logo

Hautuumaa

Keskustelua mistä tahansa muusta kuin poneista.

Re: Hautuumaa

ViestiKirjoittaja Partajeesus » 22.10.2018 11:15

Jos itsekin sanoisi jotain.
Onhan tämä kohtuu kuollut enkä itsekään pahemmin mitään kirjoittele, mutta se johtuu siitä, että peleistä tulee kirjoitettua peli foorumeille ja jostain random asioista en pahemmin kirjoittele edes facebookiin jostain foorumeista puhumattakaan.
Samoin sarjan jaksot tulee katsottua aina vasta kun koko kausi on tyrkyllä joten eri jaksojakaan ei tule kommentoitua.

Edelleen kyllä fanitan sarjaa kuten tuolta "lelut ja muut poni aiheiset tuotteet" aiheesta näkyy ja kukaan muu sinne ei mitään enää postaakaan :D
Käyn täällä kyllä edelleen joka päivä monta kertaa tsekkaamassa mitä toiset on kirjoittaneet.

Sarja on kyllä tehnyt lähtemättömän vaikutuksen vaikka löysin sen vasta yli 3 vuotta sitten kuten profiilikuvan allakin komeilee.
Toki tiesin sarjasta, mutta en seurannut sitä ja itseasiassa aloin katsomaan sarjaa vasta ekan equestria girls leffan jälkeen joka varmaan on jo jonkin tasoinen häväistys sarjaa kohtaan.

Tämä on myös itselle se ainoa paikka johon voin postata kaikista poni aiheisista hankinnoista, koska edelleen sarjaa ja bronyja vihataan, koska "sarja on pienille tytöille" tarkoitettu.
Kun sain tietää, että ensivuonna on viimeinen bronycon niin siitä tuli jopa kohtuu surullinen fiilis ja oikeasti haluaisin mennä tuonne ja tänään tsekkasin mitä lentoliput maksaa. Joo finnair on varmaan se kaikista kallein, mutta ainakin niillä hinnat oli 620-1000+ euroa ja tuohon sitten hotellit ja muut päälle. Antaa olla.
Silti tuo kertoo paljon siitä kuinka suuren vaikutuksen sarja on muhun tehnyt sillä esimerkiksi olen kuunnellut hardcore technoa melkein koko genren synnystä asti ja aina katselen tubesta videoita jostain mysterylandista, ground zerosta ja masters of hardcoren keikoista enkä kertaakaan kuitenkaan ole käynyt katsomassa kuinka paljon vaikka hollannissa käymiselle tulisi hintaa.
Sen sijaan tieto viimeisestä bronyconista kyllä sai tekemään noin vaikka tiedän, että vastaavia tapahtumia on ihan euroopankin sisällä.
Avatar
Partajeesus
Yksisarvinen
 
Viestit: 367
Liittynyt: 11.04.2015 23:38
Paikkakunta: Pori

Re: Hautuumaa

ViestiKirjoittaja Wulffin84 » 03.11.2018 00:17

Viralinen tiedoitus joka ponille.
Nyt käytänössä ponit olen laitanut väliäikaiseen karsinaan ja pidän brony fanikunnan lähtömiittin 2019.
Tämänkin jälkeen toki olen käytetävissä happi miitteissä niin kauvan kun se pyörii.
Kiitän hitosti kaikista näistä vuosista, olette mahtavia (ihmisiä),ja tosiaan vastaisuudessakin olen happi miittin järkärihommissa siläki mikäli on tarpeeksi rahaa tulla Helsinkiin.
En voi luvata että joka happi miittiin pääsen tulemaan kun kuitenkin on suhteelisen matkaa junalla Oulu - Helsinki väli ja takasin päin sama rumba.
Ihminen se minäkin olen TwT
Vaan kaikista huolimatta kiitän ja kumaran...ja nähdäänpä happi miittissä 2019 :brohoof1:
Uusi päivä, mlp elää ikuisesti minun sydämessäni <3
Avatar
Wulffin84
Yksisarvinen
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24.11.2013 00:25
Paikkakunta: Oulu

Edellinen

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa

cron