logo

Seitsemäs kausi vahvistettu (Kausi alkaa 15.4.)

Keskustelua sarjasta ja kaikesta virallisesta sarjaan liittyvästä materiaalista

Seitsemäs kausi vahvistettu (Kausi alkaa 15.4.)

ViestiKirjoittaja kurkku » 06.10.2016 01:12

Hasbron edustajalta tuli vahvistusta, että seitsemäs kausi on tulossa.

CANNES: In 2017, Hasbro Studios will roll out the third season of Transformers: Robots in Disguise.

The new season will offer “young Transformers fans around the globe all-new action-packed stories featuring their favorite Autobots and Decepticons,” says Finn Arnesen, the company’s senior VP of global distribution and development.

Next year will also see the premiere of a new season of the hit TV show My Little Pony: Friendship is Magic, as well as the release of the animated feature film My Little Pony: The Movie. “Hasbro Studios will also continue to expand our successful My Little Pony: Friendship is Magic spin-off series, My Little Pony: Equestria Girls,” says Arnesen. “Fans around the world will be able to enjoy three all-new specials in 2017 that feature the colorful characters of the Equestria Girls universe.”

Arnesen adds: “Putting storytelling at the heart of everything we do, we continue to take our brands to new places across the TV, digital and movie landscapes.”

Seitsemäs kausi ei ole sinällään mikään yllätys, sillä mikään ei ole viitannut siihen, että sarja päättyisi kuudenteen kauteen ja elokuvaan. Mä en ole vielä kyllästynyt sarjaan, joten mun puolesta seitsemäs kausi saa tulla.
Viimeksi muokannut kurkku päivämäärä 15.03.2017 21:56, muokattu yhteensä 3 kertaa
Avatar
kurkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 340
Liittynyt: 21.07.2012 02:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu

ViestiKirjoittaja Partajeesus » 06.10.2016 02:13

Antaa tulla vaan. Vajaa viikko sitten sain aikaiseksi jatkaa sarjan katselua ja nyt on kakkos kausi menossa jo kolmannen kerran. Kohtuu pitkä tauko tuosta oli ja nyt tuo tuntuu taas yllättävän tuoreelta.
Tosin se on pakko sanoa, että kunhan saan kaikki kuusi kautta katsottua niin en välttämättä aloita sarjaa alusta enää uudestaan...kai:D

Silti tämä on ainut sarja jonka olen katsonut useamman kerran.
Avatar
Partajeesus
Yksisarvinen
 
Viestit: 373
Liittynyt: 11.04.2015 23:38
Paikkakunta: Pori

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu

ViestiKirjoittaja Brightstarpony » 06.10.2016 15:24

Vaikka musta ei ole yleisesti näkyny tai kuulunu pitkään aikaan niin olen seurannut sarjaa tiiviisti ja on vaan vaikuttanut siltä että sarja vain paranee entisestään ja pidän siitä. Sama juttu kuin simpsoneissa =) jota seuraan kanssa erittäin aktiivisesti. 7 kausi on tervetullut. Tää sarja on ollut kuin mies, paranee vanhetessa XD . Ite seuraan sarjaa niin paljon kuin sielu sietää. Tekis mieli lähettää sarjan tekijöille postia jossa vois ehdottaa sarjaan uutta =). Mutta bronytän niin pitkään kuin henkipihisee.

Muuten, tuli nähtyä kutos kauden 25 jakso part 1. Kun tosta ei ollut jaksot osiossa aihetta.
"Kiitos AkkiV:lle tästä avatar kuvasta :)"
Avatar
Brightstarpony
Yksisarvinen
 
Viestit: 690
Liittynyt: 04.09.2012 20:22
Paikkakunta: Orivesi

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu

ViestiKirjoittaja ZeroNitroMan » 06.10.2016 16:06

Eipä ollunna ylläri, niin kauan kuin sarja tuottaa ei sen tuottamista kannata kuopata. Ei haittaa allekirjoittanutta, uudet jaksot tulee katsottua aina tuoreeltaan. Kunpa vain taso tulevalla kaudella pysyisi samana, eikä tulisi paljoa samanlaisia floppeja kuten P.P.O.V.
''Far from their land Ponies made their stand, They stood strong and legend still lives on''~
''And a race against time!! And the Winged Ponies Arrive!!!''~
''Now that our time has come to fight, ponies must unite!''~
''As the new age begins, the way of the pony comes to an end''
Avatar
ZeroNitroMan
Maaponi
 
Viestit: 999
Liittynyt: 06.11.2013 00:13
Paikkakunta: Perhonjokilaakso

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu

ViestiKirjoittaja Silverhill » 06.10.2016 18:22

Eipä mitenkään yllätys, että seiskakausikin on tulossa. Pitäähän sitä jotain täyttöä saada ennen tsitä elokuvaa. Voihan olla niinkin, että seiskakausi olisi viimeinen kausi ja elokuva grand finale, mutta voihan olla toisinkin. Seiskakausi kyllä arvelluttaa silti itseäni lähinnä sen suhteen, että "entäs nyt?", sillä tässä taitaa olla likimain kaikki sarjan alkupäässä olleet hahmojen päämäärät ja unelmantapaiset saavutettuna. Enää on tietenkin ehkä sitten se, miten täyttää se tavoitteen saavuttamisen luoma tyhjyys, kuten kutoskaudella CMC:n kohdalla on jo nähty.

Pitää toivoa sinänsä, että seiskakausi vähän petraisi laadun suhteen, pysyisi tasaisempana tai omaisi taas vaihteeksi jonkin suuremman juonikaaren.
Kyllähän tätä sarjaa jaksaa seurata yhtä tuoreeltaan, ja varsinkin uusintakierroksen serkun kanssa ovat saaneet monet keskinkertaista alemmat jaksot paremmiksi.

Sinänsä silti toivon, että sarja osaisi silti lopettaa hyvissä ajoin, että sille ei pääse tapahtumaan samoin kuin mitä Simpsoneille, jossa viimeisimmät kaudet ovat olleet tavallistakin kehnompia. Aika näyttää...
"Elämä on vähän kuin suklaarasia...KUKA **RKELE ON SYÖNYT PUOLET!?"
Avatar
Silverhill
Maaponi
 
Viestit: 745
Liittynyt: 24.03.2013 21:22
Paikkakunta: Pohjois-Kurjala

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu (kevät 2017?)

ViestiKirjoittaja kurkku » 10.10.2016 15:51

My Little Pony: Puzzle Party!-pelin kehittäneen firman edustaja sanoi EQD:n haastattelussa ohimennen, että seitsemäs kausi alkaa ensi keväänä. Eli seitsemäs kausi näyttäisi tulevan kokonaisuudessaan ennen elokuvaa. Jätän hyvin pienen varauksen tähän uutiseen, koska EQD ei ole aina ollut kaikkein luotettavin lähde.

... As we said we're launching (the game) next week, and we have a lot planned. Our goal is to be in sync with Season 7 when it comes out in the spring, so we're going to be putting out a lot of content and updates that are going to introduce each of the subsequent seasons between now and then. Pulling on key adventures that really reflect not just the themes of the season, but the characters, locations, and other things that are really key to My Little Pony and the show. All leading up, of course, to the movie next year. *laughs* ...
Avatar
kurkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 340
Liittynyt: 21.07.2012 02:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu (kevät 2017?)

ViestiKirjoittaja SlyPhoenix » 10.10.2016 17:12

Nykypäivänä seuraava kauden tulo ei hirveästi yllätä tätä pitkää olevaa brony veteraania. On se hyvä kumminkin, että lisää ponijaksoja on tulossa ja niitä voin katsella lisää, vaikka ponitus asenne on muuttunut paljon vuoden takaa, niin kyllä tätä jaksaa seurata. Tietenkin vähän huolestuttaa edelleen laadusta, että milloin tämä sarja menettää suuren porukan mauon tähän fanitukseen. Mulla on ollut vähän vaikeuksia nauttia kutos kautta yleisesti, niin vähän huolestuttaa tuleeko enää hyviä jaksoja kun osa veteraani käsikirjoittajista on jättänyt tämän sarjan taakse.

Ottaen huomion pituuden milloin se alkaa, niin uskon selviävän hyvin hiatuksen läpi kohtuullisesti, kun on tässä muita sarjoja seurattavana tällä hetkellä. Tietenkin tarkkaa päivämäärää ei olla julistettu vielä, mutta ainakin on jokin päivämäärä mihin odottaa.
Näistä ajatuksista sijaan, ei muuta kun odottamaan tätä kautta ja elokuvaa seuraavalle vuodelle. :)
Ponittaja Joulukuu 2011 lähtien.
PK-seutu miittailija since Kesä 2012
Avatar
SlyPhoenix
Pegasos
 
Viestit: 630
Liittynyt: 07.08.2012 21:16
Paikkakunta: Kauniainen

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu (kevät 2017?)

ViestiKirjoittaja kurkku » 20.10.2016 01:42

Hasbro julkaisi eilen virallisen tiedotteen, jossa vahvistettiin lopullisesti edellä mainitut uutiset. Eli seitsemäs kausi alkaa ensi keväänä.
Avatar
kurkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 340
Liittynyt: 21.07.2012 02:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu (tulossa keväällä 2017)

ViestiKirjoittaja Drako1997 » 21.10.2016 00:05

lol antais tän menneen faddin jo kuolla
Drako1997
 

Re: Seitsemäs kausi vahvistettu (tulossa keväällä 2017)

ViestiKirjoittaja Zalakke » 26.10.2016 01:28

Taas mennään.

"pitääpä mennä kyl kolmoskauden avajaisiin vielä kun näitä tulee"
Mä oon tykänny kaikista sun tykkäämistä jutuista paljon pidempään kuin sä ja tiedän kaikista sulle ominaisista jutuista enemmän kuin sä.
Youtube-kanava, epäsäännöllisiä videoiden julkaisuajankohtia jo vuodesta 2008 UUSIN 14.03
Kuuntelen parempaa musaa ku sä:DD
Avatar
Zalakke
Pegasos
 
Viestit: 1598
Liittynyt: 13.09.2012 22:13
Paikkakunta: Hämeenlinna

Seuraava

Paluu Friendship is Magic

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron