Sivu 1/1

Löytötavarat / Kadonneet tavarat

ViestiLähetetty: 09.04.2014 01:13
Kirjoittaja Tonu
Topicin ideana on joko löydettyjen tavaroien palauttaminen oikeaan osoitteeseen tai paikka kysellä puuttuvien tavaroiden perään.

Päivällä kun kävin teemapakkojani lävitse niin yhdessä pakassa oli kortti jonka sleeve eroittui joukosta. Too Much Pie DJ Pon3 suojassa. Kävin oman DJ Pon3 suojallisen teemapakkani lävitse ja siinä oli ennestään 2 tuollaista korttia ja yht 45 korttia. Tämä ei siis liene minun. Kyseinen kortti on joutunut pakkaani todennäköisesti viime tai toissa viikon perjantaina. Kyselin Ratiasulta aiemmin tästä kortista ja on pieni mahdollisuus, että se saattaa olla hänen. Kaikki jotka on pelannut piirakoita DJ Pon3 suojissa, kehoitan katsomaan pakkanne lävitse ja ilmoittamaan jos teiltä puuttuu tämä kortti.

Re: Löytötavarat / Kadonneet tavarat

ViestiLähetetty: 13.06.2014 22:06
Kirjoittaja Hovershy
Draftiturnauksen jälkeen perimmäiseen pöytään jäi oranssi ja sininen sleeve, ilmeisesti Pro-Matteja, joiden Ratiasu arveli kuuluvan Isseukselle. Otin ne sieltä, kun kukaan muu ei suostunut. Toivottavasti siis sleevien omistaja ei niitä kaipaa ennen juhannuksen jälkeistä perjantaimiittiä, sillä silloin aikaisintaan pääsen niitä Poroon tuomaan. :\

Poroon jäi myös musta reppu, etummaisten pöytien tuolille roikkumaan. Sitä emme mukaamme ottaneet (saattoihan se kuulua vaikka niille M&G -draftaajille), joten jos sitä joku kaipaa, niin pitäisi löytyä löytötavaroista Poron kassalta.

Re: Löytötavarat / Kadonneet tavarat

ViestiLähetetty: 18.07.2014 21:43
Kirjoittaja Hovershy
Taas jäi Poroon tavaraa: harmaa "ff"-boksi, jossa sisällä 24 punaista, 6-sivuista noppaa, sekä juustolaatikollinen M&G - kortteja. Ensimmäiset otin mukaani, jälkimmäiset jäivät kauppaan koska saattoivat pelin puolesta kuulua myös jollekulle kyseistä korttipeliä pelaavalle harhaoppiselle harrastajalle. Tuon nopat maanantaina Poroon, niitä voi omistaja silloin kysellä minulta tai sen jälkeen Poron löytötavaroista, jonne ne illan lopuksi varmaankin päätyvät.