Sivu 1/1

Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 16:47
Kirjoittaja Dr_Waveband
Olen juuri aloittanut taideharrastuksen (digitaalisesti), lähinnä ponien parissa. Harjoittelen tässä piirtotabletin käyttöä ja sillä maalaamista.
Tekemistä riittää omista ideoista ja Artist Training Groundin viikottaisista haasteista ainakin jonkin verran, mutta ajattelin aloittaa jossain välissä "ask-a-pony" tumblr-blogin. Kuulisin kuitenkin ensin mielelläni ihmisten mielipiteitä ideastani.

Blogi on siis sellainen, johon ihmiset voivat lähettää kysymyksiä/ehdotuksia. Juonena on, että Twilight lähtee Celestian järjestämään tutkimusprojektiin, jossa hän matkustaa aikakoneella tutkimaan historiaa omakätisesti. Matkakumppanina vain on Pinkie Pie, eli kaikki ei aina suju kuten pitäisi. Lukijoiden ehdotukset ilmestyvät ponien aikakoneen näytölle, ja Twilight luulee niiden olevan projektia valvovien tiedemiesten lähettämiä. Blogi on luonnollisesti humoristinen, vitsien aiheet vaihtelevat Equestrian tapahtumista todellisen historian kautta ulottuvuuksien välisiin kohtaamisiin.

Saisikohan tästä jotain kiinnostavaa aikaiseksi, vai onko se liikaa kuin Dr Whooves ilman Dr Whoovesia?

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 16:56
Kirjoittaja SharkMachine
Vaikuttaa ihan toimivalta idealta, mutta itse toteutuksella taitaa olla enemmän merkitystä.

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 17:34
Kirjoittaja Dr_Waveband
Jos tarkoitat visuaalista laadukkuutta, niin haluankin nimenomaan harjoitella piirtämään paremmin ennen kuin aloitan. Uskoisin että nykyisetkin taitoni riitäisivät kyllä ihan kohtalaisesti (http://dr-waveband.deviantart.com/gallery).

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 17:54
Kirjoittaja SharkMachine
Dr_Waveband kirjoitti:Jos tarkoitat visuaalista laadukkuutta, niin haluankin nimenomaan harjoitella piirtämään paremmin ennen kuin aloitan. Uskoisin että nykyisetkin taitoni riitäisivät kyllä ihan kohtalaisesti (http://dr-waveband.deviantart.com/gallery).

Hyvä visuaalisuus on vain osa kokonaisuutta. Aktiivisuus ja hauskat jutut tekevät sen lopun.

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 18:01
Kirjoittaja Dr_Waveband
Totta. Voin vain yrittää parhaani, katsotaan sitten mitä tästä tulee.

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 30.07.2012 18:04
Kirjoittaja SharkMachine
Dr_Waveband kirjoitti:Totta. Voin vain yrittää parhaani, katsotaan sitten mitä tästä tulee.

Ei muuta kuin

Youtube:

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 31.07.2012 04:28
Kirjoittaja Chrisonmale
Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta idealta

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 31.07.2012 09:05
Kirjoittaja TGWWMLP
Mahtavaa! Suurena Doctor Who fanina uskom tästä tulee hienoa jälkeä :DD
Eli sitten kysymys: saako jossakin kysymyksessään selittää vähän taustoja, jos vaikaa on kirjoitettu tuohon aikaan sijoittuva FiM-Fiction siihen aikakauteen?
Mutta tsemppiä, tämä kuulosta hyvältä :)

Re: Idea tumblr-blogille

ViestiLähetetty: 31.07.2012 15:58
Kirjoittaja Dr_Waveband
TGWWMLP kirjoitti:Suurena Doctor Who fanina uskom tästä tulee hienoa jälkeä


Tämä ei siis mitenkään liity Dr Who:hon, ajattelin vain että se voi olla ideana liian samankaltainen kuin jokin Dr Whooves-blogi (en seuraa niistä yhtäkään). Todennäköisyydet Whoovesin cameo-esiintymiselle ovat kyllä hyvin korkeat.

TGWWMLP kirjoitti:saako jossakin kysymyksessään selittää vähän taustoja, jos vaikaa on kirjoitettu tuohon aikaan sijoittuva FiM-Fiction siihen aikakauteen?


Suunnittelin, että keksin nämä taustat itse sen mukaan, mikä kulloinkin on hauskinta. Voivathan ponit vahingossa joutua toiseen ulottuvuuteen, josta jokin fanfic kertoo, mutta kysymyksien olisi oltava lyhyitä (sellaisia, joita kaksikko voi luulla em. tiedemiesten lähettämiksi). Fanficin olisi siis oltava yleisön keskuudessa suht tunnettu. Jollen itse ole sitä lukenut, niin minuahan voi informoida kulissien takana.