logo

Valokuvaussessiot Tabitha St. Germainin kanssa ja päiväliput

Keskustelua 4.-6.7.2014 pidetystä Crystal Fair conista.

Valokuvaussessiot Tabitha St. Germainin kanssa ja päiväliput

ViestiKirjoittaja Yondalor » 05.05.2014 21:09

Moi kaikki! :D

Crystal Fair tarjoaa harvinaista herkkua, nimittäin mahdollisuuden ottaa valokuva itsestäsi Tabitha St. Germainin kanssa, Tabithan nimikirjoituksella varustettuna!

Koska kuvaussessioihin mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä, myydään niihin lippuja lippukaupassamme. Valokuvauslippu maksaa 20e, ja niitä myydään kahteen kuvaussessioon: perjantaille ja lauantaille. Kuvat kehitetään heti session jälkeen, ja ne voi noutaa seuraavana päivänä Tabithan nimikirjoittamina.

Valokuvauslipun lisäksi tarvitset myös pääsylipun tapahtumaan molempina päivinä, joten suosittelemme tutustumaan myös uusiin päivälippuihimme. Niillä pääsee Crystal Fairiin yhdeksi päiväksi, ja lauantain lippuun sisältyy myös oikeus ostaa lippu Operation: PON3en, Helsingin Nosturilla vietettäviin ponimusiikkibileisiin. Nämä bileet kuuluvat viikonloppulipun hintaan, joten sen ostaneiden ei tarvitse ostaa erillistä lippua.

Koska tapahtumassa on eri päivinä eri ohjelma, kannattaa käydä tutustumassa ohjelmaluetteloomme, ja valita sieltä itsellesi parhaiten sopivat päivät.

Tässä vielä linkkin maskottimme Auroran kirjoittamaan blogiin: http://www.crystalfair.fi/blog/photosho ... the-things

Nähdään valokuvausjonossa! ^_^
Kuva
Avatar
Yondalor
Kristalliponi
 
Viestit: 78
Liittynyt: 15.04.2012 17:59

Re: Valokuvaussessiot Tabitha St. Germainin kanssa ja päiväl

ViestiKirjoittaja Eurokolikko » 05.05.2014 21:47

Kuvaussessiolippu perjantaille tuli ostettua, vaikkein ole vielä varma edes voinko osallistua tapahtumaan, eikä tapahtumalippuja ole edes hankittuna, mutta tulin siihen tulokseen, että enemmän harmittaa se, jos tulen paikalle ja valokuvausliput on jo loppuneet ennen kuin saan varmuuden tulostani, kuin se että ostan valokuvauslipun nyt ennakkoon ja se jää mahdollisesti käyttämättä.

Perjantaille ostin, koska vaikka osallistuisinkin tapahtumaan, niin sunnuntain osallistuminen silloinki jää todennäköisesti väliin matkusteknisistä syistä ja lauantaina otetut kuvat saattaisivat jäädä noutamatta.
Ikimetsän taikakääröt - blogi ponittamisestani:
http://ikimetsa.eurokolikonmaailma.fi
Avatar
Eurokolikko
Yksisarvinen
 
Viestit: 907
Liittynyt: 16.05.2012 12:25
Paikkakunta: Kajaani


Paluu Crystal Fair

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron