logo

Dusty Scroll

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Dusty Scroll

ViestiKirjoittaja Twili » 26.02.2013 03:09

Nimi: Dusty Scroll
Sukupuoli: Ori
Rotu: pegasos
Ikä: 21

Ulkonäkö: Valkoinen ja sinisilmäinen pegasos, joka antaa oranssin harjansa kasvaa villinä, mutta pitää häntänsä siistillä poninhännällä. Tämä johtuu vanhasta tavasta, jolla hänen äitinsä harjasi sen, kun Dusty oli varsa. Dustyllä on usein myös päässään vihreät aurinkolasit, jotka hän osti Wonderboltien kuutamonäytöksessä.
Luonne: Innoks uusista asioista, mutta myös usein passiivinen, johtuen siitä että hänen on vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin. Vaikka hänellä onkin ujo luonne, hän yrittää silti jutella ihmisten kanssa. kokin ammattinsa vuoksi Dustyllä on myös tarkka ruokasilmä, ja hän onkin kaiken syömänsä suhteen hyvin hienostunut. Jopa katkarapuvoileivistä saa gurmeeta, kun hiukan yrittää. Vaikka Dysty Scroll kantaa ujon ponin olemustaan hyvin, niin hän osaa myös nauttia elämästä, mitä tulee juhlimiseen. Lasit ovatkin hänen tärkein keinonsa suojautua ihmisten katseilta, koska kukaan ei voi katsoa häntä suoraan silmiin niiden läpi.

Harrastukset:
lentäminen, koska pegasoksena haluaa pitää itsensä hyvässä kunnossa. Dusty Scroll myös kirjoittaa ja piirtää, mutta enimmäkseen kirjoittaa. Aiheina ovat hänen pakonomainen intohimonsa historia, ja erilaiset kulttuurit sekä uskonnot, joita Dusty tutkii vapaa aikanaan. Dusty on myös totaalisen koukussa fantasiakirjoihin, varsinkin Tulen ja Jään hymni- sarjaan. On myös aika tasokas kokki.

Perhe:
Kelloseppä isä, puutarhuri äiti, sekä koulua käyvä sisko ja tyttöystävänsä kanssa asuva veli. Dusty Scroll on puoliverinen pegasos, sillä hänen suvussansa on sekä yksisarvisia, että pegasokseja.
-isä, hiilen harmaa yksisarvinen
-isän isä, yksisarvinen
-äiti, oranssi pegasos
-sisko, vaaleanpunertava yksisarvinen
-veli, vaalean valkoinen pegasos
Ystävät: vanhoja luokkalaisia eri kouluista.
Menneisyys: Koko pienen ikänsä Dusty Scroll on tukinut historiaa ja erilaisia kulttuureja, joten ei ole ihme, että opiskeluissaan keskitti voimansa enimmäkseen niihin. Kahlattuaan kouluja Canterlotissa yhdeksän vuotta, Dusty kokeili siipiään ammattipuolella, jos vaikka historian opinnot eivät sujuisikaan. Kolmessa vuodessa hänestä olikin valmistunut aika tasokas kokki, jonka takia hänelle kehittyi hyvin hienostunut maku. Kokiksi valmistuttuaan, Dusty tarttui opintoihinsa uudelleen, tällä kertaa tarkoituksenaan tehdä tutkimusta uusista ja ennennäkemättömistä historian pölyihin kadonneista asioista.
Liitteet
OC Dusty Scroll.png
OC Dusty Scroll.png (49.1 KiB) Katsottu 29231 kertaa
Viimeksi muokannut Twili päivämäärä 22.09.2013 02:23, muokattu yhteensä 2 kertaa
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: Dusty Scroll

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 26.02.2013 10:42

Hyvä hyvä, mielenkiintoinen hahmo ja tasapainoittaa hyvin muita hahmoja :) Nyt vaan on kyllä pakko sanoa, vaikka tiedän että tämä oli kirjoituvirhe, ei Equestriassa elä ihmisiä :D
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13


Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa