logo

HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

Keskustelua poniaiheisista ja myös muistakin tapahtumista. Pienistä miiteistä / saunailloista isoihin tapahtumiin.

HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Twili » 04.02.2015 16:12

Kuva

Pian on taas, toi Hämeenlinnamiitti
Hyppää kyytiin, nappaa takasiitti
Mut joo totanoin, jarrut puuttuu junasta
Sehän nyt on selvää, kato yleiskuvasta
Puska-paska-kompassi kaikuu
Sit maanantaina itket hieman saikkuu
Absinttiquesti käynnissä tuolla
Paikasta tulee mieleen joku huumeluola
Käsi kädessä, autismi ja rappio
Mieleen tulee vaan MtG - tappio
Ajatukset muuten, valtaosin hukassa
Mut ei mitään välii, ystävyys ol' kukassa

FoseHyvät naiset ja herrat, taas on aika tomuttaa fedorat ja kiillotta foliohatut juhlakuosiin, sillä legendaarisen statuksen ansainneiden Hakolandiamiittien kolmas osa on jo täällä. Get hype!

HEightin päivämääräksi on varmistunut 28.-29.3.2015!
Katso maksuohjeet kohdasta Osallistumismaksun maksaminen, heti kartan yläpuolella! :)

Tervetuloa uudet ja vanhat naamat viettämään enemmän tai vähemmän hikkyä viikonloppua kanssamme! Ettei joku tunne itseään niin uudeksi/oudoksi kaikkien naamojen ympäröimänä, niin tarjoamme iloisia tutustumisleikkejä ammattitädin johdolla, jolloin ympärillä olevat tuntuvat jo tutummilta. Tämän jälkeen on jos jonkinmoista aktiviteettia aina pikkutunneille asti, joihin osallistumalla pääsee helposti kuvioihin mukaan ja tutustumaan ihmisiin!

Todisteena siitä, että otamme kaikki avosylin vastaan (ihan konkreettisesti, halikomitea syleilee kaikki oviaukosta kulkeneet kuin linnanjuhlissa ikään) on Balefire, nykyisin Bale.

Osallistuin ensimmäiseen Hakolandiamiittiin, joka oli samalla ensimmäinen Hämeenlinnamiittini. En tuntenut sieltä oikeastaan ketään ja ovesta sisään astuessani mietinkin kauhuissani mihin ihmeeseen olen sekaantumassa. Ihmiset tuntuivat kuitenkin heti paljon avoimemmilta kuin Happimiiteissä ja tutustumisleikit helpottivat pääsemään alkuun. Osallistuin siellä myös larppiin ja moniin muihin ohjelmanumeroihin, joiden kautta tutustui ihmisiin ihan huomaamatta! Seuraavassa Happimiitissä tulivatkin monet Hämeenlinnasta tutut tervehtimään heti ovella. Ehkä osittain tämän kaiken seurauksena asun nykyään Hämeenlinnassa, se miitti tosiaan muutti elämäni!
-Balefire, 19


Mikä ihmeen HAKOlandia?

HAKOlandia on Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan ylläpitämä hengailutila kahdeksankerroksisen opiskelijakerrostalon huipulla, jota HAMKin opiskelijat (tässä tapauksessa Crayon) saavat vuokrata käyttöönsä. Tilasta löytyy yksi iso olohuonemainen huone, parveke, keittiö helloineen ja jääkaappeineen, kaksi vessaa erilaisiin asiointitarpeisiin ja lisäksi sauna!

Hakolandia sijaitsee parin kilometrin päässä keskustasta, joten varaudu kävelemään jonkin verran.
HAKO-kartta.png
HAKO-kartta.png (817.64 KiB) Katsottu 3325 kertaa

Kuten näkyy, HAKOlandian eri osat on optimoitu tietyille asioille työ-/yleisrauhan ja tilan vuoksi. Toimipisteet on pääsääntöisesti kyseistä toimintaa varten, joten turha yrittää pelata MtG-wannabeturnaustasi piirustuspöydällä, tai idlata Babylon Salvationin musanurkassa. Babylon Salvationin nurkka on muutenkin kiellettyä aluetta, sillä siellä olevat musavehkeet tulee optimoida ja valmistella iltaa varten, joten ei kosketa, kiitos.

Huomautettavaa HAKOlandiasta:

Koska HAKOlandia on koti ja asunto työssäkäyville sekä opiskeleville ihmisille, joiden seuraavan aamun aikataulusta meillä ei ole hajuakaan, ja jotka myös todennäköisesti haluavat joskus nukkua, niin ylimääräinen, talon asukkaita häiritsevä möykkä on kielletty. Viime kerralla valitettavasti muutama ihminen huusi ja hakkaili siellä oviin/seiniin, ja kyllä, moiset äänet kuuluvat naapuriin, joten jätetään ne seinäremontit ammattilaisille. pahimmillaan naapureita häiritsevä pauke johtaa HAKOlandian käyttökieltoon, ja sitähän me emme halua.

Yhdessä keskustelun puitteissa tulimme siihen tulokseen, että ilokaasun käyttö myöskin klo 22:00 eteenpäin on ehdoton ei, koska korkea volumetaso ja tämä kulkevat käsikädessä. Juuh, on kenttäkokemusta (havainnointia + käyttöä), ja jos sanot kiellolle ei ei ei, niin bensalla sut valelen.

Koska?

Aloitamme lauantaina päivällä (ks. myöhemmin julkaistava aikataulu) ja paikalla saa viipyä sunnuntai-iltapäivään saakka. Viimeiset selviytyjät voivat vielä kammeta itsensä Hikkylinna ry:n kaikilla mukavuuksilla varustettuun, ja Vault Tec:n hyväksymään holviin, mikäli sopiva kulkuväline lähtee vasta illalla/yöllä/seuraavana päivänä.


Ruokaaa

Vatsansa voi täyttää kolmella eri tavalla:

1) Osta kaupasta einesmössöjä, lämmitä niitä tarpeen tullen ja lusikoi mussunassuun.
2) Yhteistilaus paikallisesta kebulasta kotiinkuljetuksella (järjestetään jossain kohtaa iltaa).
3) Twilin (eli minun) yhteisruokailu kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautujalle. Lisätietoja myöhemmin, ja hinta ehkä vitosen paikkeilla, joten varautukaa. HUOM! Minä päätän itse mitä tekee ruoaksi, enkä ota huomioon niitä yli 9000 allergiaasi ja erikoisruokavaliotasi, koska se on rasittavaa ja hajottavaa joka suhteessa. Kaikki ruoka jonka teen, on koottavia annoksia, joten jätät pois ne jutut, joista et välitä, simppeliä.
Ohjelma

Aikataulu.png
Aikataulu.png (52.08 KiB) Katsottu 1584 kertaa

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta se on aikalailla samanlaista, kuin viimekerroillakin.
Mikäli joku kaukaa tuleva haluaa saapua paikalle jo perjantaina, on mahdollisuus majoittua meille yöksi, jos osaa olla nätisti. Tällöin joudut yleiseksi nakkikoneeksi ja hommiin miitin hyväksi, mutta ei kipua, ei hyötyä :o

Piirustus- ja lautapelipöytä ovat avoinna koko miitin ajan, ja niille on varattu omat mukavat alueensa HAKOlandiasta. HUOM! Pöytäjärjestystä ei saa muuttaa, koska haluamme että on kokoajan tilaa näille ja muille aktiviteeteille!

Boffaus on ohjelmalistalla, mutta jos sää on huono, niin tämä perutaan, koska boffereista tulee kovia kuin mailat kylmällä. Sateessa on myöskin semi ikävää boffata.

Isäm_maahetki on se ajankohta, kun sauna varataan inttiliibalaabaa varten ja Finlandian laulamiseen
Sir Arthur Cornellin perintö on mystiikan ja ja H.P.Lovecraftin ympärille keskittyvä larppi, eli liveroolipelitapahtuma. Ilmoittautumiset ketjuun. Larppi X, joka joko on, tai ei ole. Crayon pitää ehkä.

AbsinttiQuest, HeroQuest ja Space Crusade ovat wanhan hyvän ajan seikkailulautapelejä sankareineen ja hirviöineen kevyillä roolipelielementeillä. AbsinttiQuest on sitten HeroQuest-lautapelin peluuta, jossa seikkailijoiden vahinko otetaan vastaan absintti-alkoholin muodossa, ja seikkailu on tuunattu kyseistä peliä varten.
Lautapelit ovat vanhoja, vanhempia jopa kuin minä, eikä niitä ylläripylläri saa enää mistään. Joten jos rikot, tahmaat, hajotat tai sotket, nyljen rahat uutta varten vaikka myymällä munuaisesi tai sinut orjaksi Saharaan, joten varaudu oikeanlaiseen pelikohteluun, kiitos.

Zalaken Welhokoulu on tuntemattomana ajankohtana X opetusta Magic the Gatheringin merkeissä halukkaille, jos näitä saadaan tarpeeksi. Lyhyesti, kuinka tulla eeppiseksi Planeswalkeriksi/ MtG-welhoksi Zalaken ohjeilla.

Kuolema on hiljainen hetki, jolloin ei möykätä, reivata jne, vaan annetaan niiden nukkua, jotka haluavat. Korkeintaan kynän rapinaa ja näppäimistön naksutusta jossain nurkassa sallittuina ääninä.

Sinun ohjelmasi on se kohta, johon voit vaikuttaa, jos SINULLA on ehdotuksia/ toiveita ohjelman suhteen, tai voisit itse vaikka järjestää jotain (lautapelejä, japanilaista teeseremoniaa tai vaikkapa Popedan keikan), niin olen pelkkänä korvana.

Ohjelmien järjestäjiä:
Crayon - Nimilappujen askartelu, tutustumisleikkejä ja myös muita leikkejä!
Twili - Ruoanlaittoa halukkaille ja itselleni, AbsinttiQuest kellarissa, HeroQuest/ Space Crusade sunnuntaina, mahdollisesti lyhyt kynä & paperi roolipeli halukkaille, piirtonurkan valvonta, keittiöpsykologiaa, natseilua ja isoveljeilyä sekä burgerointia vapaavalintaisesta aiheesta X ja Y
Bale - Sir Arthur Cornellin perintö-larpin uudelleen peluutus, inttiliibalaaba ja aamuihin hajoaminen
Zalakke - Xolain kanssa Babylon Salvationin keikka, Venäjäbileet, "teekutsut", jännärinki, kysynnän mukaan AbsinttiQuest, spiritismiä kellarissa, SerbiaCon Springbite, SE-kit feat SpilightTwarkle & Yamaha sekä foliohattutyöpaja
Xolai - Babylon Salvationin keikka Zalaken kanssa
GamingGlimmer - MLP:CCG:n alkeet, yay, vihdoin pääsen pelaamaan
Fose - "Hämeenlinna-Tour", eli seikkaulua Hämeenlinnassa ja kierros rakkaaseen kotikaupunkiin Fosen opastamana
Drako1997 - Saa luvan auttaa ku on muutenki jo paikan päällä

Haluatko itse järjestää toimintaa miitin aikana? Ota yhteyttä sähköpostilla ^_^ tai foorumin kautta

Sauna

HAKOlandiassa on myös mahdollisuus myös saunoa, niinkuin aina ennenkin, mutta niinkuin aina, siellä on myös säännöt:

-Sauna laitetaan päälle joskus illalla ja pysyy päällä niin kauan kun jengi jaksaa saunoa.
-Sauna on VAIN JA AINOASTAAN SAUNOMISTA varten! Eli lihalliset kontaktit jää pois, tai heitän niskapersotteella ulos samantien.
-Kiukaalle saa heittää vain vettä.
-Lasipullojen ja kaikkien lasista valmistettujen esineiden hallussapito saunatiloissa on ankarasti kielletty! (Muistajat muistaa...)
-Hikkylinna Krew EI TOSIAANKAAN TARJOA PYYHKEITÄ! Oma pyyhe mukaan!
-Hikkylinna Krew ei vastaa saunomisen aikana kadonneista sukistasi/paidastasi/lompakostasi.
Spoiler: näytä
Kuva


Näitä sääntöjä noudattamalla varmistat sen, että saunomisesta jää itsellesi ja muille hyvä mieli. ^_^


Möksönurkka

Crayonin nerokkaasti kehittelemä ja muiden vahvasti hyväksymä tuskaisa rangaistusmuoto hauskanpidosta kieltäytyville ja huonokäytöksisille miittiläisille (uskokaa tai älkää, tätäkin on valitettavasti jouduttu käyttämään). Möksönurkkaan tuomitseminen tapahtuu aina minun tai muun järjestäjän kautta, ja tuomion pituus vaihtelee teosta riippuen. Möksönurkkaan ei saa ottaa mukaan juomia, eikä sieltä saa kommunikoida muiden kanssa, joten hajotkaa sinne, jos perseilette!

