynyt enkelten ja demonien sotien jälkeen. Ei mitattavissa ihmisvuosina.

Ulkonäkö:

Vaaleaturkkinen ja mustaharjainen, pitkä ja hoikka poni. Mustat silmät punaisilla pupilleilla. Cutie Mark on enkelin- ja demonin siipi. Pitää usein oikeaa silmäänsä piilossa pitkien hiuksiensa takana henkilökohtaisista syistä. Ei ole tarkalleen ottaen mikään kolmesta perusponilajista, mutta ei myöskään Alicorn. Omaa jonkinlaatuisia voimia ja pystyy kasvattamaan itsellensä siivet. Nämä siivet ovat mustanpuhuvat.
Luonne: Ei pidä äläkkää itsestään, vaan on hyvin hiljainen ja epäsosiaalinen. Ei pidä useimmista olennoista ympärillään, eikä pidä monista poneista. Käytökseltään suhteellisen kohtelias, mutta hyvin kylmäsydäminen.

Harrastukset: Ei varsinaisesti harrasta monia asioita, mutta harjoittaa itseään erilaisilla kokeilla.

Perhe: Säilöö vanhempiensa ruumiita erässä talonsa huoneessa. Hänellä on tytär jonka hän pyrkii kasvattamaan mahdollisimman puhtaaksi ja viattomaksi. Lapsen äiti ei ole tiedossa.
Ystävät: Ei ole kovin läheinen kenenkään kanssa eikä usein lähde kotoaan. Ponit eivät tiedä hänen olemassaolostaan.
Menneisyys: On elänyt koko ikänsä yksin. Menetti vanhempansa synnyttyään, mutta pitää heidän ruumiinsa tallessa. On vaihtanut useasti asuinpaikkaansa koska alueen kansat eivät pidä hänestä.
It hurts to remain silent, but unleashing my deepest thoughts and desires would risk too much and probably get me locked up.
Avatar
SamuelHartles
Poni
 
Viestit: 372
Liittynyt: 21.03.2013 18:16
Paikkakunta: Rääkkylä.

Re: Samuel Vincent Andrew Hartles

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 04.05.2013 14:33

Okkei, eli saatiin sinut tänne, yksi foorumin mielenkiintoisimmista henkilöistä. Se, jota olen aina mielelläni lukenut ja idolisoinut tätä neutraalisuutta, jota itsekkin yritän ylläpitää. Hahmo on samanlainen, toivottavasti ei kuitenkaan liian synkkä, mille vaikuttaa, mutta eiköhän se voida RPG:ssä korjata yrittämällä selvittää Samuelin menneisyyttä, kaivaa esiin tämän tuskaiset muistot ja yrittää paikata niitä... Mutta tervetuloa, lisäilen sinut tuonne Ponyvillen (eikös?) postausryhmän takariviin, mutta pistän varmaankin pollin tuosta viestittämisjärjestyksen tappamisesta/poistamisesta.

Ja vielä kerran, welcome to our small group. But, as you have probably seen, it's growing and is going to be nice and sound part of this big forum. Hopefully you'll have great time here with us :=)
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Re: Samuel Vincent Andrew Hartles

ViestiKirjoittaja SamuelHartles » 05.05.2013 14:08

... Kiitän kauniista sanoista. Yritän seurata tarkkaan sitä tilannetta kun tulis postata.
It hurts to remain silent, but unleashing my deepest thoughts and desires would risk too much and probably get me locked up.
Avatar
SamuelHartles
Poni
 
Viestit: 372
Liittynyt: 21.03.2013 18:16
Paikkakunta: Rääkkylä.


Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa