logo

H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18] 33/35

Keskustelua poniaiheisista ja myös muistakin tapahtumista. Pienistä miiteistä / saunailloista isoihin tapahtumiin.

H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18] 33/35

ViestiKirjoittaja Zalakke » 27.10.2015 00:08

Pian on taas, toi Hämeenlinnamiitti
Hyppää kyytiin, nappaa takasiitti
Mut joo totanoin, jarrut puuttuu junasta
Sehän nyt on selvää, kato yleiskuvasta
Puska-paska-kompassi kaikuu
Sit maanantaina itket hieman saikkuu
Absinttiquesti käynnissä tuolla
Paikasta tulee mieleen joku huumeluola
Käsi kädessä, autismi ja rappio
Mieleen tulee vaan MtG - tappio
Ajatukset muuten, valtaosin hukassa
Mut ei mitään välii, ystävyys ol' kukassa


FoseLUE TÄMÄ ALOITUSPOSTAUS VAIKKA IHAN LÄMPIMIKSESI. SIINÄ ON PALJON TÄRKEITÄ JA MIELENKIINTOISIA JUTTUJA!
Hyvät naiset, herrat, majoneesit ja x-sukupuoliset, taas on aika tomuttaa fedorat ja kiillotta foliohatut juhlakuosiin, sillä legendaarisen statuksen ansainneiden Hakolandiamiittien neljäs osa on jo täällä. Get hype! Vasta 9. kerralla Hämeenlinnamiitistä tuli K18. Mä halusin, koska oon mitä oon. Jeajea, alaikäsyrjintä, natsismi jne.

HIXin päivämääräksi on varmistunut 12.-13.12.2015!
Katso maksuohjeet kohdasta Osallistumismaksun maksaminen, heti kartan yläpuolella! :) (Kauheeta jutkuu mainita heti tästä;D)

Tervetuloa uudet ja vanhat naamat viettämään enemmän tai vähemmän hikkyä viikonloppua kanssamme! Ettei joku tunne itseään niin uudeksi/oudoksi kaikkien naamojen ympäröimänä, niin tarjoamme iloisia tutustumisleikkejä ammattitädin johdolla, jolloin ympärillä olevat tuntuvat jo tutummilta. Tämän jälkeen on jos jonkinmoista aktiviteettia aina pikkutunneille asti, joihin osallistumalla pääsee helposti kuvioihin mukaan ja tutustumaan ihmisiin!

Todisteena siitä, että otamme kaikki avosylin vastaan (ihan konkreettisesti, halikomitea syleilee kaikki oviaukosta kulkeneet kuin linnanjuhlissa ikään) on Balefire, nykyisin Bale.

Osallistuin ensimmäiseen Hakolandiamiittiin, joka oli samalla ensimmäinen Hämeenlinnamiittini. En tuntenut sieltä oikeastaan ketään ja ovesta sisään astuessani mietinkin kauhuissani mihin ihmeeseen olen sekaantumassa. Ihmiset tuntuivat kuitenkin heti paljon avoimemmilta kuin Happimiiteissä ja tutustumisleikit helpottivat pääsemään alkuun. Osallistuin siellä myös larppiin ja moniin muihin ohjelmanumeroihin, joiden kautta tutustui ihmisiin ihan huomaamatta! Seuraavassa Happimiitissä tulivatkin monet Hämeenlinnasta tutut tervehtimään heti ovella. Ehkä osittain tämän kaiken seurauksena asun nykyään Hämeenlinnassa, se miitti tosiaan muutti elämäni!

-Balefire, 19


Mikä ihmeen HAKOlandia?

HAKOlandia on Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan ylläpitämä hengailutila kahdeksankerroksisen opiskelijakerrostalon huipulla. Tilasta löytyy yksi iso olohuonemainen huone, parveke, keittiö helloineen ja jääkaappeineen, kaksi vessaa erilaisiin asiointitarpeisiin ja lisäksi sauna!

Hakolandia sijaitsee parin kilometrin päässä keskustasta, joten varaudu kävelemään jonkin verran.

Kuva
(Babylon Salvation ja lautispöydät vaihtavat paikkaa keskenään)

Kuten näkyy, HAKOlandian eri osat on optimoitu tietyille asioille työ-/yleisrauhan ja tilan vuoksi. Toimipisteet on pääsääntöisesti kyseistä toimintaa varten, joten turha yrittää pelata MtG-wannabeturnaustasi piirustuspöydällä, tai idlata Babylon Salvationin musanurkassa. Babylon Salvationin nurkka on muutenkin kiellettyä aluetta, sillä siellä olevat musavehkeet tulee optimoida ja valmistella iltaa varten, joten ei kosketa, kiitos.
-Twili-senpai

Huomautettavaa HAKOlandiasta:

Koska HAKOlandia on koti ja asunto työssäkäyville sekä opiskeleville ihmisille, joiden seuraavan aamun aikataulusta meillä ei ole hajuakaan, ja jotka myös todennäköisesti haluavat joskus nukkua, niin ylimääräinen, talon asukkaita häiritsevä möykkä on kielletty. Viime kerralla valitettavasti muutama ihminen huusi ja hakkaili siellä oviin/seiniin, ja kyllä, moiset äänet kuuluvat naapuriin, joten jätetään ne seinäremontit ammattilaisille. Pahimmillaan naapureita häiritsevä pauke johtaa HAKOlandian käyttökieltoon, ja sitähän me emme halua.

Yhdessä keskustelun puitteissa tulimme siihen tulokseen, että kakkukerman pursottelu klo 22:00 eteenpäin on ehdoton ei, koska korkea volumetaso ja tämä kulkevat käsikädessä. Juuh, on kenttäkokemusta (havainnointia + kermanpursotuskokemusta), ja jos sanot kiellolle ei ei ei, niin bensalla sut valelen.

Koska?

Aloitamme lauantaina päivällä (ks. myöhemmin julkaistava aikataulu) ja paikalla saa viipyä sunnuntai-iltapäivään saakka.


Ruokaaa

Vatsansa voi täyttää kahdella eri tavalla:

1) Osta kaupasta einesmössöjä, lämmitä niitä tarpeen tullen ja lusikoi mussunassuun.
2) Yhteistilaus paikallisesta kebulasta kotiinkuljetuksella (järjestetään ysiltä)

OHJELMA:
Miittitaulukko.png
Miittitaulukko.png (87.24 KiB) Katsottu 7103 kertaa


PÄIVYSTYS

Miitissä kiertävät puolen tunnin päivystysvuorot. Päivystäjällä on yllään hasum huomiohattu ja even more hasum huomioliivi. Kädessään hän pitää päivystyslistaa ja kirjaa ylös miitin tapahtumia ja raportoi kamaluuksia pääjärjestäjälle. Hän myös vahtii ohjelmien alkamisajoista. Ohjeet hän saa edelliseltä päivystäjältä. Päivystäjälista on suuri ja se asetettakoot seinälle näkyville.
§Miittiasetus koskien päivystystä 5. pykälä


Sauna

HAKOlandiassa on myös mahdollisuus myös saunoa, niinkuin aina ennenkin, mutta niinkuin aina, siellä on myös säännöt:

-Sauna laitetaan päälle joskus illalla ja pysyy päällä niin kauan kun jengi jaksaa saunoa.
-Sauna on VAIN JA AINOASTAAN SAUNOMISTA varten! Eli lihalliset kontaktit jää pois, tai heitän niskapersotteella ulos samantien. Viimeksi löytyi muutamat käytetyt kumiukkelit, koittakaahan ihmiset käyttäytyä kuin ponimiitissä kuuluu;D
-Kiukaalle saa heittää vain vettä.
-Lasipullojen ja kaikkien lasista valmistettujen esineiden hallussapito saunatiloissa on ankarasti kielletty! (Muistajat muistaa...)
-Hikkylinna Krew EI TOSIAANKAAN TARJOA PYYHKEITÄ! Oma pyyhe mukaan!
-Hikkylinna Krew ei vastaa saunomisen aikana kadonneista sukistasi/paidastasi/lompakostasi.

Spoiler: näytä
Kuva


Möksönurkka

Crayonin nerokkaasti kehittelemä ja muiden vahvasti hyväksymä tuskaisa rangaistusmuoto hauskanpidosta kieltäytyville ja huonokäytöksisille miittiläisille (uskokaa tai älkää, tätäkin on valitettavasti jouduttu käyttämään). Möksönurkkaan tuomitseminen tapahtuu aina minun tai muun järjestäjän kautta, ja tuomion pituus vaihtelee teosta riippuen. Möksönurkkaan ei saa ottaa mukaan juomia, eikä sieltä saa kommunikoida muiden kanssa, joten hajotkaa sinne, jos perseilette!

Edelliskerralla käyttöön otettiin myös Lista. Lista on Möksönurkasta seuraava rangaistus, jonne joutuu luotuaan miitissä turhan paljon kaaosta, pahaa mieltä muille tai aiheutettuaan päänvaivaa järjestäjille. Viime miittien (HooCee ja Height) jälkeen listaa pääsivät koristamaan jo muutamat henkilöt, ja on toivottavaa, ettei lista pitene. Jos väännetään rautalangasta, niin tämä on kevyempi versio Death Notesta tai Stalinin mustasta kirjasta.

Listalle joutuessaan on seuraavat kolme miittiä tarkkailussa ja mikäli jatkaa pöljäilyään, se johtaa Bänneihin, jopa välittömään miitistä poistamiseen ilman valitusoikeutta (valitus ignoorataan, ja henkilö lentää HAKOn tiloista ulos. Listalle joutumisesta keskustellaan useimmiten vasta kyseisen miitin loppupalaverissa muiden järjestäjien kanssa asiasta neuvotellen ja hajoillen ja siitä ilmoitetaan Listalle joutuneille jälkikäteen henkilökohtaisesti. Listalle joutuminen ei sinänsä ole rangaistus, vaan kehotus tarkkailla omaa käyttäytymistään, että hyvä henki pysyy jatkossakin.

Möksönurkkaa pahempi rangaistus on bännit Hämeenlinnassa järjestettyihin miitteihin. Bännit saa esimerkiksi aiheuttamalla henkistä tai rahallista vahinkoa miiteissä niin että siitä kärsii joku muu, kuin asianosainen itse. Tätä rangaistustakin on jouduttu käyttämään, joten tämä ei ole turhaa puhetta.

Tähän samaan kurjuus-osioon voisi vielä todeta sen, että olen henkilökohtaisesti vastuussa miittitiloista, joten siellä vallitsee minun ylimmäinen diktatuurini! Jos tulee jotain kysyttävää tai huomautettavaa, niin tulkaa miitissä repimään hihasta.

Osallistumismaksu

Miittipaikan vuokraamiskustannusten vuoksi miittiin on osallistumismaksu 7€. Maksu on suoritettava 13.11.2015. Älä mene roiskimaan rahojasi minnekään ennen nimesi ilmestymistä listaan!

Saku Kuusela
FI36 5680 2720 0436 54
OP

Nimesi lihavoidaan osallistujalistalta, kun maksu on tullut perille, joten sillä voit varmistua asiasta :)

Jos joudut varasijoille, sinuun otetaan yhteyttä mikäli sinulle vapautuu paikka. Eräpäivät ja maksut eivät vielä koske sinua, mutta ole valmiina maksamaan välittömästi tiedon saatuasi! :)

Osallistumismaksuilla katetaan HAKOlandian vuokra ja muita miitin tarvikekustannuksia (Kivat boolit ja mussutettavaa:3). Mikäli pääsysi peruuntuu, maksua ei palauteta, vaan se siirtyy Hikkylinna Krewlle ja käytetään tulevien miittien hyväksi.

Oksupoksumaksu
Tämä on selkeä kuin mikä, mutta muistutan taas ihmisiä, koska se on kivaa. Miittiin on yli kuukausi, mutta muistetaan pitää paikka siistinä, että kaikilla kivaa. Lyhyesti: oksennat pöntön ulkopuolelle, siivoat huolella. Jos et, maksat 20€, koska henkinen tuska ja siivouskulut.

Alla vielä kartta. Juna-asemalta bussiasemalle ja kauppaan on noin 2 km ja kaupasta Hakolandiaan toiset 2 km rattoisaa rantareittiä.
Kuva

ILMOITTAUTUMINEN

-Alkaa 5.11.2015. klo 17.
*Avaa sähköpostisi ja luo uusi viesti.
*Kirjoita viestin vastaanottajaksi hikkylinna [a] gmail.com
*Kirjoita viestin aiheeksi HIX-ilmo
*Kirjoita viestiksi nimimerkkisi, etkä kenenkään muun nimeä!
*Lähetä viesti ilmon avautumiskellonlyömällä ja toivo parasta
*Nimesi tulee listaan ja sinulle lähetetään viestiä, että olet saanut paikan.

Emme ota huomioon ennen ilmon avautumista saapuneita viestejä, joten turha edes harkita ennakkoilmoittautumista. Miittiin pääsevät 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joiden nimimerkit julkaistaan tässä ketjussa ilmopäivän iltana.


Tämänkertainen Krew:

Zalakke
Bale & Twili

Nauravat apunakit:

Avantra, Fose kaljapalkalla

OSALLISTUJAT 33/35 Ilmojärjestyksessä ja viiden paketeissa;D

Vasara[XXL]
Feyrith
Bláder
ruskapony

Glitchy
Tömplar
Sejj
Kahjo
Drako 1997

setä
Drak0nfly
Steadfast
Kurkku
Nutzor

Avantra
Wulffin84
Fose
Mesmei
SatanicTeddyBear

Pahvi
Dasher72
Prowox010
tulpval
Spilight

Xolai
Jove
GazelloGuy
Diponi
Gaming Glimmer

Mestis
Rovo-sede
joulukinkku
Renofox
Viimeksi muokannut Zalakke päivämäärä 03.12.2015 23:20, muokattu yhteensä 32 kertaa
Mä oon tykänny kaikista sun tykkäämistä jutuista paljon pidempään kuin sä ja tiedän kaikista sulle ominaisista jutuista enemmän kuin sä.
Youtube-kanava, epäsäännöllisiä videoiden julkaisuajankohtia jo vuodesta 2008 UUSIN 14.03
Kuuntelen parempaa musaa ku sä:DD
Avatar
Zalakke
Pegasos
 
Viestit: 1609
Liittynyt: 13.09.2012 22:13
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12.

ViestiKirjoittaja Fose » 27.10.2015 00:26

Mut hei niinku YliGooooooooon pikkujoulut !=!!=!?!!?!!
[1:03] jove: no ehkä oot liian terävä että sua ymmärrettäis
Avatar
Fose
Yksisarvinen
 
Viestit: 1005
Liittynyt: 14.02.2013 23:27
Paikkakunta: Savonlinna

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12.

ViestiKirjoittaja jimkolme » 27.10.2015 00:40

Fose kirjoitti:Mut hei niinku YliGooooooooon pikkujoulut !=!!=!?!!?!!

Itsellä jääkin tämän takia väliin =(
Avatar
jimkolme
Pegasos
 
Viestit: 2000
Liittynyt: 03.08.2012 22:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12.

ViestiKirjoittaja Twili » 27.10.2015 00:43

Fose kirjoitti:Mut hei niinku YliGooooooooon pikkujoulut !=!!=!?!!?!!

Ne prioriteetit <.<

Tuttuun tapaan teen safkaa maksukykyisille ja koska olen Gordon Ramsey, niin seuraavat setit koskee taas:

-Kun teen ruokaa, painutte vittuun pitämään kivaa muualla keittiöstäni
-Kukaan ei perseile ruoka-aineksillani, ne on vain maksaneille
-Peace

Allergioista taas tänne ilmoa niin katselen mitä teen ja kuinka monelle. Todnäk teen ramenia tai muuta aasialaista.

Mitä tulee absinttiQuestiin, niin hajotkaa autismiin ja stereotypioihin fandomista :DDDD
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja Kahjo » 27.10.2015 02:22

Ei juma pakko tulla. Hype ja silleen ebin. @Sejj teinilitkunurkka? :wub:
Avatarin piirtänyt FIN Dash.
Spoiler: näytä
Rarity kuolee kutoskaudessa :D
Avatar
Kahjo
Yksisarvinen
 
Viestit: 267
Liittynyt: 06.07.2012 12:50

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja Fose » 27.10.2015 02:24

Twili kirjoitti:Gordon Ramsey


Ramsay pls

Twili kirjoitti:Ne prioriteetit <.<


Muh tesujit
[1:03] jove: no ehkä oot liian terävä että sua ymmärrettäis
Avatar
Fose
Yksisarvinen
 
Viestit: 1005
Liittynyt: 14.02.2013 23:27
Paikkakunta: Savonlinna

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja kurkku » 27.10.2015 02:27

99,9 % varmuudella olen tulossa. Neljännesvuosisata tulee mun osalta täyteen 14.12, joten juhlintaan on jopa aihetta.
Avatar
kurkku
Yksisarvinen
 
Viestit: 342
Liittynyt: 21.07.2012 02:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja Blader » 27.10.2015 06:49

Tulos taas ei voi jättää väliin :D
Kuva Kuva
Avatar
Blader
Yksisarvinen
 
Viestit: 1025
Liittynyt: 14.10.2012 19:17
Paikkakunta: Tampere Lentävänniemi

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja Drako1997 » 27.10.2015 08:37

Yusssss
Drako1997
 

Re: H I X - Hämeenlinnan Hakolandiamiitti 12.-13.12. [K18]

ViestiKirjoittaja Pahvi » 27.10.2015 09:19

Se saapuu

It's shit.
Avatar
Pahvi
Yksisarvinen
 
Viestit: 1245
Liittynyt: 25.06.2012 19:10
Paikkakunta: Tampere

Seuraava

Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron