logo

S08E05 - Grannies Gone Wild

Keskustelua sarjan jaksoista

S08E05 - Grannies Gone Wild

ViestiKirjoittaja Teura » 14.04.2018 10:07

Avatar
Teura
Royal Guard
 
Viestit: 950
Liittynyt: 14.06.2012 18:10
Paikkakunta: Tampere

Re: S08E05 - Grannies Gone Wild

ViestiKirjoittaja SlyPhoenix » 22.04.2018 00:08

Ihme, että tähän kukaan ei ole vastannut, niin laitanpas viikkoa myöhässä ja lyhyen arvostelun tähän...

Tykkäsin tästä jaksosta yllättyneesti. RD halusi himoisesti päästä tiettyyn hurjaan vuoristorataan luodakseen kivan muisto kokemuksen, mutta samalla joutui olemaan tiukka valvomaan Granny Smithiä ja hänen vanhus ystäviään. Ottaen huomioon kuinka RD oli vainoharhainen siitä, millaisen ohjeistuksen AJ antoi hänelle matkan alkupuolella niin aika lailla ymmärrän kuinka hän ei pystynyt antamaan Grannylle ja muille tilaisuuden kokemuksien luomisessa.

Loppujen lopuksi koko jakson juoni olis aika lailla ollut ohi nopeasti, jos RD olisi vaan kertonut syyn koko hänen touhulleen. Noh sentään Granny ja hänen ystäviensä kevyt maine taika-showssa salli heidän päästä laitteeseen loppujen lopuksi. Ja aika lailla löysimme jossain muodossa etääntyneen Trixien isän nimeltä Jack Pot. Nice!

Hyvä jakso, josta tuli nautittua.

Arvosana: 5/5

P.S. Voi vitsi kun tykästyin kun bongasin Rick & Morty viittauksen jaksossa, missä kyseiset hahmot ponimuodossa oli jonottamassa laitteeseen yhdessä kohtaa jaksossa! :D
Ponittaja Joulukuu 2011 lähtien.
PK-seutu miittailija since Kesä 2012
Avatar
SlyPhoenix
Pegasos
 
Viestit: 630
Liittynyt: 07.08.2012 21:16
Paikkakunta: Kauniainen

Re: S08E05 - Grannies Gone Wild

ViestiKirjoittaja Silverhill » 22.04.2018 11:07

Parahin prinsessa Celestia, dailymotion mobiiliversio käyttöliittymineen on aivan harvinaisen jumittava *aska.
Terveisin, Silverhill, se yksi monista oppilaistasi.

Olisin toki kommentoinut tästä jaksosta jotain, mutta kun olin tuolloin lomareissussa, eikä puhelimella viitsinyt kirjautua forkalle, joten...

Yleiseltä tasolta melko yksinkertainen jakso, mutta huomattavasti parempi kuin mitä kauden alku on ollut tähän saakka. Jakso meni toki kutakuinkin kun osasi odottaa, mutta pakko myöntää että RD silti toimi yllättävän vastuullisesti eikä yrittänyt vain painua vuoristorataan, mitä tämäntapaisten jaksojen protagonistit tuppaavat tekemään. Tämä jakso myös vahvisti sen, että AJ on alkanut muuttua turhan ylisuojelevaksi.
Jackpot oli kyllä ulkonäöltään, että maneereiltaan niin Trixien oloinen, että näiden on väkisin oltava jotain sukua keskenään.

Muutamat ihmiset olivat lievästi äänessä sen suhteen kuinka mummot flirttasivat nuoremmilleen...mimmoinen haloo olisikaan syntynyt jos sukupuolet oltaisiin vaihdettu keskenään.
"Elämä on vähän kuin suklaarasia...KUKA **RKELE ON SYÖNYT PUOLET!?"
Avatar
Silverhill
Maaponi
 
Viestit: 745
Liittynyt: 24.03.2013 21:22
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala


Paluu Jaksot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron