Sivu 1/1

S07E11 - Not Asking for Trouble

ViestiLähetetty: 21.05.2017 10:58
Kirjoittaja Teura

Re: S07E11 - Not Asking for Trouble

ViestiLähetetty: 22.05.2017 21:01
Kirjoittaja Silverhill
Noh, ainakaan ei ollut pelkkää "Jakit murskaa!"-vitsiä tällä kertaa. Ottaen huomioon jakkien viimekertaisen käynnin, (niin sarjakuvasta ja itse sarjasta) niin tämä visiitti oli yllättävän okei...ottaen huomioon että jakit tuppaavat olemaan...noh, itsepäisiä.
Tämä oli vähän kuin Leslie Nielsen-leffojen vitsisarjatulista: ihan kaikki ei aina osu maaliinsa, mutta silti kuitenkin huvittivat jollain tapaa. Lopetuskin oli sangen poikkeuksellinen, mutta toisaalta olen nähnyt samantapaista itsepäisyyttä tosielämässäkin. Aina ei tosin kannata luottaa siihen, että jeesausta saisi jos siitä kieltäytyy periaatteitten vuoksi. Huolletti kyllä vähäsen Gummyn oleskelu pakkasessa...kaipa jakkien ruumiinlämmöstä riittää pikkugaattorin lämmitämmiseksi.

Re: S07E11 - Not Asking for Trouble

ViestiLähetetty: 24.05.2017 22:40
Kirjoittaja iHawk
Uusi 1080p VOD

Koska tunnen velvollisuutena myös kommentoida jaksoa niin teen sen.

Pink pony iha ok.

Kiitos.

Re: S07E11 - Not Asking for Trouble

ViestiLähetetty: 01.06.2017 00:54
Kirjoittaja Kustom
Jäi vaivaamaan että eikö Pinkie Pie:lle vain esitelty Yakyakistan:in koulua, vai eikö sitä ole ollenkaan. o_o Selittäisi ainakin sen että jakit vaikuttavat hitusen primitiivisiltä. Kävi vähän jopa sääliksi muita jakkeja kun he ymmärsivät ettei johtaja ollutkaan kyllästynyt lumen syömiseen, vaan ainoastaan lumi-leipiin. Johtaja ei aina ole oikeassa, mutta hän on silti aina johtaja.

Re: S07E11 - Not Asking for Trouble

ViestiLähetetty: 31.12.2017 00:56
Kirjoittaja Nutzor
"PINK PONY. IS THE BEST PONY." -tuntematon jakki

Helevetin kiva jakso, lähinnä koska tykkään Pinkiestä ja sen säätämisestä. Oli tässä jaksossa kyllä harvinaisen keskittyväinen olennaiseen ja fiksusti, joka oli yllättävää. Jakson opetus oli ihan kiva ja jakit yllättävän viihdyttäviä - "pink pony should check self before wreck self" ja venäjämusiikit nauratti.
Jakso ehkä rushattiin loppuun turhan nopeasti? Yhtäkkiä Pinkie palaa Ponyvilleen, tuo jengin, kaikki on ok jeejee loppu.
Oh well.