logo

S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

Keskustelua sarjan jaksoista

S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Teura » 15.04.2017 11:46

Tiedä sitten tuleekohan näihin enää paljonkaan keskustelua per jaksoketju, mutta perinne velvoittaa.

Vaikka jaksot ainakin käsittääkseni ovat erilliset, tulevat ne molemmat kuitenkin julki tänään, joten myös siksi vain yksi ketju.

Stream
Brony Network
Hasbromlp
Otaku Ascended

On Demand
Dailymotion 720p
Avatar
Teura
Royal Guard
 
Viestit: 950
Liittynyt: 14.06.2012 18:10
Paikkakunta: Tampere

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Silverhill » 15.04.2017 21:24

Aloitusjaksoksi ei ehkä eppisimmästä päästä...ottaen huomioon että muut kaudenaloitukset ovat olleet kaksiosaisia seikkailuja, joten ei mikään ihme.
Mutta silti ihan kiva kaudenaloitus ja muutoinkin vaihtelun kannalta mukava ratkaisu saada kaksi erillistä jaksoa yhden kaksiosaisen sijaan. "Stargin" ja "Twaikun" välinen kehitys eteni kuitenkin kiitettävällä tavalla eteenpäin ja oli myös erittäin hauskaa nähdä Celestiaa vaihteeksi suuremmassa roolissa, varastamatta silti koko jaksoa itselleen. Tuo "Starburstin" välinen tyhjiöaukko oli kyllä suht karu, puhumattakaan tuosta loharien laavaloikasta, sensuroinnista huolimatta.

Trixien ja Starlightin välinen jakso oli ihan kiva jakso sekin, vaikka olisin halunnut että huomio olisi pysynyt enemmän heidän hahmokemioissa.
Ei tuo mane6:n pakohuone huono homma ollut, mutta tuo kahden tapauksen väliltä pomppiminen sekä lauluosio lopuksi tuntui tyystin turhalta ja animaatio sen kohdalta lähinnä laimealta toisolta.

Ei huonoja jaksoja, ei ehkä ihan loistavia, mutta kyllä noiden parissa silti viihtyi.
"Elämä on vähän kuin suklaarasia...KUKA **RKELE ON SYÖNYT PUOLET!?"
Avatar
Silverhill
Maaponi
 
Viestit: 745
Liittynyt: 24.03.2013 21:22
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja SlyPhoenix » 15.04.2017 21:43

Teura kirjoitti:Tiedä sitten tuleekohan näihin enää paljonkaan keskustelua per jaksoketju, mutta perinne velvoittaa.


Noh Teura, vaikka brony.fi on lähes suurin osin jo hiljainen ja kuollut paikka, niin kyllä sentään vähintään pari ihmistä tulee tänne kommentoimaan jaksoista.

Nyt off-topic sivuun ja aloitetaan. Eli semmoinen kausi startteri. Saatiin pari yksittäistä slice-of-life jaksoa. Vaikka en lukenut Teuran viestin kunnolla erillisyydestä toisista, niin kyllä huomasin loppujen lopuksi. Joten jaan erilliset kommentit molemmista jaksoista alle.

Celestial Advice: Tämä jakso alkoi ja eteni kohtuullisen tahtiin. Jaksossa käsiteltiin kuinka Starlight on oppinut kaiken ystävyydestä ja saa ansiomerkin Equestrian pelastamisesta viime kauden Finalessa (Thoraxia, Trixie ja Discordia unohtamatta). Kumminkin seurattiin kuinka Twilightin piti loppujen lopuksi lähettää Starlight pois Ponyvillesta oppimaan ja levittämään ystävyyttään uuteen paikkaan. Asiat kuitenkin kääntyi toisin kun lopulta Starlight itse pelkäsi lähteä ja täten molemmat oli sitä mieltä, että ei tarviikkaan. Toivottavasti Twilight ja Starlight pystyy yhdessä tai erikseen keksiä, miten Starlightin polku jatkuu tästä. Mutta jo jakso antoi jo pienen mielikuvan, että Starlight saattaa suuntaa itse Alicorni polulle kuin Twilight teki. Toivottavasti olen väärässä tässä asiassa.
Yhdessä kohtaa Twaikun visiossa Starlightin olleen Crystal Empiressa, missä hän ja Sunburst teki yhden loitsun huoneessa herätti meikällä paljon Fullmetal Alchemist makeaa fani tunnetta. Meinasin vitsailla paljon ja laulaa lyhyesti 'Melissa' tunnarin siinä samalla.

