logo

S07E09 - Honest Apple

Keskustelua sarjan jaksoista

S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Teura » 14.05.2017 13:16

Avatar
Teura
Royal Guard
 
Viestit: 950
Liittynyt: 14.06.2012 18:10
Paikkakunta: Tampere

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Silverhill » 15.05.2017 17:16

Ihan okei jakso sanoisin. Ei niin hyvä kuin Parental Glideance, mutta parempi kuin...se edellinen jakso.

Rartsalla oli kyllä ihan hyvä ideapohja siihen, että yksi tuomaroitsijoista voisi ottaa huomioon käytännöllisyyden, sillä nykymuodissakin se tuppaa toisinaan puuttumaan. Sikäli hyvää kritikkiä vintagemuotia kohtaan sekä se melko toimiva kohtaus joka tiivisti internetin mielipidesodat ytimekkäästi.

Pitäisi puhua jatkossa muuten varmaan KitaRaritystä (GuitaRarity), sillä aikas peevelin hyvän soolon vetäs skittalla ^3^ .
"Elämä on vähän kuin suklaarasia...KUKA **RKELE ON SYÖNYT PUOLET!?"
Avatar
Silverhill
Maaponi
 
Viestit: 745
Liittynyt: 24.03.2013 21:22
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja SlyPhoenix » 17.05.2017 23:07

Aika samoilla linjoilla olen Silverhillin kanssa, paitsi että KitaRarity kohtaus paransi hiukkasen ja jopa jäin nauramaan kovasti jotakin 3-5 minuutin ajan (koska en missään nimessä yhtään odottanut tuollaista tapahtuvan XD ).

Anyway, mitä tuleekaan muotiin niin henkilöillä on oma näkemyksensä siihen suhteen, niin aina kannattaa muistaa kunnioittaa toisten ihmisten intohimoa siihen kategoriaan, vaikka se ei olisi sinulle mitenkään teekupillista.
Ja kyllä myös saatiin AJ ja Strawberry Sunrisen myötä esimerkillinen miten silloin tällöin henkilöiden mielipiteet voi vaikeuttaa yhteisymmärrystä. Vaikka tietenkin annan krediitin Sunriselle kuinka hyvin käsitteli argumentoinnin AJ kanssa, jotta hän oppisi ymmärtämään hänen rehellisen mielipiteen asenteen kanssa.

Noista sen sijaan aika okei jakso, saatiin nähdä Photo Finish pitkästä aikaa ja uudelleen KitaRarity kohta paransi jakson katseluani hiukkasen ylöspäin.

Arvosana: 6,5/10
Ponittaja Joulukuu 2011 lähtien.
PK-seutu miittailija since Kesä 2012
Avatar
SlyPhoenix
Pegasos
 
Viestit: 630
Liittynyt: 07.08.2012 21:16
Paikkakunta: Kauniainen

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Kustom » 22.05.2017 00:23

Erittäin samaistuttava jakso. Rehellisen mielipiteen kertomatta jättäminen on tosi vaikeaa, varsinkin jos sitä on vielä erikseen pyydetty.

Rarity:n kitarasoolo oli rautaa, joskin harmittavan lyhyt ja Inky Rose:sta tuli välittömästi mieleen Wednesday The Addams Family:stä.
Kesä tuli, kesä meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?
Avatar
Kustom
Pegasos
 
Viestit: 606
Liittynyt: 04.08.2012 14:09
Paikkakunta: Nääsville

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Ratiasu » 23.05.2017 00:11

AJ on vähän hankalampi hahmo ja alkupuolella showta (ekoissa kausissa) on jäänyt vähän taka-alalle; kaikki on hänellä hyvin, duunia riittää ja se on mieluisaa. Rehellinenkin kun on, eikä luonteessa ihan hirveästi ole oikkuja.
On siis hatunnoston paikka, että saivat tehtyä näinkin hyvän ja osuvan jakson AJ:lle. Ihan pätevä opetus varmasti myös muillekin kuin lapsille.
Muutenkin hauskasti eteni ja oli mieluisaa katseltavaa.

Rarityn ihme sooloa en kyllä ymmärtänyt sitten ollenkaan. Jäi vähän päälleliimattu fanservice fiilis eikä tulitausta millään tuntunut sopivan banjon(?) näppäily-ääniin. Ei sitten millään.
Avatar
Ratiasu
Pegasos
 
Viestit: 516
Liittynyt: 13.04.2013 00:15

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Silverhill » 23.05.2017 05:27

Ratiasu kirjoitti:Rarityn ihme sooloa en kyllä ymmärtänyt sitten ollenkaan. Jäi vähän päälleliimattu fanservice fiilis eikä tulitausta millään tuntunut sopivan banjon(?) näppäily-ääniin. Ei sitten millään.


Vitsin pointtina oli vähän niin kuin se, että kitara:sta kuuluu sähkökitaran ääni ja tulitausta on vähän kuin asenne, josta rokkarit ja/tai hevarit puhuvat usein. Plus kohtaus oli vähän niin kuin "Big lipped Alligator Moment", tulee varoittamatta, on överi kuin mikä, eikä siitä puhuta jälkeenpäin mitään.

Vielä lopuksi bonuksena:

Spoiler: näytä
Kitara: Kuva

Sähkökitara: Kuva Muoto voi toki vaihdella.

Banjo: Kuva


Balalaikka:Kuva

Mandoliini (ainakin se perinteinen muotoilu): Kuva


Viulu: Kuva


Didgeridoo: Kuva
"Elämä on vähän kuin suklaarasia...KUKA **RKELE ON SYÖNYT PUOLET!?"
Avatar
Silverhill
Maaponi
 
Viestit: 745
Liittynyt: 24.03.2013 21:22
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala

Re: S07E09 - Honest Apple

ViestiKirjoittaja Nutzor » 28.12.2017 03:27

"FASHION. IS. RIDICULOUS." -Applejack, element of Brutal Honesty.

Tää jakso puhuttelee mua. En tule ikinä, en IKINÄ ymmärtämään muotia. Kaiken maailman ihme epäkäytännölliset ja epämukavat vaatteet jotka maksaa tuhansia euroja ei vaan.. Ei, en käsitä.

Kelaan, miksi Applejack otettiin tuomariksi, mutta silti aika pakolla väännetty jakson aihe - toki siitä saa hyvin huumoria irti. Ainut ihmeellinen kohta oli kun Applejack kirjaimellisesti tuhosi sen yhden höyhenhatun. Muotisuunnittelijat olivat varmaan jotain IRL referenssejä? Luulisin. Ihme stereotypioita, ihan hauskoja kyllä.

Yllätyksenä tuli jakson loppupuoli ja sen "mielipiteet mielipiteitä" -opetus. En vertaisi omenan ja mansikan makueroa kyllä muodista pitämiseen ja vihaamiseen.. Ne ovat hiukan eri asia. Mutta kaipa pointti tulee ainakin lapsille selväksi.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Kiva että jätettiin kyllä Applejack silti muotitiedottomaksi niin, ettei tämä osannut äänestää - olisi ollut turhan iso 180 asteen käännös muuten. Jakso oli kiva, vaikka olinkin Applejackin puolella kokoajan ja vaikka tämä oli opetuksen saaja :^)

Silverhill kirjoitti:Plus kohtaus oli vähän niin kuin "Big lipped Alligator Moment", tulee varoittamatta, on överi kuin mikä, eikä siitä puhuta jälkeenpäin mitään.

TÄMÄ. Mietin kokoajan, miksi Pinkiellä on kitara. Miksi sillä on kitara? Soittaako se jtn tuttua melodiaa? Miksi sillä on kitar----

...

Ok, that was a thing. That happened. Totally. Moving on. Hyvin irtosi ihmetys ja nauru, en odottanut kohtausta yhtään.
"If it ain't broken, don't fix it. And if it is, leave it be and hope that it'll still be sort of kinda okay."
oonko nyt cool ku mun avatar pyörii?!
Avatar
Nutzor
Maaponi
 
Viestit: 689
Liittynyt: 10.06.2013 17:17
Paikkakunta: Turku


Paluu Jaksot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron