logo

Lotus Scroll

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Lotus Scroll

ViestiKirjoittaja LiquoriceWhip » 02.08.2012 00:43

Toivottavasti ymmärsin oikein, ja ilmoittautuminen on vielä vapaata..?

Nimi: Lotus Scroll
Sukupuoli: Ori
Rotu: Maaponi
Ikä: 29

Ulkonäkö: Lotus Scroll on suurikokoinen, vahvannäköinen maaponi. Väriltään hän on lämpimän oranssi, ja hänen turkkiaan koristavat terävät, valkoiset raidat, jotka tekevät hänestä melko silmäänpistävän. Lyhyen harjansa ja häntänsä hän pitää sidottuina taakse, ja ne ovat väriltään hailakanpunaiset, kuten rintaan ulottuva leukapartansakin. Suuret kullanväriset silmät katselevat maailmaa hyväntahtoisesti, ja suupielet ovat jatkuvasti vetäytyneenä pieneen, hienovaraiseen hymyyn. Cutiemarkkina on lootuskirja.
Mukanaan Lotus Scroll kantaa ainoastaan matkasauvaansa sekä pientä nahkaista satulalaukkua.

Luonne: Lotus Scroll on kärsivällinen sekä hyväntahtoinen muita eläviä olentoja kohtaan. Hän uskoo vakaasti kaiken olevaisen perimmäiseen ykseyteen, ja pyrkii mahdollisimman pitkään välttämään kärsimyksen tuottamista muille. Hän nauraa usein ja syvältä sekä kertoilee mielellään tarinoita, joita tuntuukin löytyvän lähes loputtomiin. Lotus Scroll ei tee eroa arvon tai aseman perusteella, mikä voi saattaa hänet vaikeuksiin luokkatietoisemmissa ympyröissä.

Harrastukset: Tarinat - niin vanhat legendat kuin yksittäisten ponien elämäntarinatkin - ovat Lotus Scrollin intohimo ja elämäntehtävä. Tarinoiden vaihtoon hän yhdistää usein työtä, joka pitää kaviot toimessa sekä suun ja korvat vastaanottavaisina. Hänet voi nähdä lakaisemassa katuja, kantamassa tynnyreitä majatalossa tai kulkemassa kerjuukulhon kanssa. Omaksi huvikseen hän veistelee usein puusta pieniä hahmoja, joilla toki myös on usein sijansa osana suurempaa tarinaa.

Menneisyys: Lotus Scroll on kotoisin kaukaa idästä, ikivanhasta papiston hallitsemasta Marepurramin kaupungista. Gold Lotus syntyi pappiskastiin, ja cutiemarkkinsa ilmestyttyä hänet hyväksyttiin noviisiksi Ikuisen virran temppeliin. Ikuisen virran munkit keräävät, merkitsevät muistiin sekä levittävät eteenpäin tarinoita, olevaisuuden elämänvettä. Iloinen ja varreltaan voimakas Lotus Scroll sopi arkistoja paremmin kenttätöihin, ja niinpä hän noviisiaikansa päätyttyä sai käteensä matkasauvan sulkakynän sijaan. Lotus Scroll kiertelee Equestriaa tehden vähäarvoisia töitä, viihdyttäen markkinaväkeä lukemattomilla tarinoillaan sekä tutustumassa maailmaan ja sen vielä kätkemiin aarteisiin.

Perhe: Noviisiajoistaan lähtien Lotus Scroll on uskontonsa mukaisesti luvannut olla tekemättä eroa biologisen perheensä ja muiden ponien välillä.

Ystävät: Pitkäaikaiset ystävät ovat joko jääneet temppeliin tai hajaantuneet maailman joka kolkkaan omilla keruumatkoillaan. Onneksi Lotus Scrolls tulee yleensä hyvin toimeen paikallisväestön kanssa.


Voíla! Hindu - poni :P . Toivottavasti ei tullut liian sekavan oloinen, viimeisestä roolipelikerrasta on jo vierähtänyt tovi.
Liitteet
myPony2.png
myPony2.png (32.97 KiB) Katsottu 29326 kertaa
"That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die."
http://kantorai.deviantart.com/ <- metallityöpainotteinen deviantarttini
LiquoriceWhip
Varsa
 
Viestit: 47
Liittynyt: 26.06.2012 23:34

Re: Lotus Scroll

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 02.08.2012 10:46

Ymmärsit oikein, ilmoittautuminen on vielä vapaa. Esittely ei ollut todellakaan sekava, sai hyvin selvää. Kiva kun löytyi kuvakin :)
Sinun postausvuorosi olisi vaikka tuossa kushisaman jälkeen, saat aikaa kirjoitella aloituspostausta :D
Tervetuloa pelaamaan!
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13


Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron