Sivu 1/3

Poromagian ponitervehdys! (Helmikuun ponitarjouksia!)

ViestiLähetetty: 30.04.2014 12:17
Kirjoittaja Poromagia
Kuva

Moikka ponittajat! Pöytäpelien erikoisliike Poromagia liittyi joukkoon värikkääseen pääasiassa tiedotusaikein, mikäli se vain ylläpidolle sopii! MLP-keräilykorttipelituotteet on olleet tosi suosittuja sekä myymälässämme, että verkkokaupassa ja useita porojakin on alkanut kutkutella ottaa tarkemmin selvää, minkälaisesta pelistä on kysymys. Myymälässämme pyörii kaiken aikaa tapahtumia ja pelipäiviä niin figu- kuin korttipeleihinkin ja myös MLP-sessioita on nähty. Onko tässä seuraava huippusuosittu turnaus- tai miittipeli?

MLP CCG:stä on luvassa pari uutuusjulkaisua, kuten foorumin pelifiilistelijät varmasti tietävätkin. Myös Poromagialla on tuotteet ennakkomyynnissä, mikäli uusien korttien hommaaminen kotimaisesta kaupasta luotettavin toimitusehdoin ja -ajoin napostelee ulkomaisia kauppoja paremmin. Täydentyvässä valikoimassamme on myös monenlaisia My Little Pony -aiheisia oheistuotteita, kuten yhteensopivia dekkibokseja ja korttisuojia, jotka parantavat merkittävästi keräilykorttien käyttöikää.

My Little Pony CCG Theme Deck: Princess Celestia & Rarity, julkaisupäivä 16.5.
My Little Pony CCG: Canterlot Nights Booster, julkaisupäivä 16.5.

Poromagian päämaja sijaitsee Helsingin Pasilassa ja kyseessä on hyvin varustettu keräilykortti- ja lautapelien erikoisliike. Samassa osoitteessa toimii myös verkkokauppamme varasto, joten kaikki verkkokaupasta löytyvät tuotteet ovat saatavilla myös myymälästämme. Tarkemmat osoitetiedot ja aukioloajat löydät alta. Tuotevalikoimassamme on iso liuta lautapelituotteita, Games Workshop -miniatyyrejä sekä keräilykorttipelituotteita esimerkiksi Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh! ja Cardfight Vanguard -sarjoista.

Tervetuloa levittämään ponimagiaa pelipöydille! :brohoof1: :brohoof2:

Keväisin terveisin

http://www.poromagia.com

Kuva

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 30.04.2014 15:47
Kirjoittaja Isseus
Poromagia kirjoitti:Porohuttua


No heippa vaan ja tervetuloa. Tuskinpa ketään haittaa että ootte täällä mukana kun kumminkin yhteisen asian tiimoilta näitä tehdään ja järjestellään. Minä ja Tonu kait ollaan aktiivisimmin tuolla teidänkin liikkeessä pelistä juoruilta (olen se 2m hirviö) joten tuttua sakkia.

Sitten asiaan: Mikäs oli lopputulos niistä OP-kiteistä? Verneri niitä lupasi viime viikon aikana selvitellä.

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 30.04.2014 15:58
Kirjoittaja Poromagia
Isseus kirjoitti:
Poromagia kirjoitti:Porohuttua
Sitten asiaan: Mikäs oli lopputulos niistä OP-kiteistä? Verneri niitä lupasi viime viikon aikana selvitellä.


Jou, maahantuojalta ei kärsivällisestä venailusta huolimatta ole vielä saatu vastausta (tarkoittaa varmaan, että kittejä ei ole vielä saatu), mutta sairasvuoteelta vastikään palannut Vepu lähetti eilen jonkun bronyn vinkistä mailia suoraan valmistajalle. Toivon mukaan pian tärppää ja saadaan Organized Play -valmiudet kondikseen!

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 30.04.2014 17:11
Kirjoittaja Tonu
Tervehdykset kanssa Poroillekkin ja kiitokset siitä että ollaan saatu pelitilaa käyttöön perjantaisin. :D

Itse en usko, että tästä MLP:CCG:stä on tulossa mikään huippusuosittu korttipeli vaikkakin sille mielestäni olisi pieniä edellytyksiä. Viimeisen muutaman kuukauden sisällä muistaakseni lähemmäs 20 henkilöä on viitsinyt tulla pelailemaan foorumeilla ilmoitettuhin pelisessioihin ja viikoittain noin 10 henkilöä tulee pelailemaan peliä Poroon. Uskoakseni tämä osallistumismäärä tulisi nousemaan mikäli saataisiin tuo kauan haviteltu Organized Play -toiminta ja turnaus-scene aikaiseksi; eikä myöskään pieni lisämainontakaan olisi pelille pahitteeksi... Mut eihän tässä voi juuri muutakaan kuin toivoa parasta ja yrittää saada tuota valmistajan mielenkiintoa pelin laajentamiseksi tänne risukasaankin asti. Ehkäpä se Enterplay huomais viime viikkoisista kyselyistä et täältäkin löytyy kourallinen pelistä kiinnostuneita pelaajia.

Hyvät päivän jatkot ja nähdään taas perjantaina. ^3^

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 02.06.2014 13:27
Kirjoittaja Isseus
Juttelin tuossa pitkät pätkät sähköpostitse tuon Enterplayn Organized Play- vastaavan eli Trevor McGregorin kanssa. Heillä ei ole sopimusta jolla saisivat myydä tuotteitaan Suomessa, joten ainakin toistaiseksi OP supportin voi unohtaan. En tiedä millä logiikalla sitten Poromagia/muut firmat Suomessa myy MLP:CCG tavaraa, joten tähän olisi kiva saada joskus selkeyttä. Ainakin saatiin tietoa että Crystal Fairissa järjestettävään sealed-turnaukseen ei saada palkintotukea Enterplaylta.

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 06.10.2014 15:31
Kirjoittaja Poromagia

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 06.10.2014 23:59
Kirjoittaja Isseus
Poromagia kirjoitti:Syksy on bronyille aika antoisaa pelailuaikaa, katsokaa nyt näitäkin! Otamme tulevista tuotteista jo vastaan ennakkovarauksia. Tee palvelus itsellesi, kaverillesi sekä meille ja varaa tuote ennakkoon, niin osaamme varautua menekkiin ja tilata lisää tavaraa, mikäli se näyttää lentävän hyllystä!

:brohoof1: :brohoof2:

MLP: FIM CCG Theme Deck: Cutie Mark Crusaders & Princess Cadance *ENNAKKO*, julkaisupäivä 20.10.2014
MLP: FIM CCG Theme Deck: Spike and the Equestrian Mailmare *ENNAKKO*, julkaisupäivä 20.10.2014

MLP: FIM CCG The Crystal Games Booster *ENNAKKO*, julkaistaan 14.11.2014
MLP: FIM CCG The Crystal Games Booster Display Box *ENNAKKO*, julkaistaan 14.11.2014

MLP: FIM Micro Fun Pack Series 2 (minisarjis, leikkitatska, juliste ja tarroja!)
MLP: FIM Buildable Vinyl Figure (pussissa yksi sattumanvarainen, koottava poni kuudesta erilaisesta vaihtoehdosta)

Kuva


Mahtavaa, pojjaat. Mites, olikos siitä Celestial Solstice "fat packista" tietoa?

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 07.10.2014 10:36
Kirjoittaja Poromagia
Celestial Solstice näyttää eurooppalaisen tukkurimme mukaan saaneen julkaisupäivänsä 1.10. mutta tilaamamme tavara ei ole vielä ehtinyt Suomeen asti. Joskus pelit viivästyy pitkällekin virallisista julkkaripäivistä, tämä on valitettavan tuttua esimerkiksi lautapelien kohdalla. Tästä syystä varomme myös vähän, mille tavaralle tehdään nettikauppaan tuotteita ennakkotilattavaksi, ettei tulisi innolla odottaville asiakkaille pettymyksiä. Voidaan vaikka hirnua tänne kun saadaan tuotteet myymälään!

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 07.10.2014 16:06
Kirjoittaja Isseus
Poromagia kirjoitti:Celestial Solstice näyttää eurooppalaisen tukkurimme mukaan saaneen julkaisupäivänsä 1.10. mutta tilaamamme tavara ei ole vielä ehtinyt Suomeen asti. Joskus pelit viivästyy pitkällekin virallisista julkkaripäivistä, tämä on valitettavan tuttua esimerkiksi lautapelien kohdalla. Tästä syystä varomme myös vähän, mille tavaralle tehdään nettikauppaan tuotteita ennakkotilattavaksi, ettei tulisi innolla odottaville asiakkaille pettymyksiä. Voidaan vaikka hirnua tänne kun saadaan tuotteet myymälään!


Kuulostaa erinomaiselta. Silti kyllä hiukka oudoksun kun Jenkkilässä on ilmotettu release date 31.10. vasta tuolle Solsticelle. Noh, ostetaan kun saapuu. :wub:

Re: Poromagian ponitervehdys!

ViestiLähetetty: 07.10.2014 17:09
Kirjoittaja Poromagia
Joo, uudelleen tsiikailtuna 31.10. on ilmoitettu nyt myös tukkurin tilauslistoilla, liekö korjattu jokin näppäilyvirhe. Loppukuuhun siis joka tapauksessa jotain mitä odottaa!