Sivu 1/1

Poromagia ja MLP:CCG tulevaisuus

ViestiLähetetty: 27.10.2015 15:10
Kirjoittaja Isseus
Poromagia ei saa mistään ponikorttia enää koska se on lisensoitua kamaa ja vain kaksi tukkuria Euroopassa pystyy sitä toimittamaan. Toinen niistä on monopoli Saksan Amigo, joka kieltäytyy toimittamasta Pohjoismaihin, toinen on Brittilän Esdevium joilla on "diili" Fantasiapelien kanssa, ja muut joutuvat maksamaan järjettömästi enemmän heidän toimittamistaan tuotteista. Fantasiapelithän ei tarjoa organized play supporttia tai edes pelitilaa, ainakaan Helsingissä.

Eli ainoat vaihtoehdot jatkossa on hakea haluamansa kortit Fantasiapeleistä tai tilata netistä porukalla. Varsinkin seuraavan setin suhteen tehdään varmaan joukkotilausta bokseista ja otetaan laatikko tai pari sivuun että voidaan pelata sealedia. Poroon ollaan toki tervetulleita pelaamaan ja hekin haluaisivat ottaa tavaraa myyntiin, muttakun ei saa niin ei saa.

Re: Poromagia ja MLP:CCG tulevaisuus

ViestiLähetetty: 04.11.2015 11:45
Kirjoittaja Isseus
Tilanne kehittyy. MLP:CCG on LOPULTAKIN lisensoitu kaikissa Euroopan maissa, joten jatkossa peliä saatetaan sittenkin nähdä Porossa jopa turnaussupportin kera. Lähettelin aiheesta jo pojille viestiä Poroon, mutta eihän ne nyt alle viikossa e-maileihin vastaa. :D