Edelliskerralla käyttöön otettiin myös Lista. Lista on Möksönurkasta seuraava rangaistus, jonne joutuu luotuaan miitissä turhan paljon kaaosta, pahaa mieltä muille tai aiheutettuaan päänvaivaa järjestäjille. Viime miitin (HooCee) jälkeen listaa pääsivät koristamaan jo muutamat henkilöt, ja on toivottavaa, ettei lista pitene. Jos väännetään rautalangasta, niin tämä on kevyempi versio Death Notesta tai Stalinin mustasta kirjasta.

Listalle joutuessaan on seuraavat kolme miittiä tarkkailussa ja mikäli jatkaa pöljäilyään, se johtaa Bänneihin, jopa välittömään miitistä poistamiseen ilman valitusoikeutta (valitus ignoorataan, ja henkilö lentää HAKOn tiloista ulos. Listalle joutumisesta keskustellaan useimmiten vasta kyseisen miitin loppupalaverissa muiden järjestäjien kanssa asiasta neuvotellen ja hajoillen ja siitä ilmoitetaan Listalle joutuneille jälkikäteen henkilökohtaisesti. Listalle joutuminen ei sinänsä ole rangaistus, vaan kehotus tarkkailla omaa käyttäytymistään, että hyvä henki pysyy jatkossakin.

Möksönurkkaa pahempi rangaistus on bännit Hämeenlinnassa järjestettyihin miitteihin. Bännit saa esimerkiksi aiheuttamalla henkistä tai rahallista vahinkoa miiteissä niin että siitä kärsii joku muu, kuin asianosainen itse. Tätä rangaistustakin on jouduttu käyttämään, joten tämä ei ole turhaa puhetta.

Tähän samaan kurjuus-osioon voisi vielä todeta sen, että olen henkilökohtaisesti vastuussa miittitiloista (Crayon vain varaa tilat), joten siellä vallitsee minun ylimmäinen diktatuurini! Jos tulee jotain kysyttävää tai huomautettavaa, niin tulkaa miitissä repimään hihasta. Vaikka olenkin miittien Isoveli (joka myös valvoo), niin ei tarvitse ottaa paineita, olen edelleen vanha itseni.


HUOM!
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu varasijoille suoraan ketjussa, ei tarvii lähettää sähköpostia :)
Spoiler: näytä
Tässä miitissä on käytössä ilmoittautuminen, joka aukeaa 11.2.2015 klo 20:00!
HUOM! Ilmoittautuminen aukeaa samaan aikaan Mehuhilebilemiitin kanssa, joten ilmoittaudu ensimmäiseksi siihen, kumpaan haluat ensisijaisesti. Etuoikeus molempiin miitteihin on niillä, jotka ilmoittautuvat vain toiseen!

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavalla tavalla:
*Avaa sähköpostisi ja luo uusi viesti.
*Kirjoita viestin vastaanottajaksi hikkylinna [a] gmail.com
*Kirjoita viestin aiheeksi H8-ilmo
*Kirjoita viestiksi nimimerkkisi
*Lähetä viesti ilmon avautumiskellonlyömällä ja toivo parasta

Emme ota huomioon ennen ilmon avautumista saapuneita viestejä, joten turha edes harkita ennakkoilmoittautumista. Miittiin pääsevät 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joiden nimimerkit julkaistaan tässä ketjussa ilmopäivän iltana.