Tästä sen sijaan, jakso oli kohtuullinen ja Discordin pikku sekoilut ja vitsit paransi vain tätä jaksoa hiukkasen.

Arvosana: 7,5/10

All Bottled Up: Sitten siirrytään sosiaalisointi hetkeihin Trixieen ja Starlightiin tässä jaksossa. Tästä jaksosta sain vähän paremmin viihtyvyyttä kuin edelliseen jaksoon liittyen. Se omasta mielestäni johtui siitä, että Trixien pienet shenaningensit tässä viihdytti huumorisella tasolla, kun samaan aikaa Starlight yritti pitää kaikki vihatunteet kätketty pieneen pulloon jakson ajan. Samaan aikaan M6 meni Manehattaniin asti tekee vähän kimppakivaa puuhastelua. Eli toisin sanoin vähän Escape Room meininkiä miten Twaikku ajatteli hänen ystävilleen. Vaikka uskon heillä olevan hauskaa sen suhteen, niin säälin vähän, että ne ei voinut vetää avaimen nurin ensin ovessa ennen kuin eteni laulamaan ystävyyttään. Itse laulu oli viihtyisä, että kyllä siihen tykästyn helposti. Sääli, että ennätyksen lyömiseen oli vain kahdesta sekunnista kiinni, että säälin RD:n kurjuudesta.

Sillä välin Ponyvillessä Starlight tiputtaa vihatunne pullon ja all hell breaks loose siitä myöten. Tuossa kohtaa jakso nousi ylöspäin kevyesti kun saatiin meininkiä tähän perusjaksoon. Lopulta kun Starlight kertoi asian suoraan, niin itse siinä hetkellä luulin Trixien/Starlightin ystävyys suhteen rikkoutuvan ja tämä saisi kiinnostavan sivujuonen myöhemmin tällä kaudella, mutta olin siinä väärässä. On kumminkin aina hyvä kertoa ystävälleen/läheiselle mitä tunnet, koska pitämällä kaiken tunteen vaikka pullossa ei aina helpota tilannetta millään.

Loppujen lopuksi myös ok jakso, mutta extra konflikti jakson loppupuolella lisäsi makeutta nautintoon.

Arvosana: 8/10
Ponittaja Joulukuu 2011 lähtien.
PK-seutu miittailija since Kesä 2012
Avatar
SlyPhoenix
Pegasos
 
Viestit: 630
Liittynyt: 07.08.2012 21:16
Paikkakunta: Kauniainen

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja ZeroNitroMan » 15.04.2017 22:24

Niin vain kausi käynnistyi. Erikoista oli todellakin että jaksot eivät olleet yhtenäistä cliffhangerin katkaisemaa pötköä, ja myös se että
nyt ei kaudenavauksessa nähty jäätävää DBZ-mättöä kuten tapana on lähestulkoon ollut. Ei huono veto, itse pidin molemmista jaksoista.

Trixie vain nyt on hyvin ärsyttävä muutenkin.
''Far from their land Ponies made their stand, They stood strong and legend still lives on''~
''And a race against time!! And the Winged Ponies Arrive!!!''~
''Now that our time has come to fight, ponies must unite!''~
''As the new age begins, the way of the pony comes to an end''
Avatar
ZeroNitroMan
Maaponi
 
Viestit: 999
Liittynyt: 06.11.2013 00:13
Paikkakunta: Perhonjokilaakso

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja jimkolme » 18.04.2017 16:47

Vähän sääli, ettei nähty jotain uutta pahista ja eeppistä aloitusta kuten yleensä. Toivottavasti ei ole koko kausi pelkkää filleriä.
Avatar
jimkolme
Pegasos
 
Viestit: 2000
Liittynyt: 03.08.2012 22:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Aether Wind » 19.04.2017 17:08

Vähäsen harmitti kun kausi alkoi kahdella tavallisen kaltaisella, eikä perinteikkäällä tuplajaksolla, mutta olivathan nämä silti ok. Jännä nähä tuleeko silti kauden finaalina taas perinteikäs tuplajakso vai onko laskeutuminen yhtä pehmeä kun kauden aloituksessa. Tekis jo mieli tietää mitä Chrysille tapahtu :\
Avatar
Aether Wind
Varsa
 
Viestit: 52
Liittynyt: 06.12.2014 21:28

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Wulffin84 » 20.04.2017 00:49

Perus huttu seasion 7 aloitus, ei ollu eepisyttä niin kuin ajemissa oli...mutta tarviiko aina ollakaan.
Wanha poni konkari vallan hymyn sai Pinkien hymystä.
Eipä muuta, kesää kohti ollaan menossa :)
Uusi päivä, mlp elää ikuisesti minun sydämessäni <3
Avatar
Wulffin84
Yksisarvinen
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24.11.2013 00:25
Paikkakunta: Oulu

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Brightstarpony » 28.04.2017 11:27

Ei ollut eeppisiä jaksoja mutta hyvää tasoa silti. Olisin kanssa kaivannut hiukan eeppisyyttä tai uutta pahista mutta tämäkin kelpaa. Itselläni oli ollut mielessä että Chrysalis olisi aiheuttanut taas hämminkiä ja yrittänyt kostaa Starlightille.

Anyway, annan 8/10. Tää on vaan hyvä alku kaudelle.
"Kiitos AkkiV:lle tästä avatar kuvasta :)"
Avatar
Brightstarpony
Yksisarvinen
 
Viestit: 690
Liittynyt: 04.09.2012 20:22
Paikkakunta: Orivesi

Re: S07E01 & E02 - Celestial Advice / All Bottled Up

ViestiKirjoittaja Nutzor » 28.12.2017 01:44

Puhalletaas vähän henkeä forkalle. Aloin tylsyyttäni vihdoin katsomaan uuden seasonin jaksot (kokoajan oli tarkoituksena ihan perinteen puolesta, mutta skippasin ja skippasin kokoajan kauemmas.) Postaanpa siis mietteitäni jaksoista, koska tekee mieli höpistä vanhoista kunnon poneista edes jonnekkin...
Elikkäs.

Celestial Advice
Aika mitäänsanomaton kaudenaloitus. Celestia ehdottomasti jakson parasta antia sutkautuksineen jne. Discord oli jopa ärsyttävä, mikä on jännää koska yleisesti pitänyt häntä lempihahmonani. Jakso muutenkin loppujen lopuksi aika turha kaikella "yhyy Starlight lähtee" meiningillään, vaikka mitään ei lopulta tapahtunutkaan. Ainakin se kesti vain yhden jakson.

All Bottled Up
Ihan hauska jakso perusopetuksella kiukun piilottamisesta. Trixie oli kyllä turhankin vajaa tässä jaksossa pointin perille saamiseksi. Yllätyin että M6 ei kohdannut ongelmia escape roomissaan, vaikka luulin aluksi että siitäkin saataisiin joku hassun hauska yhteistyökyvyttömyyden ongelma aikaiseksi. Biisistä en muista juuri mitään. Jos tässä laulettiin. Luulen että sellanen oli.
En mitään pisteitä ala jakelemaan, mutta aika tasapaksun ok jakso.
"If it ain't broken, don't fix it. And if it is, leave it be and hope that it'll still be sort of kinda okay."
oonko nyt cool ku mun avatar pyörii?!
Avatar
Nutzor
Maaponi
 
Viestit: 689
Liittynyt: 10.06.2013 17:17
Paikkakunta: Turku


Paluu Jaksot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron