logo

HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

Keskustelua poniaiheisista ja myös muistakin tapahtumista. Pienistä miiteistä / saunailloista isoihin tapahtumiin.

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Pahvi » 31.03.2015 02:12

TÄRKEÄÄ: Jonkun vihreä pyyhe vaihtui minun vihreään pyyhkeeseen joten jos tajuatte että ei helvetti niin ottakaa yhteyttä.

It's shit.
Avatar
Pahvi
Yksisarvinen
 
Viestit: 1245
Liittynyt: 25.06.2012 19:10
Paikkakunta: Tampere

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Zalakke » 31.03.2015 04:14

Sori, enpä nähnyt pyyhettä:( Kuolema oli tosi hyvä homma, vaikka ite menin sammuun salaiseen paikkaan salaiseen aikaan.

Spoiler: näytä
Kuva


Noniin, pääsinpäs koneelle!!

Miitin jälkeen nestevajaus oli valtava, monien arvostamalla ilmapatjalla oli kovin ahdasta, pitsa tuoksui, päässä pyöri, suonta veti, en voinut hyvin, enkä voinut hyvin seuraavaan vuorokauteen:D Viime yönä näihin aikoihin alkoi jo tuntumaan paremmalta.

Miitti alkoi sillä, kun sain avaimet tuntia myöhemmin kuin oletin. Iskä oli vieny auton. Kaikki oli vielä roudaamatta, sit vaan puheluu tyypeille että saatais 9001 litraa vironviinaa paikalle ja monta kiloa musiikkia. Spailaitti lähti kiltisti alkoholipalkalla kuskailemaan musakamoja, pelastus!
Kun juomat oli kylmässä, pääsin ite kylmään suihkuun ja odottelemaan ensimmäisiä saapujia miittiin.

Siitä se kytkin sitten irtoskin:DD Bileet käyntiin, känni päälle, hyppää kyytiin, heikolle jäälle! Meno oli ainakin selvänä olevalle mielenkiintosta katottavaa, vähän siinä viinii hörpin ja muiden juomii maistelin jos tarjottiin. Pointtina lähes selvänä olemiseen oli teknisesti toooodella haastava setlisti, minkä olin kehitelly illan musiikkituokioo varten. Jarre-osion alkuun pääsin, mutta sitten loppui into soittamisesta. Syytän lähes täysin itseäni, olis pitäny improvisoida keikan aloitus siihen kohtaan, missä tyypit pystyis vielä vähän kuunteleen ja pitään "breikkii" sekoilusta, mutta raja oli jo ylitetty;p Musaa tulee jatkossakin olemaan, ei tää tähän kaadu, nelosessa ja seiskassa kaikki jakso kivasti kuunnella ja tuli hyvää palautetta. Nyt oltiin vaan myöhässä. Lopetettiin sitten kappaleeseen Syöpää ja Autismia... Tiedän että paikalla oli niitäkin, jotka kuulivat/kuuntelivat, hyvä jos tykkäsitte siitä minkä kuuli. Onneks aamulla pääsi soittaan Spilightin kittien päälle ties millasta kivaa!

Sitten lähti itelläkin homma luisuun ft. appelsiinikiljut, joita ahkerasti vaihdoin laadukkaaseen valkovenäläiseen parvekkeella. Saunaa, inttisaunaa, sekasaunaa, sekosaunaa, jännärinkiä, exodus-juomapeliä, venäjäbileet ja jotain mitä oon unohtanu x45.

Velhokoulua en ehtiny vetämään, en tiiä miks, oli vaan jotain ja jotain ja sit en jaksanu. Blöö, ehkä ens kerral.

Tulitteks Hämeenlinnamiittiin dokaamaan?
Tulitteks dokaamaan Hämeenlinnamiittiin? Siinä mietittävää!

Kiitos miitistä, palataan 4.4. Helsingissä, siellä luvassa 1 man + 1 piano-konserttii yleisön pyynnöstä.
Mä oon tykänny kaikista sun tykkäämistä jutuista paljon pidempään kuin sä ja tiedän kaikista sulle ominaisista jutuista enemmän kuin sä.
Youtube-kanava, epäsäännöllisiä videoiden julkaisuajankohtia jo vuodesta 2008 UUSIN 14.03
Kuuntelen parempaa musaa ku sä:DD
Avatar
Zalakke
Pegasos
 
Viestit: 1600
Liittynyt: 13.09.2012 22:13
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja joulun veli » 31.03.2015 04:52

Zalakke kirjoitti:laadukkaaseen valkovenäläiseen parvekkeella

Tätä toivottavastens myös tulevaisuudessa.

Jortaani kirjoitti:Jovelle kiinnostuksesta

Aina kiinnostaa Jorde & waifu :3
joulun veli
Poni
 
Viestit: 367
Liittynyt: 20.07.2012 23:25

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Twili » 31.03.2015 15:36

Voisin nyt laittaa tänne jotakin, kun olen hieman huilinut.

Miitin järkkääminen on rankkaa, monella tasolla, mutta itselleni tämä oli jäätävä henkinen ponnistus. Hajoilin ja stressasin minkä kerkesin, ja paikanpäälläkin hieman oli sellainen olo, että eihän tästä tule nyt yhtään mitään.
Loppujen lopuksi miitti sujui isommitta ongelmitta, vaikka muutama asia aiheutti vitutusta ja hajotusta, ja teki mieli antaa vastuu seuraavalle, ja painua nukkumaan, ja unohtaa koko juttu. Ja joo, en vastaa kyselyihin tämän osalta, liikaa settiä. Sanon vain, että järkkärin näkökulmasta hommat näkee niin erilailla ja niin eri asiat, kuin tavalliset miittaajat. Ensimmäiseksi päävastuussa olleeseen miittiini olen vain hieman pettynty oman toimintani ja tiettyjen asioiden suhteen.

Aikataulu kusi, mutta niinhän se aina (ei ole hyvä tai edes huono tekosyy), ja tämä ärsytti itseäni aikalailla, ja koska tämä kusi, kusi myös ohjelma. Juuh, ryssein alkubriiffin aika totaalisesti, niinkuin monta muutakin asiaa, ja koska ajattelin liikaa ja samalla liian vähän, ohjelmaa ei onnistuttu pitämään HIV:n määrissä, joka on oikeasti sääli. Osaa ei voitu myöskään pitää ihmisten vähyyden/ väsymyksen/ humalan takia... Olisi pitänyt kuuluttaa ajoissa asioista, ja antaa ohjelmien päävetäjien ottaa vastuu näistä asioista, niinkuin GG:n kohdalla onneksi olikin. Sääli, että keittiö söi aikani pelin opettelulta.
Zalakke kirjoitti:Tulitteks Hämeenlinnamiittiin dokaamaan?
Tulitteks dokaamaan Hämeenlinnamiittiin? Siinä mietittävää!

Aikaslailla tämä, joka saattaa myös selittää miitin rauhallisuuden. 80% miitistä ajokuntoisena vietettynä tuli nähtyä ja koettua asioita, joita en välttämättä olisi halunnut, ja taisi siellä joku natsiksikin sanoa, miettiessäni toimenpiteitä... Mutta joo, Hämeenlinnamiittien rakenne nyt hieman muuttui tuon osalta, ja jokainen varmaan tajuaa miten. Sääli, mutta ei voi mitään.
Tämä miitti oikeastaan vahvisti päätöstäni jatkossa vain hifistellä kaikki seuraavat miitit muutamalla hifiburgeroluella, hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien, koska nautin asiasta enemmän noinpäin. Tuleepahan halvaksi.

Ainoa asia johon olen itseni kannalta tyytyväinen, oli ruoanlaitto, ja se ei ole paljon se. Tyytyväiset ruokailijat, tarpeeksi santsausta ja sain jopa itse syötyä, ohhoh. Asia mihin tässä liittyen en ollut tyytyväinen oli se, ettei enemmän tai vähemmän ystävällistä kehotustani antaa työrauha kunnioitettu juuri lainkaan. Seuraani sai jäädä, jos piti seuraa tai teki itsellensä syötävää, mutta ei silloin, jos idlaaminen ja perseily oli pääasiana keittiössä olemiseen... Noh, ehkä joskus sitten (elikkäs ei).

Muita huomautettavia asioita ons e, että toisten kamoihin/ ruokiin/ juotaviin ei kosketa, kuinka monta helvetin kertaa se pitää sanoa, ennenkuin uskotaan? Asiasta tietoiset voivatkin päätellä, mitä tämä tarkoittaa heidän osaltansa jatkossa.

Kaikkien pelkäämä lista muuttui sekä positiiviseen, että negatiiviseen suuntaan, mutta asia on yksityisluontoista ja on edes turha ajatus kysellä asiaa. Asioista lähetetään YV sitten jossain vaiheessa.
Muiden kanssa (Hikkylinna crew) mietittiin jälkeenpäin juttuja, ja niin paljon tulee muuttumaan seuraavan miitin osalta. Tai ei ehkä niin paljon, mutta tietyt asiat, eli lähinnä ne, jotka kusivat tässä miitissä (mielipiteeni asiaan...). Ja joo, ei udella siellä taaskaan.

Kiitokset vielä ihmisille, en nyt rupea erittelemään, tulisi liikaa juttua jo valmiiksi ylipitkään tekstiin, mutta mm. isänmaallinen saunoittelu, piirtäminen, MLP: CCG:n opettelu, burgerointi ja moni muu asia jäi hyvällä tavalla mieleen, monien muiden asioiden ohella.

Ei enää koskaan miittijärkkäystä omalta osaltani, mieluiten olen apulainen/ se miittaaja joka tekee välillä ruokaa ja ehtii myöskin viettää aikaa ihmisten seurassa.

Niinjuu, ja se, jota moni on odottanut: #Twili_hajosi
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Gaming Glimmer » 31.03.2015 20:32

AijaijaiJAH! Kaksi päivää tehty niin ja näin puolikunnossa töitä, joten eiköhän ole aika laittaa tännekkin jotain settiä. Vaikka näin alkuun:

OIKEIN suuri kiitos, jälleen kerran Hikkylinna Crew:lle, (ja muutamille apunakeille) jotka jaksoitte tämänkin miitin laittaa pystyyn. Porukkaa oli aivan pilvenlaidan päästä toiseen, mutta sekaan sopi kuin kala veteen. Jotenkin näin jälkiviisaana tuntui, että miitti tila olisi ollut hieman avarampi, kuin viime kerroilla... Tämähän saattoi tietysti johtua uudesta kalustejärjestelystä, mikä oli omasta mielestäni oikein hyvä.

Mitä kaikkea tämä miitti nyt pitikään sisällään? No eipä niin suuresti ohjelmaa, kun aikataulu heitteli vähän suuntaan ja toiseen (paitsi tietty omalla kohdallani *^_^* ) mutta eipä sekään niin haitannut, kunhan vain A) oli hauskaa, B) karaoke saatiin pystyyn ja C) alkomahoolia oli riittävästi (Häshtäg TwiliJärkkääSeuraavankinMiitin?)
Eipä taaskaan tullut monenkaan immeisen kanssa haasteltua, mutta sellainen minä olen nautittuani sivistyneesti: kuuntelija ja nyökyttelijä tyyppiä. TTwTT

Let's see sitten, erityiskiitoksia...
Laitetaan vaikka aluksi niille sankareille, jotka halusivat oppia (tai katsella sivusta) miten CCG:tä pelataan. Pari peliä tulikin väännettyä Spilightin kanssa, ja onneksi muistin säännöt viime tingassa tai se olisi ollut huijausvoittoa, suakeli! TwT

Perinteiselle Hikkymiitti Trokari Vasaralle laitetaan kiitokset onnistuneista bisneksistä (ja jos tätä viestiketjua luet, löytänet tililtäsi lisää rahaa). Sitten tietty Drakolle matkaseurasta kohti Borgoota, Team Babylonille illan keikasta (meni se miten menikään, kyllä se tallessa vielä on), Glitchylle taas kunnia musiikin ja karaoken tuottamisesta (vaikka perinteinen pastakastike tuntui unohtuneen kokonaan), Bladerille kaupoista (joista emme puhukkaan muiden nähden) ja tietty TWILILLE kun jaksoi kuunnella ja käskyttää meitä monia kertoja!

Eeipä mulla sitten varmaan muuta...
.
.
.
Hetkinen, onpas: SE OVI KIINNI!
Kuva Can't we get going ALREADY?
Avatar
Gaming Glimmer
Yksisarvinen
 
Viestit: 318
Liittynyt: 27.06.2013 14:27
Paikkakunta: Hamina

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja DashCam » 31.03.2015 21:11

Crayon kirjoitti:Ja hei! Kuolema oli aivan uusi ohjelmanumero ja siitä toivoisin palautetta.

Omasta mielestäni ainakin erittäin hieno idea, saivat ne kuolla rauhassa joista siltä tuntui (pehmeät makuupaikat olivat menneet kun saavuin Venäjäreiveistä, joten päätin sitten valvoa.) Mutta ehdottomasti seuraaviinkin Hakolandian miitteihin tämä.
Gaming Glimmer kirjoitti:SE OVI KIINNI!

Tämä, ei se voi olla niin vaikeeta <3
"Bensalla pestään pensselit ja dieselillä tehään voimaa"
DashCam
Pegasos
 
Viestit: 125
Liittynyt: 28.12.2013 22:19
Paikkakunta: Vilppula

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Skyheart » 01.04.2015 03:36

Huomio, voisiko tässä tapahtumassa brushable-tyyppisen Nightmare Moonin ostanut henkilö ottaa minuun yhteyttä YV:llä. Kiitos.
Se jolla kuollessaan on eniten leluja voittaa.
Avatar
Skyheart
Varsa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 16.09.2012 22:16
Paikkakunta: Kuopio

Re: HEight - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 28.-29.3.

ViestiKirjoittaja Crayon » 08.04.2015 14:54

Yksärit on nyt lähetetty niille jotka liikkuivat Listalla suuntaan taikka toiseen.
Loppupalaveri on myös pidetty ja keksittiin monia hienoja parannuksia tuleviin miitteihin teidän pään menoksi! ::)

Seuraavaa Hakolandiamiittia voi sitten odotella todennäköisesti ensi syksylle, mahdollisesti loka-marraskuulle, mutta sitä ennen tulee olemaan täällä päin monia muihin lokaatioihin perustuvia miittejä! :)
Avatar
Crayon
Yksisarvinen
 
Viestit: 908
Liittynyt: 19.04.2013 19:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Edellinen

Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron