logo

Adolf Daggerback

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Adolf Daggerback

ViestiKirjoittaja Klonkku » 27.08.2012 00:16

Kuva

Nimi: Adolf Daggerback
Sukupuoli: Ori
Rotu: Maaponi
Ikä: 24

Ulkonäkö: Adolf Daggerback on siunattu kauniin punaruskealla turkilla (joskin toiset ilkeämieliset hulttiot kuvailevat sitä verisen paskan väriseksi) sekä ylenpalttisen fabylöösillä, pikimustalla kasvustolla ruumiin ruuansulatuselimistön kummassakin päässä olevan ontelon tietämillä. Jokseenkin epätavallisena asiana mainittakoon pöheikkö joka kasvaa tämän oriin leuassa, usein asia selitetään asuinpaikan aiheuttamana anomaliteettina.
Söpöysmerkkinään Adolf kantaa jonkinlaista hymyn parodiaa, joka muistuttaa häntä päivittäin jäykkäkouristuksesta, johon hän oli kuolla.


Luonne: Jäykkäkouristuksen suomasta epämieluisasta kokemuksesta hän syyttää edelleen kuningas Eriquesin laatimaa hidasta byrokratiakoneistoa joka lopulta viikkojen kuluessa diagnosoi hänelle akuutin ripulin ja kehotti juomaan mehuja, maaponien pääosin asuttamassa kylässä ignoranttius oli varsin tavallista ja yleisesti hyväksyttävää, joten Adolfilla oletettiin olevan vähintäänkin rutto ja muutaman päivän juoruamisen ja kapakkakuiskuttelun jälkeen kylässä oltiin varmoja kysessä olevan ilmateitse kulkeva superPIV (Pony immunodeficiency virus) ja hänet käytännössä raahattiin metsään elukoitten haaskaksi, muuten hänet olisi kyllä poltettu jokaviikkoisella raatoroviolla johon viedään kärryllä talon kuolleet (joita ajoista johtuen oli viikottain rovioksi asti), mutta superPIV:iä pelkäävät kyläläiset ajattelivat samalla vähän harventaa halkosusi ja mölyöhkiäiskantaa.
Siellä metsän mättähällä makasi Adolf, kuolemaa odottaen. Hengissä hän pysyi öisin suuhun mönkivien hyönteisten ja muiden pikku sontiaisten suomalla ravinnolla, tosin toiset arvelevat tämän piruparan selvinneen yksinomaa vitutuksen voimalla, mikä tahansa onkaan totta, niin Adolf edelleen viettää aikansa metsässä, katkerana, kyynisenä ja takuulla kyrpiintyneenä. Adolf on pääosin yöeläjä, ei niinkään henkilökohtaisen mieltymyksen takia, vaan sen karun faktan, että suurin osa tuossa metsässä asuvista paskamaisimmista otuksista on silloin hereillä, hullukaan ei nuku silloin jos on yli oravan kokoinen ja maistuu kiviä paremmalta.

Harrastukset:
Jos asuisit mestassa jossa puut, sammal ja jopa kivet tahtovat imeä ytimet luistasi sinun vielä katsoessa, ehtisitkö hirmuisesti harrastella? Toiset tosin sanovat että kurjuus jota hän niin mielellään levittää ja josta hän kovin iloitsee olisi harrastus, hän käyttää mieluusti termiä "kutsumus"
Avatar
Klonkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 186
Liittynyt: 10.05.2012 18:21

Re: Adolf Daggerback

ViestiKirjoittaja Klonkku » 27.08.2012 00:18

Ke ke ke...
Avatar
Klonkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 186
Liittynyt: 10.05.2012 18:21


Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa