logo

Curl Comb

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Curl Comb

ViestiKirjoittaja TGWWMLP » 01.03.2013 12:58

Ropeissa mukana: Ponyville

Nimi: Curl Comb
Sukupuoli: Orii
Rotu: Yksisarvinen
Ikä: 19-vuotta

Ulkonäkö: Kuva

Curl Combin harja on vihreänkirjava ja silmien väri turkoosi. "Karva" on tummansininen. Hän ei yleinsä käytä muita vaatteita kuin kauluspaitaa, sekin vain ulkona syömässä käymiseen. Töissä hän käyttää valkoista suojaessua, jotteivät asiakkaiden karvat tartu häneen. Joskus hän saattaa pitää myös aurinkolaseja. Ja vaikka kuvassa näyttää, hänellä EI ole ponnaria

Luonne: Curl on luonteeltaan innokas ja jos joku pyytää häntä mukaan, hän totta vie menee mukaan. Hän on erittäin tarkka harjastaan ja hännästään, eikä lähde kotoaan ennenkuin ne ovat suittu. Hän on huumorintajuinen ja puhelias sillä hän puhuu joka päivä asiakkaidensa kanssa parturi-kampaamossaan. Hän pitää kaikenlaisista ruoista, erityisesti tomaatista sen maun takia ja vähiten kurkusta sen "raan" värin vuoksi. Curl ei hevillä suutu, mutta kun suuttuu, hän poistuu paikalta, jottei ala riehumaan ja purkaa vihansa kotonaan sänkyä hakkaamalla.

Harrastukset:
-Kampaaminen (ammatti)
-Ruoanlaitto (asuu yksin, mutta osaa tehdä hyvää ruokaa)


Perhe: Isä ja äiti, jotka asuvat Canterlotissa ja elävät siellä korkeatasoista elämää.
Ystävät: Kassanhoitajatar Monny Bin, ravintolan tarjoilija Sted Hoof ja asiakkaat (eivät kuitenkaan muuta kuin juttuseuraa, ei kunnon ystävyyssuhdetta.)
Menneisyys: Curl Comb syntyi ja kävi koulunsa Canterlotissa, jonka jälkeen 17-vuotiaana muutti vanhempiensa avustuksella Ponyvilleen ja perusti heiltä lainaa ottamalla parturi-kampaamon Simblin. Hän ei halunnut jäädä Canterlotiin, koska siellä ei ollut mahdollisuutta avata liikettä mihinkään ja parturi-kampaamoita oli jo monta.
Sano vaan TG Säästää hermoja ja ihmishenkiä.
#WalderFreyDidNothingWrong
Avatar
TGWWMLP
Poni
 
Viestit: 397
Liittynyt: 22.06.2012 13:13

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron