logo

Crystal Fair etkot ja katkot

Keskustelua 4.-6.7.2014 pidetystä Crystal Fair conista.

Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja Drako1997 » 01.07.2014 17:52

Yritän pitää tämän lyhyenä ja tiivinä koska tän pirun saaren olematon verkko on viheliäs ja voi katketa minä hetkenä hyvänsä...

Elikkäs! Minkälaisia etkoja ja jatkoja ihmiset ovat suunnitelleet CF:än ajaksi? Tiedän että perjantaina pidetään kansainväliset pussikaljamiitit conipäivän päätteeksi, oletan että Lauanta-iltana jatkoja ei kauheasti ole keikan takia, ja olen myös kuullut että Perjantai aamuna pidettäisiin perinteiset etkot rautiksella kuin happimiitissä konsanaan. Mutta olisi todella kiva saada lisätietoa, kuten ajankohtia ja tapaamispaikkoja, näistä tapahtumista SEKÄ myös niistä mistä en ole viellä kuullutkaan!

Eli jos jollain on ylipäätänsä jonkinlainen etko/jatko suunnitteilla, niin postatkaa mielellään yksityiskohdat kyseisestä tapahtumasta tänne, kiitos, niin niin moni kuin mahdollista tietää siitä ja sen olemassaolosta, ja voi ottaa osaa jos tekee mieli! :)


Ja muutes, teille jotka tulette jo Torstaina lunastamaan lippunne; Voitaisiinko sillonkin pitää jonkinlainen mini-miitti ennen "virallista" conia jossa vain pääsisi seurustelemaan rauhassa ilman suurempaa ohjelmaa? Ite oisin paikalla varmaan siinä kuuden-seitsemän pintaan, ja olisi tosiaankin mukavaa päästä taas tapaamaan rakkaita ponihomoja kun on taas kulunut aikaa kun ollaan viimeksi nähty~ <3
Drako1997
 

Re: Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja Twili » 01.07.2014 18:25

Drako1997 kirjoitti:Ja muutes, teille jotka tulette jo Torstaina lunastamaan lippunne; Voitaisiinko sillonkin pitää jonkinlainen mini-miitti ennen "virallista" conia jossa vain pääsisi seurustelemaan rauhassa ilman suurempaa ohjelmaa? Ite oisin paikalla varmaan siinä kuuden-seitsemän pintaan, ja olisi tosiaankin mukavaa päästä taas tapaamaan rakkaita ponihomoja kun on taas kulunut aikaa kun ollaan viimeksi nähty~ <3

Ei ongelmaa ollenkaan, tämähän tekee asiasta vain hauskempaa.
Itse olen paikan päällä joskus neljän jälkeen, tai ainakin Hhelsingissä tuohon aikaan, josta pakkosiirtyminen Fantasiapeleihin siskon ostosten perässä (itselleni voin surukseni vain katsella). Mutta pidetään kyllä mielessä, ja puhelimella saa yhteyttä aika hyvin, ja minulla on kuitenkin koko päivä vapaata (paitsi illan loppujuttujen valmistelu).
Tämä siis koskee muitakin, joten tulkaas tapaamaan niiden innokkaiden ei suomalaisten kanssa.

ja nyt niitä etko-jatko-juttuja

Perjantaina, 10:30 alkaa Crystal Fairin avajaiset, joten olisiko sellaiset 30-45 min. ennen kello kymppiä mitään etkoja, tutustelua ja sitä rataa, jossa mm. uudet ihmiset saavat purkaa paineita ja jännitystä pois? Sieltä sitten valuttaisiin kohti Finlandiataloa yhtenä, äänekkäänä porukkana aiheuttamassa pahennusta normihomoille ja vakamielisimmille. Ideita otetaan vastaan, onhan tässä mahtavat kolme päivää ennen H-hetkeä.

Helsingin Pussikaljamiitit Ry (okei, se ei ole, mutta voisi olla tuon niminen) suunnittelee perjantaille jatkoja idealla, että siinä klo 17:00 Crystal fairin loputtua, keräämme ihmiset kasaan isommaksi tai pienemmäksi läjäksi Finlandiatalon oville, ja lähdemme yhdessä kohti kauppaa ja siitä todnäk vehreälle nurmelle istuskelemaan, ja auringosta nauttimaan. Hommalla ei ole tuon kummoisempia suunnitelmia, niinkuin ei ole koskaan ollut, eikä tule, vaan kaikki tehdään suht spontaanisti, ja on suositeltavaa varautua nukkumaan siinä ennaltamietityssä yöpaikassaan, jonka on Crystal Fairiin hankkinut.
saunatilan vuokraustakin mietittiin, mutta ne, joissa saa olla omilla juotavilla ja eväillä, on varattu aikalailla.

Lievittääkseni ennakkoluuloja ja stereotypioita:
-tarkoitus on pitää hauskaa ja seuraa muille, arvoista tai muusta huolimatta
-jokaisella on omat ruoat ja juomat (ylläri pylläri, kaikilla ei ole alkoholia tuolla), ja sitä mistä kukin tykkää. Jakamisesta plussaa
-tarkoitus ei ole vetää perseitä ensimmäisen puolentunnin sisään, saati ollenkaan (ei, etteikö homma joskus muutamalla tuohon päädy)
-hauska ja ihmiset ennen kaikkea muuta. Alkoholi toimii hyvänä jäänrikkojana joillekin, ja saa sosiaalisemmaksi, mutta alkoholi ei ole pääasia
-meno on aikalailla evösretkityyppinen + musaa jne

Hyviä ideoita otetaan vastaan, ja muistakaa, mahdollisimman paljon ulkomaalaisia mukaan näihin.
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: Crystal Fair etkot ja jatkot

ViestiKirjoittaja YoshiDash » 01.07.2014 19:05

Minietkot on ainakin kampissa 4.7 klo. 7:30 eteenpäin. Lähdetään sitten kans hyvissä ajoin Finlandia taloa kohden, jonne ei todellakaan ole pitkämatka.
Spoiler: näytä
kamppi-finlandia talo.JPG
kamppi-finlandia talo.JPG (271.69 KiB) Katsottu 13789 kertaa

Tervetuloa!
Avatar
YoshiDash
Maaponi
 
Viestit: 1180
Liittynyt: 09.03.2013 18:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja subido » 01.07.2014 20:59

Itse tulen junalla helsinkiin torstaina klo 9:00 ja sen jälkeen etsiskelisin seuraa esimerkiksi ponifoituun versioon The Resistance lautapelistä. (Myös Avalon yhteensopiva jos kiinnostaa)

Se vaatii 5 henkilöä, mutta on minulla muitakin pelejä pelattavaksi (Telestrations, Guildhall, Space Cadets: Dice Duel ja oma lempipelini Mage Wars) :) Torstaina on leppävaaran kirjastolla lautapeli-ilta klo 16:00 eteenpäin jossa ajattelin käväistä.
Avatar
subido
Varsa
 
Viestit: 15
Liittynyt: 01.08.2012 20:09

Re: Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja Sky Lynx » 01.07.2014 23:04

Drako1997 kirjoitti:Ja muutes, teille jotka tulette jo Torstaina lunastamaan lippunne; Voitaisiinko sillonkin pitää jonkinlainen mini-miitti ennen "virallista" conia jossa vain pääsisi seurustelemaan rauhassa ilman suurempaa ohjelmaa? Ite oisin paikalla varmaan siinä kuuden-seitsemän pintaan, ja olisi tosiaankin mukavaa päästä taas tapaamaan rakkaita ponihomoja kun on taas kulunut aikaa kun ollaan viimeksi nähty~ <3


Mäkin olen todennäköisesti torstaina hakemassa lippuni. Ajasta en vielä osaa sanoa että mihin aikaan saavun paikalle. Riippuu töistä. Mutta joo, mini-miitti kuulostaa kyllä hauskalta. :)

Itse varsinaiseen Crystal Fairiin en pääse perjantaina ollenkaan. Lauantaina ja sunnuntaina sitten.
Youtube kanavani Ei turhan aktiivisesti tule kamaa.
Steam profiili Saa lisätä kaveriksi jos haluaa ja/tai löytyy samoja pelejä.
Avatar
Sky Lynx
Varsa
 
Viestit: 94
Liittynyt: 03.03.2014 08:32
Paikkakunta: Helsinki

Re: Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja Leppari » 03.07.2014 20:26

Mittees? Onko nyt torstaille kehkeytynyt mitään etkon tms. tynkää? Jos ei mitään muuta niin täällä Hakasalmenpuistossa meitä pari istuskelee olutta maistellen.
Leppari
Varsa
 
Viestit: 17
Liittynyt: 05.09.2012 19:24
Paikkakunta: Pori

Re: Crystal Fair etkot ja katkot

ViestiKirjoittaja Hevosvaras » 04.07.2014 14:37

Mää aattelin tulla mukaan tänään viiden aikaan jatkoille. Koitan etsiä teidät sieltä finlandia-talon ovilta. Pitäkää melua ja herättäkää yleistä pahennusta niin tunnistan.
Hevosvaras
Varsa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 04.07.2014 14:20


Paluu Crystal Fair

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron