Sivu 1/13

Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 01.06.2012 07:57
Kirjoittaja Tukaani
Eli koska täällä on jo topa suosikkijaksosta, niin kyllä teiltä varmaan inhokkijakso löytyy. Tähän ketjuun voitte kertoa mikä jakso saa teidät raivosta punaiseksi, vajoamaan maan alle myötähäpeästä, nukahatamaan tylsyytensä takia, ahdistumaan pahemman kerran jne.
Itselläni ei ole aikaa ryhtyä juuri nyt omia inhokkejani setvimään, mutta laitan sitten myöhemmin.

Pistäkäähän perustelut mukaan!

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 01.06.2012 16:06
Kirjoittaja Dash
Omasta mielestäni ''Owl's Well That Ends Well", vihaajat tulevat vihaamaan.
Spoiler: näytä
Ärsyttää kuinka lapsellisesti spike yrittää saada viattoman ja suloisen pöllön näyttämään pahalta twilightin silmissä ;__;, pöllönenhän vain halusi olla avuksi.

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 01.06.2012 16:38
Kirjoittaja kushisama
inhokkijaksoko? kaikki jaksot ovat omalla tavalla hyviä vaikka mun suosikkeihin on pääsyt muutama jakso...mut inhokkijaksoni olis Baby Cakes.

Spoiler: näytä
Jaksossa Pinkie joutuu hoitamaan hirvittäviä varaskaksosia..oikein hirviöitä

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 01.06.2012 18:40
Kirjoittaja Metroplizer
Vihaan Trixie-jaksoa, en nyt muista oikeaa nimeä ja googlea en jaksa käyttää.
Spoiler: näytä
En vihaa Trixietä, hän itse asiassa on lempiponejani, mutta jakson pilaa S&S... Eli Snips ja Snails. Heidät haluaisin haudata helvetin alimpaan kerrokseen.

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 02.06.2012 02:30
Kirjoittaja Quunsirppi
Gildajakso, koska gilda on ilkeä ja sai Footershain itkemään :(

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 02.06.2012 02:31
Kirjoittaja Jontukka
Baby cakes!! Inhoan sitä jaksoa ylikaiken! Kyseinen jakso muisuttaa aivan jotain aku ankka sarjaa missä sattuu koko ajan ja lapset ovat mahdottomia eikä järkevä aikuinenkaan saa pidettyä niitä asioissa. Suoraan sanottuna koko jaksa ei edes tunnu kuuluvan koko sarjaan. Huono jakso. Kaikki muut jaksot ovat oikein hyviä. :)

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 04.06.2012 15:22
Kirjoittaja FoxOfWar
Owl's Well That Ends Well, ja vähemmässä määrin Secret of My Excess & Dragon Quest. Kaikissa syy on sama: Spike pääosassa.

Spike on parhaimmillaan kun se häärää taustasnarkkaajana ja kommentaattorina, ja lähinnä ärsyttävä muuten.

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 04.06.2012 17:50
Kirjoittaja SharkMachine
Itse en ymmärrä, miksi niin moni vihaa Spikeä hahmona. Mutta myönnettäköön kyllä, että Spikeen keskittyvät jaksot eivät ole niitä parhaita.

Huonoimmaksi jaksosi minulta nousee Secret of My Excess. Spike on siinä ärsyttävä typerän ahneutensa takia eikä ihme säätäminen Rarityn kanssa oikein iskenyt minuun. Rarity antoi vain turhaa toivoa siitä, että Spike voisi hänet naikkosekseen vielä saada.

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 04.06.2012 19:54
Kirjoittaja PonyZen
SharkMachine kirjoitti:Itse en ymmärrä, miksi niin moni vihaa Spikeä hahmona. Mutta myönnettäköön kyllä, että Spikeen keskittyvät jaksot eivät ole niitä parhaita.


Tuosta tulikin mieleen...
Dragon Quest

Ei oikein iskenyt minuun:

Spoiler: näytä
Jakso alkaa komeasti ja sisältää näppäriä kohtauksia, mutta... Myös lapsellisia kohtauksia, joihin en ole tottunut samoissa määrin sarjan muissa jaksoissa, joissa huumori on selvästi tasoa kehittyneempää. Lisäksi uudet sivuhahmot eivät oikein iskeneet, lukuunottamatta Cracklea. Lisäksi loppupäässä, Feeniks-perhe sotii alkuperäistä mytologiaa vastaan, enempää omaperäisyyttä tuomatta, toisin kuin muut mytologia pohjaiset hahmot sarjassa.

Viittausta melkein kuin Feeniks oli yleinen metsäpöllö Equestriassa, joka tekee siitä myös suht turhan lemmikin melkein Jumal-arvossa toimivalle valtiaalle. Lisäksi mokomalla tuppaa olemaan harvinaisen pitkä elinkaari ja jossen ihan väärin muista, jonkin tarinan mukaan jättää vain yhden jälkeläisen kun omat inkarnaatiot loppuu.

Okei, ei tossa jaksossa oikeestaan niin paljon pahaa ole, paitsi tuo Feeniks-juttu ottaa päähän. Ei ole Merriwetherin huonoin veto kuitenkaan, jos rehellisiä ollaan.

Re: Inhokkijaksosi ja miksi?

ViestiLähetetty: 11.06.2012 00:21
Kirjoittaja Naniponi
Vihatkaa minua näiden takia mutta...

S1E15 Feeling Pinkie Keen. on yksi inhokkijaksoistani. Olin ihan innoissani koska Pinkie on lempihahmoni mutta jakso itsessään oli vähän... Öhh... Miten sen nyt sanoisi. Sanotaanko vaikka että en pitänyt siitä miten se meni ihan yli. Kaikki nelipäiset otukset ja rotkot ja Pinkien sekoilut. En vain pitänyt.
S1E17 Stare Master. Tämän jakson katsomisesta on kauan enkä muista enää täysin miksen pidä tästä. Taisi johtua siitä kanasta :s Se oli tyhmä.
S1E21 Over a Barrel. Jostain syystä en hirveästi tykkää jaksoista jossa ollaan ulkona Ponyvillesta tai tapahtuu jotain liian poikkeavaa sarjaan nähden (esim. nelipäiset otukset ja biisonit yms kaikki. :'D) En osaa tätäkään ihan selittää koska tästäkin on aikaa.

S2E11 Hearth's Warming Eve. Ei varsinaisesti ole inhokkijakso mutta... Historiajutut ei oikein iske ja siksi jakso oli hieman "meh".

Lisäksi, Spike on lempihahmoni koska nauran lähes aina hänen sutkautuksilleen (ja se on söpö!!), mutta hänelle omistetut jaksot ovat tosiaan olleet kaikki melko huonoja. Siis poni-standardilla huonoja. Voiko mikään ponijakso olla huono-huono? : DD