logo

Ponyville

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Ponyville

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 25.02.2013 15:43

Tervetuloa ja nauti pelistä :)

RPG sijoittuu FiM:in 1. kauden alkuun ja mennään siitä eteenpäin. Näin voidaan reagoida Nightmare Mooniin, lohikäärmeeseen, kuniinkaallisiin häihin ja olympialaisiin.
Ideana peruselämää, jossa hahmot ystävystyvät, vihastuvat, rakastuvat ja elävät elämäänsä Ponyvillessä.

Säännöt löydät Ohjeet/Säännöt osiosta.
Ilmoittautumiset Yleiselle RPG alueelle sekä YV minulle, niin lisään teidät mukaan :)

Postausjärjestystä ei ole. Pidetään kuitenkin viestit selkeinä :)
Hahmojen ryhmäkuva


Made by Twili

(mikäli ehdotuksia ropelle paremmaksi nimeksi, niin YV:tä vaan)
Viimeksi muokannut TGWWMLP päivämäärä 27.07.2013 20:43, muokattu yhteensä 11 kertaa
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Jalle » 25.02.2013 17:13

Vaaleansiniset silmät kääntyivät katsomaan taivaalle. Taivas oli pilvetön ja tyyni kuin mikä. Katse siirtyi takaisin polkuun, jota pegasos asteli eteenpäin. Hänen valkeat kavionsa kopahtelivat vuoronperää hiekkaista maata vasten, pidemmän turkin heilahdellessa joka askeleella, jota on tuon sääriluiden kohdalta alaspäin katsoessa. Pieni huokaisu. Tamma, Serene Soundinakin tunnettu, ei ole nähnyt ketään pariin päivään. Hän näki viimeksi muita poneja kaupungissa ja sitä seuraavan yön hän yöpyi teltassa. Ei Serenestä yksinäiseltä tunnu, mutta tämä paikka on hänelle epätuttua seutua, joten hän on varautunut siihen, ettei tulisi juttelemaan vähään aikaan. Tamma oli etsimässä omaa polkuansa, eikä hän tiedä, mihin kaviot ovat johdattamassa. Siivekkäällä oli mukanansa kärry, jossa oli vain hänen tärkeimpänsä, kuten välttävät hygieniavälineet, ruokaa, telttavarusteet, muutama tärkeä esine kotiseudulta.

Serenen ajatukset katkesivat äkkiä, kun hän löysi itsensä röhnöttämästä turvallaan, ainakin osittain, takajaloillaan sentään. Raitaharjas nousi pystyyn, pudisteli päätään maan tomuista hieman ja katsoi ympärilleen, mikä sai hänet lentämään nurin. Äkkiä hän huomasi kohollaan olevan puunjuuren kavioidensa takana. Juuren väritys tosin oli outo. Se on... vihertävä? Serene Sound siirsi katseensa puuhun ja lopulta silmät suurina tuijotti ympärilleen, kun tajusi tulleensa paikkaan, josta on kuullut. Puut ovat matkan varrella vaihtuneet korkeampiin ja laajalehvistöisempiin versioihin, ja polkukin kapenee eteenpäin mentäessä.
'Tämä siis on... Everfree Forest...'

Serene pudisteli päätänsä. Ei. Vaikka hän saapui tähän epäilyttävään metsään, ei se tarkoita, että se olisi läpeensä paha paikka, vaikka ... siitä onkin kuultu karmeita huhuja. Tamma kurtisti kulmiansa. Hän otti vain pari peruuttavaa askelta taaksepäin, ja kiersi puun juuren, ettei kaatuisi uudestaan sen takia tai kaataisi sen takia kärryänsä, jota veti perässään. Tämä pegasos ei ole mikään pelkuri, tai ainakaan hän ei usko niihin satuihin, joita on kuullut kyseisestä metsästä.

'Nyt mennään iiihan rauhallisesti... Kukaan ei tule ja syö sinua, Serene... Ei kuk-'
Tamman ajatukset katkesivat, kun hän kuuli kirskuvaa ääntä takaa päin. Hän jähmettyi paikalleen, korvat meni hörölleen, jalat meni keskinivelistä lukkoon ja silmät jäi tarkkailemaan ympäristöä tarkkoina. Ääni ei toistunut, joten hän päätti jatkaa matkaa. Mutta heti parin askeleen jälkeen ääni toistui, ja tällä kertaa hän sujahti pois vetokärryistä hypäten puoli metriä taaksepäin ja mulkoili ympärilleen epäuskoisena. Lopulta Serene jäi tuijottamaan kärryjänsä. Hetken aikaa hän vain tuijotti niitä, kunnes nappasi valjaistansa hampainensa, ja veti kärryjä hieman.
"Nnn h!"
Eli suomeksi 'Aa-ha!', Serene tajusi. Hän meni ensin vasemmanpuolimmaisen pyörän luokse, tarkisteli sitä hieman katseellaan ja meni oikean luo.
"Noniin!"

Hän tökki aluksi hieman pyörän ruuveja, testatakseen, mikä ruuveista temppuili, ja kun huomasi yhden niistä olevan löysällä, nousi hän takajaloilleen penkomaan kärryn takatilaa. Pian hän nousi pois sieltä ruuvimeisseli hampaissaan ja meni pyörän luokse. Hetken kuluttua hän vielä tiiraili pyörää katseellaan, poistui takaisin kärryn luo viemään meisselin ja sen jälkeen takaisin valjaiden luokse. Serene Sound piti aistinsa valppaansa astellessaan eteenpäin polkua. Matkan teko oli hiljainen, eikä edes eläimet astuneet hänen tiellensä, ja yllättävän nopeasti, alle tunnissa, tamma veteli viimeisiä metrejä metsässä.

"Hmm... Taisi olla lyhyin reitti pois. Olen kai onnekas..."
Pegasos mutisi itsekseen, kun näki vihdoin polun jatkuvan muualla kuin metsässä jonkin matkan päässä. Saavuttuaan Everfree Forestin laitamille, hän pysähtyi. Hän katseli ensin taivaalle, ja hymy nousi kaarevana tuon kasvoille. Metsän latvustot olivat niin taivasta peittävät, että häntä rupesi jo mietityttämään, näkeeköhän hän koska kirkkaan taivaan, tai taivaan ylipäätään, seuraavan kerran. Seuraavaksi hänen katseensa kiinnittyi kauempana avartuvaan niittyyn ja sen jälkeen taloihin.
'Kaupunki tai kylä. Mikähän tällä kertaa?'

Serene Sound lähti astelemaan polkua eteenpäin, ja jonkin ajan päästä hän näki lisää ja lisää taloja. Polun saavuttaessa talot, hän rupesi jopa näkemään eloa. Hänen ohitse kulki nuori maaponipariskunta, jotka olivat näköjään menossa piknikille, koska kori oli suussa orilla. Pegasos kääntyi katsomaan takaisin eteenpäin, lähtien kävelemään eteenpäin kylään. Hän näki erilaisia poneja tekemässä vaikka ja mitä. Hän kulki eteenpäin, seurasi ympäri tapahtuvia asioita ja lopulta tajusi, ettei tiennyt, mitä tekisi seuraavaksi. Hän heilautti pidemmän hiussuortuvan pois kasvojensa tieltä ja käveli kahvilan luo, jolla oli pöytiä myös ulkona ja meni yhden niistä luokse ja jätti toiselle puolelle kärrynsä, jonka puolella ei ollut torin vilskettä.

Serene istahti tuolille ja veti kaviollansa pyöreän pöydän toiselta puolelta menun, jota rupesi selaamaan. Hänellä oli nälkä, joten kunnolla syöminen olisi paikallaan. Kuitenkin nyt hän halusi vain rauhoittua, ja päätti tilata kaakaon ja täytetyn sämpylän. Jäätyään odottamaan tilaustaan, pegasos jäi katselemaan taivaalle ja vuorille, koska hän sai 'aitiopaikan', lähimpänä niityn puolimmaisen pöydän.
Ava C Jalle
Avatar
Jalle
Pegasos
 
Viestit: 176
Liittynyt: 18.02.2013 13:38
Paikkakunta: Orimattila

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 25.02.2013 23:47

Curl Comb heräsi vaaleansinisessä sängyssään. Aurinko oli herättänyt hänet,vaikka kesäverhot olivat tiukasti ikkunan edessä. Hän räpytteli turkooseja silmiään ja kääntyi poispäin lempeästä aamuvalkeasta. Curl laskeutui sulavasti maahan, petäsi ohutpeittoisen sänkynsä nopeasti ja sen jälkeen siirtyi puukehyksisen peilin eteen. Hän avasi ruskeaa, puisen lipaston oven, nappasi sieltä suuhunsa vihreän harjan ja alkoi sukimaan sekaista harjaansa samalla miettien, kuinka ei koskaan jaksanut aamulla käytää taikaavoimiaan. Hän aina jätti kaiken taikavoimansa päivälle, jotta jaksasi hoitaa työnsä kampaamossa. Kun Curl oli vihdoin tyytyväinen vihreän kirjavaan harjaansa, hän viimeisteli koko komeuden pienellä, mustalla kammalla. Tämän jälkeen hän jätti ne odottamaan kotiin tuloa.

Curl asteli vaatehyllynsä luo, josta nappasi hänelle tyypillisen sinisen kauluspaidan. Curl piti kauluspaidosta todella paljon, vaikka ne olivatkin sievoisen summan arvoisia, mutta näyttäviä. Hänen piti myös katsoa tarkkaan koko, olihan hän hiukan pidempi kuin muut ponit täälläpäin. Onneksi paikallinen vaateliikkeen pitäjä oli ystävällinen, mutta joskus hiukan liioitteleva, dramaattisen puoleinen. Tätä ajateleessaan hän meni keittiöön ja alkoi kaivella kaapista salaattitarpeita, mutta päätti olla hieman laiska ja hiukan tälle nauraen hän nappasi ruskean lompakkonsa, tarkisti rahatilanteen ja sulki sen kullankeltaisella napilla. Ikkunasta ulos katsoessaan hän huomasi, että aurinko oli erittäin kirkas tänään. “Aivan kuin se iloitsisi jostain”, Curl tuumasi ja nappasi aurinkolasinsa: “Niin kirkas hymy, että silmiin koskee.”

Aamukasteinen nurmi tuntui märälle, mutta samaan aikaan virkistävälle kavioita hipoessa. Hän haistoi raikasta aamuilmaa, ja kyllä, laitakylän kuppilan kahvi tuoksui tänne asti, vaikka olihan matkaa korttelin verran. Curl Combin ystävä, Sted Hoof, työskenteli kyseisessä kofeiinitalossa. Hän oli sanonut, että oli aina pitänyt tarjoilemisesta eikä halunnut vaihtaa parempaan työpaikkaan, mutta Curl oli alkanut epäilemään, että Sted oli vain täysin ihastunut paikan omistajaan, Sugar Cuppiin ja tämän säkenöiviin silmiinsä.

Tullessaan kuppilalle, hän vilkaisi sen mainosta. Siinä oli perus kahvikuppi, mutta höyryn sijasta siitä kohosi vaaleanpunaisia sydämmiä sekä kellertäviä kukkia. Tämä kuvasi kahvilan salaisen kahvin makua Curlin mielestä hyvin, se nimittäin oli hieman tulppaanin makuinen. Tulppaaneja hän oli saanut maistaa Canterlotissa monta kertaa, mutta Ponyvillessä ne olivat harvassa. Tämän takia kahvi oli iskenyt niin monta ponia puolelleen ja moni uskoi, että Sugar Cup valmisti kahvin aivan tavallisesti, mutta ripauksella oikeaa rakkautta. Curl ei ollut halunnut pilata muiden iloa kertomalla tulppaaneista, joten hän oli alkanut lipittää samaa nestettä aina, kun kunnon kahvia halusi.

“Heiiiii, mitäs äijjä?” kuului ronski ääni Curlin takaa. Siellä tarmoa puhkuva, ruskeaturkkinen Sted taiteili kolmen, jopa neljän tarjottimen kanssa. “Tarvitsetko apua?”, kysyi Curl hätäisesti, peläten pian saavansa paahtoleivän tomaattimurskeella niskaansa, ehkä jopa harjan päälle!
“Ei täs mittää, tätä oon tehnyt aina ja aina tuun tekee”, Sted puuskahti ojentaessaan yhden tarjottimista pöytään: “Ihan on reiskat ja kaikki, mitäs se tämmönen sutenööri meidän kahvilassa tekee, häh?” Curl naurahti ja otti aurinkolasit pois sinisiltä kasvoiltaan: “Tulin ottamaan aamukahvin täällä, hieman myöhään meni eilen.” Sted hivutti teepannun seuraavaan pöytään ja ilmoitti: “Koko illanko sä sitä kuontaloos säädit? Ei kuule peruskarju ulkonäöstä välitä, kunhan papuu löytyy nii kyl ne tammat kaatuu” Curl hymähti Stedin puheille uhmakkaille puheille ja pyysi sitten yhden kupin kahvia, erikoismausteella ja ojensi 4 kolikkoa hänelle. Sted nappasi nämä hampaisiinsa ja ynähti myöntyvästi. Curl hymyili ja lähti kaviot kopisten lempipaikkaansa kohti.

Se oli kaunis, valkoinen puupöytä, jonka tuolia pystyi säätämään halutessaan makuuasentoon. Tästä hän ei juurikaan perustanut, mutta näkymä oli mitä hienoin: kukkainen keto ja ylös, pilviin nousevat harmaat vuoret, joiden päällä näkyi valkoinen lumivaippa. Curl ihaili kuitenkin yhtä asiaa yltä kaikkien ja se oli Canterlot. Sen sipulimaiset katot, ihanat vesiputoukset ja puinen laskusilta muistuttivat häntä lapsuudesta, jonka vietti tuon linnamaisen kaupingin sisällä.

Nyt oli vain ongelma. Nimittäin tuo paikka oli varattu. Siinä istui mitä kaunein tamma, minkä Curl oli koskaan ennen nähnyt. Hän ihaili tämän tuuheaa, punakeltaista harjaa, joka kaartui sulavasti tamman vasemmalle puolelle tämän istuessa valkoisella penkillä, joka oli hiukan takakenossa. Hänen siipensä värikkyys yllätti Curlin. Hän oli nähnyt hiukan pegasoksia eläessään Canterlotissa ja Ponyvillessä, mutta kaikken heidän siipenä olivat vastanneet turkin väriä. Hänen edessään olevan kaunokaisen siivet eivät olleet valkoiset vaan punertavat, aivan kuten tämän harjansakkin. Vaikka Curl tunsi suurimman osan kyläläisistä tai edes oli näiden harjoja hoitanut, ei hän ollut koskaan ennen tavnnut vastaavaa näkyä. Hiukan turpa auki Curl jäi tuijottamaan näkyä, joka oli paljon Canterlotia kauniimpi.
Spoiler: näytä
Olen pahoillani, että lähetin tämän näin myöhään, mutta pääsimme laskettelureissusta kotiin vasta klo 21 ja muutin viestiä vielä vähän ja sitten yleistä säätöä, mutta nyt pitäisi olla kaikki kondiksessa :) Ja eikai lähde muuten liian hyökäävästi? Voin rauhotella tilannetta kyllä, jos ei tästä pidetä...
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Twili » 27.02.2013 23:12

Valkoinen pegasos liiteli pienissä kaarissa, melkein pakahtuen jännityksestä. Dusty Scroll ei ollut osannut miettiä päiväkausiin muuta, kuin tulevaa reissuansa maailman ääriin tutkimustensa vuoksi. "Kylläpä lyön muut ällikällä, kunhan palaan Canterlotiin tutkimuksineni. Vaikka uljaalla kotikaupungillani onkin historiaa, niin todellinen historia löytyy maailmalta" Dusty Scroll oli valmistunut vuosi sitten Canterlotin historian ja kulttuurintutkimuksen diplomilla, ja hänen haaveenaan oli joku päivä löytää kulttuureja tai aarteita, joita kukan ei ollut aiemmin tiennyt olevan oolemassakaan. Olihan se ollut omalla tavalla rankkaa jättää koti, ja ystävät, mutta hän oli luvannut kirjoittaa silloin kuin ehtisi.

Pegasos kaarti läheisen kukkulan päälle, ja otti pois vihreät aurinkolasinsa nähdäkseen maiseman todelliset värit. Lasit tipahtivat pehmeälle nurmelle, mutta ori vain kohotti päätänsä, ja haisteli ilmaa. "Hmm... jossain lähistöllä ollaan hajusta päätellen lähistöllä hellan äärellä, nälkä rupesikin jo pukkaamaan.". Dusty Scroll avasi satulalaukkunsa, ja vikkaisi lähialueen karttaa. Jollei hän ollut aivan väärässä, hän ei ollut kovinkaan kaukana Pony Villestä, jossa hän ainakin pysähtyisi syömään, ennenkuin jatkaisi tutkimusmatkaansa. "Toivottavasti en ole pudottanut mitään... muistiinpanot on, mustetta on, kyniä on, paperia on, rahaa... 341 on ja tärkeintä, tutkimukseni." Dusty Scroll avasi paksun ja koristeellisen nahkakantisen kirjansa, joka oli tyhjä. Hyvä ystävä kotipuolessa oli tehnyt siniseksi värjätyt kannet bronssiheloineen lahjaksi orille, tämän aloitettua retkensä. Kyllä niihin kansiin kannatti kirjoitella. Pegasos pakkasi kaiken takaisin laukkuunsa, sulki soljen huolellisesti, ja nosti aurinkolasit maasta. "Sinä pystyt siihen.", hän sanoi peilikuvalleen, ja laittoi lasit päähänsä. Dusty Scroll nousi takajaloilleen ja kuopi ilmaa pieksien ilmaa siivillään: "SEIKKAILU, TÄÄLTÄ TULLAAN!"

Oranssi harja hulmuten, Dusty Scroll kaarteli silmukoita ilmassa etsien sopivaa paikkaa laskeutua. "Hmm, parasta kaartaa sivummalle, etten herätä tuota unikekoa. Näin tehden hän pudotti korkeutta huomattavasti, ja jätti sateenkaariharjaisen ponin jatkaman nokosiaan. Kaksi asiaa pistivät ensimmäisinä orin silmiin: iso puu, joka näytti toimivan kirjastona, ja kaupungintalo, joka kaikessa omalaatuisuudessaan oli omalla tavallaan viehättävä. "Haa, kahvila. Jospa haukkaisin pientä välipalaa ja kokeilisin paikallisia erikoisuuksia. Ainakin tungoksesta päätellen paikka on laaduks." Pegasos kaarsi kaarsi kohti pilveä, joka peitti auringon hänelle mieluisalta pöytäpaikalta. muutama raju läpiveto, ja pilvi oli tiessään. Istuduttuaan, Dusty Scroll tarkasti häntänsä poninhännän. Vaikka hän antoi harjansa pörröttyä, häntä oli oltava aina siististi. Vanha tapa oli iskostunut syvälle. Selaten menua, Dusty Scroll katseli samalla ympärilleen, samalla, ja huomasi kauluspaidan yhdellä ponilla. Ne eivät olleet halvimmasta päästä, mutta sitäkin tyylikkäämpiä. Katkarapuvoileivän ja cappuccinonsa saatuaan, ori aloitti ruokailunsa, samalla katsoen Pony Villen kauniita maisemia.
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Jalle » 28.02.2013 08:29

Tamma katseli pieni, luonnollinen hymy kasvoillaan kaukaisuuksiin, ja tunnisti kaupungin, joka näytti suorastaan linnakkeelta, Canterlotiksi, joka oli vuorien tasolla, korkeampana kuin metsät. Serene Sound kääntyi katsomaan, kun hän kuuli pienen kopauksen korvansa juuresta, ja huomasi tarjoilijan tuoneen hänen tilauksensa. Pegasos hymyili oritarjoilijalle ja antoi tälle lompakostaan tilausta vastaavan summan, ja vähän tippiä.
"Olkaa hy-" Serene sanoi tälle perään, tarjoilija meni matkoihinsa, mutta tuon lause jäi kesken, kun huomasi parin ponin mitan päässä vihreäharjaksisen orin, joka tuijotti suu ammollaan tätä kohti.
"... vät..." hänen lauseensa lopulta päättyi, tuijottaessa äimistyneenä kauluspaitaiseen yksisarviseen. Hetki hänellä meni tajuta, että paikka oli muuten täpötäynnä, vain pari satunnaista pöytää oli vapaana, mutta nekin keskellä varattuja pöytiä ja tämä oli kaukana niistä. Hieman säikähtävän oloisena raitaharjaksinen tamma nousi pöydästä ottaen pari askelta taaksepäin.
"Ah, anteeksi, en tiennyt, että tämä pöytä oli varattu teille. Tulkaa, tulkaa toki, olinkin tästä lähdössäAUh..!"
Serene Sound rupesi selittämään putkeen, kuin mikäkin papupata, peruuttaessaan kohti kärryjänsä, ja törmäsi siihen osittain kylki edellä. Hän oli väsynyt matkallaan, nälkäinen ja tietämätön Ponyvillen tavoista, joten hän oli hieman epävarma, koska tämä oli ensimmäinen törmääminen paikalliseen kunnolla.

Spoiler: näytä
Tuli lyhyttä, öh.. ^^'' En muutakaan nyt tähän oikein keksi, sillä kaikki reagoitava on siinä. XD
Ava C Jalle
Avatar
Jalle
Pegasos
 
Viestit: 176
Liittynyt: 18.02.2013 13:38
Paikkakunta: Orimattila

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 28.02.2013 21:24

Hämmästyneenä, Curl seurasi pelkästään katseellaan kuinka tamma hänen edessään satutti kylkensä omiin puisiin kärryisiinsä. Sitten hän havahtui, sulki suunsa hiukan nolostuneena ja säntäsi tämän luokse huolestuneena. “Ei kai sinuun sattunut?” hän kysyi, ja tajusi kysymyksensä olevan todella tyhmä ja ojensi tummansinistä kaviotaan tammalle. ”Siis tuo paikka? Ei, ei se ole minulle varattu, se on vain lempipaikkani, saat toki mennä siihen, ei se minulle ole niin tärkeä”, sopersi Curl nolona ja katsoi tämän kauniita, sinisiä silmiä. Ne olivat aivan kuin meri, johon Curl voisi hukkua ja melkein teki, kunnes huomasi pienet kyyneleenalut tamman tummilla ripsillä. Hän ymmärsi, ettei tämä millään kehtaisi ottaa Curlin lempipaikkaa. "Miksi menin möläyttämään sellaista?" moitti hän itseään. Tamma näytti aivan liian epäitsekkäälle siihen, ottaen huomioon, että hän oli heti hypännyt pois paikaltaan nähtyään Curlin tuijottavan häntä. “Hitto, näytin varmasti tosi idiootille”, hän kirosi ja mietti, kuinka voisi selvittää tilanteen.

Sitten hänellä välähti ja otti uuden, iloisen ilmeen kasvoilleen ja sanoi silmät säihkyen: “Hei, miten olisi, jos siirretään kaksi pöytää yhteen, niin voidaan molemmat ihaillaa tästä kauniista maisemasta?" samalla osoittaessaan tammalle niittyä ja Canterlotia. Curl katsahti pöytään ja näki tamman aterian; kaakaomukin ja sämpylän, jossa oli jotakin täytettä."Ei kummankaan tarvitsisi siirtyä, kun sinullahan on jo ruokakin siellä. Ja vielä pakko sanoa, että teillä on erittäin hyvät maku ruan suhteen. No, olisiko tämä järjestely hyvä?” sanoi Curl ojentaen kaviotaan vieläkin lähemmäksi ja väläyttäen tammalle kirkkaan hymyn, miettien samalla että kyllä oli onni, että oli ostanut torilta uutta hammastahnaa siltä sinivalkoiselta tammalta. Sivusilmällä hän huomasi, kuinka Sted raahasi parin kaverinsa kanssa pöytää ja tuolia hiukan kauempaa, samalla taiteillen Curlin tilauksia päänsä päällä.
“Huh, taisin selvitä”, huokaisi Curl päänsä sisällä helpotuksesta.
Spoiler: näytä
Viestien pituus vähenee, kun tavataan/puhutaan toisen pelaajan kanssa, sillä siinä ei voi kuin kirjoittaa pari tuntemusta, paikkaa kuvailla ja sitten itse repliikki. Ja viestin pituus ei ole se tärkein, kunhan se on hyvin kirjoitettu. Eli molemmat, Jalle ja Twili, menee hyvin ;)
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Twili » 28.02.2013 23:17

"hmmm... tarjoilija on taitava, sitä ei voi kieltää." Dustuy Scroll mietti, katsellessaan Orin raahavan pöytää kauluspaitaista pegasosta kohti, tilatut annokset mukanaan tasapainoillen. Hän puraisi sämpylästä palasen, hiljaa rouskuttaen salaatin lehteä täytteiden välissä. "Tuo pegasos, hän ei luultavasti ole täältä kotoisin, kun katsoo noita vaunuja. Kuka muuten raahaisi omaisuuttaan mukanansa, ellei ole matkalla jonnekin. Ehkäpä hänestä saisi matkaseuraa, mutta syön ainakin ensin loppuun." Ori kaivoi laukustaan mustetta, täytekynän ja tietysti paperia. Hän kastoi kynän musteeseen, heilautti häntäänsä inspiraation merkkinä, ja rupesi kirjoittamaan.

"Rakas kotiväki

Olen saapunut Ponyvilleen, ja ajattelin viipyä täällä muutaman päivän, ennen kuin jatkan matkaani kohti tuntematonta." Hän piti tauon, ja hörppäsi kahviansa. "Matkani sujui varsin hyvin. Ei kovia tuulija, ei eksymisiä, mitä nyt pienen pieni matka Everfree Forestin suuntaan, mutta siinä se. Olen ajatellut aloittaa tutkimukseni kirjastolta, josta hankin pari karttaa, ja tietoja tutkimuksiani varten. Todennäköisesti saan paikallisilta apua, ainakin, mitä katsoo paikallisen kahvilan (erinomaista kahvia ja syötävää) väkeä." Dusty Scrollin katse siirtyi taas tarjoilijaan, joka oli saanut yhdistettyä pöydät hyvinkin kohteliaalle yksisarviselle, ja hiukan ujon oloiselle pegasokselle. Hän haukkasi sämpyläänsä, ja jatkoi: "Sen lisäksi, että voin saada apua tutkimuksiini, minulla on sellainen kutina, että tutkimukseni poikii muutamia uusia suhteita ja seikkailujakin kenties. Kirjoitan parin viikon välein, kertokaa terveiset tutuille, ja älkää onko huolissanne.

Terveisin, Dusty Scroll
"

Pegasos taittoi kirjeen molemmat reunat kohti keskustaa, kirjoitti osoitetiedoiksi: Equestria, Canterlot, Fasaanikukonkatu 3 . "Hetkinen..." Dusty Scroll kaivoi reppuansa, tuloksetta. "Voi ei, olen unohtanut kirjeensulkijat kotiin. Tiesin että jotain unohtui..." Dusty Scroll ei ollut nähnyt lentäessään kirjakauppaa. Hänen ei olisi pitänyt liidellä niin innokkaasti. Ori nosti päätänsä kirjeestä, ja katseli ympärilleen. "Tuo yksisarvinen sanoi, että pöytä oli hänen lempipaikkansa, joten hän on siis täkäläisiä. Ehkäpä hän voisi auttaa." Dusty Scroll nousi paikaltansa, ja jätti tavaransa ja keskeneräiseksi jääneen välipalansa pöydälle. "Öh, anteeksi jos häiritsen teitä kahta, mutta sattuisiko jommalla kummalla olemaan kirjeensulkijoita, tai edes tarroja?"
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Jalle » 01.03.2013 09:28

Serene on luvannut itselleen, ettei olisi ennakkoluuloinen vieraita poneja kohtaan, vaikka hän aluksi olisi luullut oria hienostelijaksi, olihan tuo stailatun näköinen kauluspaitoineen kaikkineen. Mutta sininen yksisarvinen tulikin auttamaan tätä. Tamma nosti katseensa tuohon, antoi kaviotansa ja nousi seisomaan.
"Ei, olen vain vähän kömpelö, näin käy usein..." Serene Sound sanoi pois päin katsoen, äänettömästi huokaisten itsekseen.
'Olikohan täällä piipahtaminen sittenkään hyvä asia...' Pegasos mietti, ja nosti sitten katseensa oriin, joka sai idean, että tuon pöydän luo voisi siirtää toisenkin pöydän, jotta molemmat saisivat nauttia maisemasta. Hymy nousi tammankin kasvoille ja tämä heilautti harjansa, jota oli valahtanut tuon vasemman silmän päälle, joka asettui taas kauniisti tämän sivulle.
"Sehän on loistava ajatus, uskon, että se onnistuu, jos sinäkin - paikallinen kun olet - arvelet näin", Serene nyökkäsi päätänsä, kääntäen sitten itsekin katseensa, kun pöytää ja tuolia siirrettiin pois muiden pöytien luota. Sitten hän huomasi, kuinka aurinkolasipäinen, valkea pegasos asteli kaksikon luo, ja kysyi jotain kirjeensulkijoista. Tamma kääntyi katsomaan rotutoveriinsa.
"Minulla on~!" Serene Sound aurinkoisesti hymyillen lausahti ja ponkaisi sitten kärryjensä päälle. "Hmm, ei täällä... Ei... Hmmm... Noniin!"
Serene nousi siivillensä ja liisi sulavasti, pari kaarrahdusta tehden, maahan, pidellen suussansa puista, muutaman sentin paksuista laatikkoa, joka näytti molemmin puolin mitäänsanomattomalta, ainoastaan saranoista päätellen se oli jokin boxi. Hän asteli pöydän luo, napsautti sen auki. Kun hän nosti yläluukun auki, sisältä paljastui monenmoista kirjeitä varten tarvittavia välineitä. Kuoria, papereita, sulkakyniä, mustetta, normaaleja kyniä, kumeja, postimerkkejä, ja montaa eri laatua olevia kirjeensulkijoita.
"Ota mitä tarvitset, valikoimaa on, piti varautua kotikonnuilta lähdettyäni", Serene hymyili.
Ava C Jalle
Avatar
Jalle
Pegasos
 
Viestit: 176
Liittynyt: 18.02.2013 13:38
Paikkakunta: Orimattila

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 01.03.2013 15:03

Nostettuaan tamman ylös lattialankuilta, oli Curl kuullut tämän äänen. Se oli iloinen, korvia hyväilevä, lämmin ääni. Hän tunsi pientä kutinaa vatsassaan, mutta huomasi sitten keltaharjaisen pegasoksen lähestyvän häntä. Tai no, ei ottanut selvää, ketä hän katsoi, tällä nimittäin näytti olevan vihreät aurinkolasit, jotka peittivät oriin silmät täydellisesti. Tämä otti ne kuitenkin pois ja tiedusteli heiltä kirjeesulkijoita. Curl avasi suunsa kertoakseen, että kirjastonjoitajalta löytyisi varmasti, hänhän lähettää kirjeita itse prinsessalle, mutta sitä ennen punaharjaksinen tamma hyppäsi jo iloisesti tervehtimään lajitoveriaan ja esittelemään laajaa tavarakokoelmaansa.

Tavaraa olikin paljon; ruanvalmistus välineistä harjoihin ja niistä telttailuvarusteihin. “Mihinhän tämä tamma on oikein matkalla? Ja miksi noin järeä varustus, olisihan hän voinut ottaa hiukan rahaa mukaansa ja vain lentää Ponyvilleen, mikäli se oli tämän määränpää”, hän mietti, mutta ei osannut ottaa huomioon sitä, että kaikilla ei ollut rikkaita vanhempia Canterlotissa. Hän katseli, kuinka tamma näytti erillaisia kirjetarpeitaan valkealle pegasokselle ja kuinka tämä katseli aurinkolasit otsallaan niitä nyökyttäen. Curl jäi odottamaan, että tamma olisi valmis ystävänsä kanssa ja vilkaisi sitten terassille, nähdäkseen Stedin, joka oli juuri saanut aseteltua pöydät yhteen. Ja mitä vielä! Tämä oli tuonut jostakin maljan, jossa killui vaaleanpunaisia sekä sinisiä kukkia. “Kehtasi vielä iskeä silmääkin tuo vihjaava virne naamallaan”, Curl mietti hiukan vihastuneena päänsä sisällä, mutta ulkopuolella säilytti kasvonsa. Hänelle oli opetettu pienenä sekä koulussa, ettei koskaan saisi menettää hermojaan, sillä silloin kaikki olisi mennyttä. Hän päätti istahtaa pöytään ja alkoi siemailemaan kahviaan, joka maistui samalle vanhalle tulppaanille.
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Re: Ponyville (nimi muuttu vielä...)

ViestiKirjoittaja Twili » 01.03.2013 20:41

Dusty Scroll oli hämmästynyt tamman avuliaisuudesta, tai enemmänkin siitä, kuinka hyvin tämä oli varautunut kaikkeen. "Tismalleen se mitä tarvitsinkin, kiitoksia paljon." Pegasos otti kymmenkunnan pieniä kirjeensulkijoita, ja käytti niistä yhden välittömästi vastakirjoitettuun kirjeeseen. "Noin, valmis lähetettäväksi. Pahoitteluni vaivannäöstä, mutta olisi pitänyt varautua paremmin, varisinkin, kun en ole täältä edes kotoisin." Dusty Scroll laittoi lasit takaisin silmilleen, heilautti harjansa, ja sanoi: "No, tutkimus ei kirjoita itse itseään. Kiitoksia vielä, ja hyvää päivänjatkoa." Pegasos käveli pöytänsä luokse, ja oli tarttumaisillaan keskeneräiseksi jääneeseen sämpyläänsä, kun huoasi sen osittain hävinneen. "Mitä merkillistä...?" Ori katsoi tarkemmin pöytää, nähdäkseen, että hänen kahvinsa oli läikkynyt, ja leivästä jäljellä lähinnä täytenokareita ja murusia. Katse tavaroihin paljasti syyllisen. "Linnut. Olisi pitänyt olla jättämättä tavaroita pöydälle, saati välipalaani." Pegasos ei voinut muuta kuin käännellä papereitansa, jotka olivat sotkeentuneet kahvisista jalanjäljistä, ja katkaraputäytteestä. "Muistiinpanoni ovat jotenkuten puhtaina, no, kirjoitan ne muutenkin puhtaaksi, mutta sulkakynäni..." Linnut olivat ilmeisesti kaivanneet pesänrakennusaineita, sillä sulkakynien puuttumisen lisäksi puuttui isoja lehtiä kirjepaperia. Dusty SCroll pakksi loput jäljelle jäneistä tavaroistaan reppuun, ja hörppi kahvinsa loppuun.

Hän katsahti häntä avittaneeseen pegasokseen päin, joka oli tehnyt olonsa jo mukavaksi yksisarvisen kanssa. "En viitsisi millään häiritä, mutta toisaalta hän sanoi, että voin ottaa mitä tarvitsen..." Hiukan epävarmana Dustu Scroll nousi paikaltaan, ja käveli ponikaksikon luokse. Hiukan vaivaantuneena ja punastellen Pegasos kysyi: "Eh, anteeksi että häiritsen taas, mutta olisiko sinulla vielä lainata muutamaa kynää...? Korvaan kyllä ne sinulle." Pegasoksen äänestä oli vaikea saada selvää, sen verran vaivaantunut tämä oli. Katsoen kumpaakin pöydässä istujaa, hän halusi hiukan korjata ensivaikutelmaansa. "Unohdin äsken esitellä itseni. Dusty Scroll, tai Dusty, niinkuin jotkut kutsuvat."
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Seuraava

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron