Sivu 1/1

S07E13 - The Perfect Pear

ViestiLähetetty: 21.06.2017 17:06
Kirjoittaja Teura
Australia jatkaa vauhdissa

Dailymotion 720p

Re: S07E13 - The Perfect Pear

ViestiLähetetty: 21.06.2017 20:00
Kirjoittaja ZeroNitroMan
Tää jakso oli yhtä iskusarjaa, ja kaikki vyön alle. Täytyy sanoa, että pääsi yllättämään pahemman kerran... Vaikkei siihen suurimpaan kysymykseen saatu vieläkään vastausta, niin tämä oli jotain jopa parempaa. Enpä edes uskonut, että S7 pystyisi tarjoamaan jotain näin loistavaa.

Spoiler: näytä
Mieletöntä. Apple-family jakso! AJn, AB ja Big Macin vanhemmat, isovanhemmat ja muuta sukuhistoriaa, tätä olikin odetettu. Tarina/kässäri oli aivan loistava, yksi lempijaksoistani koskaan, ellei peräti se suurin ykkönen. Voi kun vielä joskus saataisiin yhtä vaikuttavia jaksoja...

Jopa roska eksyi silmään mikä on allekirjoittaneella nykyisin hyvin harvinaista.

Re: S07E13 - The Perfect Pear

ViestiLähetetty: 21.06.2017 21:05
Kirjoittaja Silverhill
Spoiluja pakoilevien, on kait turha jatkaa meikän tekstiä tästä eteenpäin:


Mun on kyllä oikeastaan aikas hemmetin vaikeaa löytää ylimääräistä sanottavaa, kun Nitro tuossa jo sanoikin kaiken oleellisen.
Aivan PERFECT jakso ja nousi heti kärkeen yhdeksi suosikkijaksoistani koko sarjasta. Ihania fläsbäkkejä ja mm. rva Kakku ja pormestari saivat vihdoin ruutuaikaa. Ainoastaan tuo vaavivarsojen välinen keskustelu aiheutti hämmennystä, mutta toisaalta kun kyseinen kohta on Goldien kertoma ja/tai mahdollisesti automaattitulkattu meille katsojille, niin katson asian läpi sormieni.


Nyt kyllä niin tekisi mieli syödä päärynäkakkua :3

Re: S07E13 - The Perfect Pear

ViestiLähetetty: 17.07.2017 21:04
Kirjoittaja Aether Wind
Jotenkin niin haikea, mutta lämmittävä jakso yht'aikaa TT_TT

Re: S07E13 - The Perfect Pear

ViestiLähetetty: 31.12.2017 05:28
Kirjoittaja Nutzor
...
...
YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Niin hyvä jakso, uskomaton feels trip. Kaipa ne Applejen vanhemmat on oikeasti kuolleet, kyllä sen huomaa siitä miten heistä puhutaan kyyneleet silmissä kuin eivät olisi enää kanssamme.

Siis varmaan koko sarjan parhaista jaksoista ikinä, ellei jopa paras. Aivan uskomattoman hyvin kirjoitettu ja rytmitetty. Kaikki ponejen nuoremmat versiot olivat tosi spöö ja jakson biisi oli myös yksi sarjan parhaista. En tiedä oikein mitä edes sanoa, muuta kuin että 10/10. Vielä 2018 kynnyksellä herkistyy ponejaksolle, jumalauta.