Osallistumismaksu

Miittipaikan vuokraamiskustannusten vuoksi miittiin on osallistumismaksu 5€. Maksu on suoritettava helmikuun loppuun mennessä (28.2.2015) sähköpostilla myöhemmin ilmoitettavalle tilille. HUOM! TILINRO ON ERI KUIN EDELLISISSÄ HAKOLANDIA-MIITEISSÄ! Mikäli maksua ei ole suoritettu siihen mennessä, tippuu osallistujalistalta pois, eikä pääse miittiin, eikä asiasta ole valitusoikeutta. Twilin ruokailuun osallistuvat maksavat ruokailumaksunsa samassa.

Nimesi lihavoidaan osallistujalistalta, kun maksu on tullut perille, joten sillä voit varmistua asiasta :) ja erillisellä sopimuksella, ja hyvällä syyllä(!) voit yrittää sopia kanssani miittimaksusta paikanpäällä.

Jos pääset varasijoille, sinuun otetaan yhteyttä mikäli sinulle vapautuu paikka. Eräpäivät ja maksut eivät vielä koske sinua, mutta ole valmiina maksamaan välittömästi tiedon saatuasi! :)

Osallistumismaksuilla katetaan HAKOlandian vuokra ja muita miitin tarvikekustannuksia. Mikäli pääsysi peruuntuu, maksua ei palauteta, vaan se siirtyy Hikkylinna Crewlle ja käytetään tulevien miittien hyväksi.

Oksupoksumaksu

Tämä on selkeä kuin mikä, mutta muistutan taas ihmisiä, koska se on kivaa. Miittiin on yli kuukausi, mutta muistetaan pitää paikka siistinä, että kaikilla kivaa. Lyhyesti: oksennat pöntön ulkopuolelle, siivoat huolella. Jos et, maksat 20€, koska henkinen tuska ja siivouskulut.Alla vielä kartta. Juna-asemalta bussiasemalle ja kauppaan on noin 2 km ja kaupasta Hakolandiaan toiset 2 km rattoisaa rantareittiä.

Kuva
Osallistujalista - 35/35

Crayon
Twili
Zalakke
Bale
Fose
Drako1997

Xolai (keikkailee)
Spilight_Twarkle (keikkailee)


Kiroxler
SSieni
Kahjo
Glitchy
Blader

Ðecaß
Melichan
Ullakkomörkö
Jortaani
DashCam

Ruskapony/ Iron
Mmajee
Nakkivene666
Wykkendahl
Pahvi

Raunis
Setä
BlackyRed Bacon
Diponi
Sejj

Piu/ RainbowSparkle
Tofukostaja
Vasara [ XXL]
Kheria
Illuusia

Steadfast
Gaming Glimmer
Jimkolme
Clover the Clever
Taikuri

Mestis
Sakari
Renofox
Elonyymi
Stonegaze

SatanicTeddyBear
Nutzor
Momentti
Mesmei
Kurkku
joulun veli
Tömplar

Varasijat

Stonegaze
Hoofy
____________________________________________________________________________________________________
Twilin ruokailuun osallistuvat (max. 10) 10/10
Youtube:

Twili
Drako1997
Tofukostaja
Mestis
Jimkolme
SSieni
Kiroxler
DashCam
Clover the Clever
Jortaani

Crayon

Balen larppiin osallistuvat - täynnä
Drako1997
Twili
Clover the Clever
BlackyRedBacon
Kiroxler
Tofukostaja
Mestis
Steadfast

___________________________________________________________________________________________________


Järjestäjät / Hikkylinna Crew:
Twili – Pääjärjestäjä, projektikoordinaattori, ruokailu, graafinen suunnittelu, piirustuspöytä sekä hihasta revittävä
Crayon - Alidiktaattori, Neiti Aika, ja Hilekuningatar
Zalakke - Hämärähommat ja Illuminatus
Bale - Cthulhun kurissapitäjä ja suurien aamujen kertaaja
247 - Hommiin se kuitenki taas joutuu, kek
Drako1997, niin hyvää apunakkia

Mikäli sinulla on kysyttävää tai asiaa, jota et halua tässä ketjussa huudella julkisesti, ota yhteyttä hikkylinna [a] gmail.com
Viimeksi muokannut Twili päivämäärä 28.03.2015 09:58, muokattu yhteensä 76 kertaa
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Sejj » 04.02.2015 16:17

No pakko se nyt on taas tulla :3
HYPE ja sillee
Ebin
Kuva
Avatar
Sejj
Pegasos
 
Viestit: 293
Liittynyt: 15.04.2012 17:04
Paikkakunta: Oulu

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Gaming Glimmer » 04.02.2015 16:22

MUKANA! Tai siis *kröhöm* jos minut siis huolitaan sinne eikä esteitä tule vastaan tms...

*EDIT* Ja jos ohjelman pitäjiä halutaan, niin TÄLLÄ KERTAA (myönnän, viime kerta meni vähän överiksi) demotan/opetan mielelläni halukkaille MLP:CCG:n alkeet. Toki tietty jos on muitakin korttihaita tulossa minun lisäksein (Spili *wink wink* ;) ) niin pelaaminen onnistunee monien pakkojen avulla
Viimeksi muokannut Gaming Glimmer päivämäärä 04.02.2015 16:35, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva Can't we get going ALREADY?
Avatar
Gaming Glimmer
Yksisarvinen
 
Viestit: 318
Liittynyt: 27.06.2013 14:27
Paikkakunta: Hamina

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Drako1997 » 04.02.2015 16:23

Jee, vihdoin! Tulossa tietenkin! :D

Haluan myös mukaan Twilin ruokailuun sekä Balen larppiin, kiitos. Ja Bale saa sit luvan myös olla sammumatta pesuhuoneeseen tällä kertaa.

EDIT: Täähän on muuten päivä mun synttäreitten jälkeen. Ihan jees, mutt meidän suunnittelema ebin pubikiertue taitaa sittenkin jäädä väliin...
Drako1997
 

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Clover the Clever » 04.02.2015 16:27

Aye enköhän mäkin osu paikalle.
247 kirjoitti:Foorumien nykyinen taso johtaa autismiin, 'nuff said
Avatar
Clover the Clever
Pegasos
 
Viestit: 738
Liittynyt: 17.11.2012 22:46
Paikkakunta: Neekerikylä

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Twili » 04.02.2015 16:33

Drako1997 kirjoitti:Jee, vihdoin! Tulossa tietenkin! :D

Haluan myös mukaan Twilin ruokailuun sekä Balen larppiin, kiitos. Ja Bale saa sit luvan myös olla sammumatta pesuhuoneeseen tällä kertaa.

EDIT: Täähän on muuten päivä mun synttäreitten jälkeen. Ihan jees, mutt meidän suunnittelema ebin pubikiertue taitaa sittenkin jäädä väliin...

Ei jää, jos se minusta on kiinni. Järkkäillään jutut parhaiten, ja käymään kirtueella ja tullaan sit HAKOlandiaan/ meille :wub:
Gaming Glimmer kirjoitti:MUKANA! Tai siis *kröhöm* jos minut siis huolitaan sinne eikä esteitä tule vastaan tms...

Tottakai, ilmoittaudut vain niinkuin muutkin, ja jos olet ilmoittautuneiden ja maksaneiden joukossa, niin teretulemas (ei Tallingille).
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Pahvi » 04.02.2015 16:34

Juu eliks hype ja silleen ja nähdään tuolla toivon mukaan.

It's shit.
Avatar
Pahvi
Yksisarvinen
 
Viestit: 1245
Liittynyt: 25.06.2012 19:10
Paikkakunta: Tampere

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Blader » 04.02.2015 16:53

Tulossa taas ja seurassani tulee omien sanojensa mukaan "se nainen miitissä" aka. Meli
Kuva Kuva
Avatar
Blader
Yksisarvinen
 
Viestit: 1025
Liittynyt: 14.10.2012 19:17
Paikkakunta: Tampere Lentävänniemi

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja jimkolme » 04.02.2015 17:42

Mukana siis todellakin, kalenterin voi heittää roskiin jos on eri mieltä :D
Avatar
jimkolme
Pegasos
 
Viestit: 2000
Liittynyt: 03.08.2012 22:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Kheria » 04.02.2015 17:48

Voishan sitä koettaa tulla mukaan.
You're in my way,
And I haven't got the time today,
Best you walk away,
And live to fight another day

Avatar
Kheria
Yksisarvinen
 
Viestit: 775
Liittynyt: 22.04.2012 15:12
Paikkakunta: Parts Unknown

Seuraava

Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron