logo

Illuusia

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Illuusia

ViestiKirjoittaja Illuusia » 19.05.2013 12:35

Nimi: Illuusia
Sukupuoli: Nainen/tamma
Ikä: 19 vuotta
Rotu: maaponi

Kuva

Illuusia on 19 -vuotias nuorukainen, joka on joutunut kypsymään normaalia aikaisemmin historiansa vuoksi. Illuusian ollessa vain viiden vuoden ikäinen varsa, tämän molemmat vanhemmat kuolivat yllättäen, eikä kuolinsyy ole vieläkään selvillä. Tämän jälkeen illuusia muutti Ponyvillestä asumaan kauas Saddlebyl -nimiseen kaupunkiin pegasos-tätinsä luokse. Kuitenkin Illuusian ollessa 15-vuotias kaupunkia kohtasi traaginen onnettomuus ja Illuusia joutui pakenemaan pois kaupungista. Vaellettuaan pitkän aikaa, saapui hän vihdoinkin 19 vuoden ikäisenä Ponyvilleen ja muutti asumaan kaupungin laitamille metsään, missä hän rakensi kotinsa suuren puun juurien alla olevaan tunnelistoon.

Luonteeltaan Illuusia on erittäin epävarma ja viihtyy melko paljon omissa oloissaan. Kuitenkin Illuusia haluaisi olla "normaali" ja pyrkii tähän järjestämällä erilaisia juhlia ja muita tapahtumia, vaikka ei oikeasti nautikaan tästä. Illuusian on myös hankala pukea sanoiksi tuntemuksiaan ja usein hän onnistuukin vääränlaisilla sanavalinnoilla tahtomattaan loukkaamaan muita.

Erikoista Illuusiassa on se, että iästään huolimatta hän ei ole vielä saanut söpöysmerkkiään. Illuusiaa on aina kiusattu tämän vuoksi, mikä on saanut ponin entistäkin epävarmemmaksi ja sisäänpäinkääntyneemmäksi. Illuusia ei myöskään ole vielä löytänyt sitä "omaa juttuaan", eikä pahemmin enää jaksa yrittääkään saadakseen jonakin päivänä söpöysmerkkinsä. Tämän vuoksi Illuusian ei voi sanoa harrastavan mitään.

Illuusialla ei koskaan ole ollut todellisia ystäviä ja hän on erittäin huono luomaan ja ylläpitämään ihmissuhteita, vaikka haluaisikin kovasti itselleen luottoystävän.

Paremman kuvan saatte joskus, kun pääsen toiselle koneelleni.
Avatar
Illuusia
Maaponi
 
Viestit: 2412
Liittynyt: 08.04.2013 20:31
Paikkakunta: Kuopio

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron