logo

"Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

Keskustelua mistä tahansa muusta kuin poneista.

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja SharkMachine » 06.11.2012 13:18

Kaks ihmistä ilmoitti peruvansa tulonsa poniristeilylle, peruneiden määrä on varmaan vähintään neljä kun päästään perjantaihin. Toiselle perujalle olin lainannut lippusumman, eikä tässä vaiheessa enää voi perua lippuja. En tiedä, pystyykö hyttiin edes ottamaan jonkun hänen tilalleen koska risteilyyn on sen verran vähän aikaa.

Ihmetyttää kyllä, miten on niin perkeleen vaikeeta pitää kiinni siitä mitä on sovittu.
Avatar
SharkMachine
Burger King
 
Viestit: 1896
Liittynyt: 15.04.2012 17:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Twilight » 06.11.2012 13:50

Vituttaa se ,että kaksi meidän luokkalaista katsoo tunnilla pornoo >:O >:O
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288530893513.html
Kaikissa meissä asuu aina pieni anonymous.
Joskus se saa vallan ja silloin kun monissa ihmisissä se saa samaan aikaan vallan niin se näkyy mediassa.
Avatar
Twilight
Yksisarvinen
 
Viestit: 414
Liittynyt: 06.08.2012 12:08
Paikkakunta: liittoutuneiden ponien kaupunki

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Wolf´s Shadow » 06.11.2012 15:13

Tänää oli avoimet ovet koulussa, meidät jaettiin pareihin ja annettiin alueet jotka meidän piti sitten esitellä vieraille. Ja aina kun niitä vierailijoita saapui niin aina miun pari katosi johonkin. Vituttaa tälläiset "parit" joiden kanssa pitäisi vielä tehdä jotakin. >:(
Silence is a true friend who never betrays...
Avatar
Wolf´s Shadow
Pegasos
 
Viestit: 197
Liittynyt: 12.07.2012 17:04
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja karhu12 » 07.11.2012 17:10

Vituttaa tuntemattomasta syystä joka on vielä vittumaisempaa. :twitch:
Avatar
karhu12
Pegasos
 
Viestit: 585
Liittynyt: 11.08.2012 15:28
Paikkakunta: Oulu Pateniemi

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Jokirapu » 07.11.2012 18:29

Voisin olla juttelemassa syvällisiä (ja ei niin syvällisiä) juttuja ihmisten kanssa, mutta istunkin sitten kotona, koska paikalla oli muutama ihminen, joiden näkemisestä en hirveämmin välitä... Ja hakkaan päätäni seinään kirjaimellisesti :'(
Avatar
Jokirapu
Pegasos
 
Viestit: 110
Liittynyt: 15.07.2012 19:08
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Kustom » 07.11.2012 21:35

Verenpaine nousee ja otsasuoni sykkii, paikallinen varaosaputka on myynyt mulle viallisen anturin. >:( Ihmettelinkin kun koodi kääntyi ongelmitta, mutta MCU ei reagoi millään lailla.
Don't worry password, I'm insecure too
Avatar
Kustom
Pegasos
 
Viestit: 621
Liittynyt: 04.08.2012 14:09
Paikkakunta: Nääsville

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Wremmi » 07.11.2012 21:53

Vitutus ja ahdistustasoni on yhtämittaisessa nousussa.
I used to see people as evil and vile creatures...
But I've been shown a group of people which have seem to have mutated from
The garbage into a flower so radiant with beauty
That I begin to hope again...
Cursed Ponies...
Avatar
Wremmi
Maaponi
 
Viestit: 195
Liittynyt: 25.08.2012 19:48
Paikkakunta: Tornio

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Jokirapu » 08.11.2012 07:07

ette pääse minusta koskaan eroon
Jää sitten yksi rider cup -osakilpailu välistä, koska päivämäärä on hyvin suunniteltu: 25.11, joka siis on sopivasti keskellä koeviikkoa DX
Ja siinä juuri kisojen jälkeiset päivät on ne minulle vaikeimmat aineet, eli ruotsi ja fysiikka...
Avatar
Jokirapu
Pegasos
 
Viestit: 110
Liittynyt: 15.07.2012 19:08
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Twilight » 08.11.2012 09:44

Vituttaa se , että uudet kuulokkeeni hajosivat. :'(
Nyt on mennyt 6 kuulokkeet 3 kuukauden sisällä hajalle :'(
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288530893513.html
Kaikissa meissä asuu aina pieni anonymous.
Joskus se saa vallan ja silloin kun monissa ihmisissä se saa samaan aikaan vallan niin se näkyy mediassa.
Avatar
Twilight
Yksisarvinen
 
Viestit: 414
Liittynyt: 06.08.2012 12:08
Paikkakunta: liittoutuneiden ponien kaupunki

Re: "Nyt v*tuttaa!" - purkausketju

ViestiKirjoittaja Drako1997 » 08.11.2012 17:30

Hieman vituttaa tällä hetkellä koko elämä kodin seinien sisäpuolella. :| Mitä mä vaan sanonki, niin vanhemmat valittaa ja kimittää ja jäkättää ja motkotta ja toruu ja you get the point (oli se sitten kenkien laittamisesta väärään paikkaan unohtuneisiin kouluvälineisiin alakertaan ja tiskikoneen tyhjentämiseen), ja jos mä en vittu tee mitä ne haluu, niin se on helvetin mailmanloppu ja sit tulee muuten semmonen show että huhhuh.

Tänään ne taas kerraan suuttu sen takii koska mä sanoin että mä tiesin jo yhen asian mitä ne yritti selittää liittyen koulunkäyntiin ja kuinka mun pitää valmistautua viikoja ennen tuleviin kokeisiin (vaikka mä kuitenkin saan useinmiten 8-9 numeroita) ja mun pitää ilmiselvästi kuulla kaikki niiden helvetin paskanjauhamiset uudestaan ja uudestaan enkä saa sanoa mitään vatsaan koska muuten ne vetää herneen nenään. Siis ihan VITUN ISON HERNEEN.

Sit mä menin pois lukemaan kokeisiin joka alkais alle tunnin kuluttua, mutta ei, siitähän se vasta alkoi. Ne sano et mun pitää muutta mun atityydiä eikä väittää aina vastaan (niiden mielstä kaikki mitä mä sanon joke ei niitä tyydytä on väittämistä) niin mä en sais mennä ponimiittiin. Jep, niin alhaalle ne on mennyt. Sit ne viellä toi esille sen että mä en olut viellä hankkinut laskinkonetta matematiikkakoetta varten (joka BTW on seuraavan vuoden puolella) ja sano että mä en ota koulunkäyntiä tarpeeksi vakavasti ja et mun pitäis skarpata. Sellasta ne siinä huuteli kun mä yritin lukea fysiikankokeisiin. Jaa en ota vain, muuten mä vaan VITTU LUEN KOETTA LÄPI KUUDENNEN KERRAN! >:O

Siitä mä suutuin. Mä otan koulunkäynnin ihan tarpeeksi vakavasti, eikä mikään vitun laskukone liity mitenkään mun koulunkäyntiin ja sen menestykseen. Ja sitten ne sano (tai pikemminkin huus) et jos mä sanon viel jotain, niin mul menee ponimiitti JA tulee aresti. Hiljaahan siinä vaiheessa on. Joten ne vaan jatko paskapuheen latelemista enkä mä voinut selittää ilman et ne räjähti. Ykski sana ja PUM. Sit lopulta mä sanoin et mitä mun pitää sanoa et mä tyydyttäisin niitä, ja silloin lähti mutsi-huora pois paikalta, sanoen et sinne meni mun miitti. Onneks faija selitti mikä ongelma on, miljonannen kerran. Ja muistutti et se aikoo tarkistaa et mä oon ostanu laskimen iltaan mennessä tai muuten tulee Napapiirin Sankarit-tilanne, tai pahempaa.

Mikä mua eniten vituttaa on se että ne luulee et mä on jokin jumala, aivan liikoja siis, ja että mä en ikinä tekis virheitä. Se että mä en ulkomuistista muista kolmen viikon kokeita, tai saatika viellä välitä, on ihan normaalia. Se että mä en oo viellä hankkinu laskukonetta ennen koetta joka on kolmen kuukauden päästä on ihan ymmärrettävää myös. Ja se että mä en aina oo avuton pieni sylivauva, vaan lähes 16-vuotias itsenäinen olento niin kuin kaikki muutkin, ja se että mulla on mielipide, on myös mun mielestä erittäin inhiillistä. Ne haluaa että mun jokaikinen päivä menee pänttäämiseen, ja se pieni vapaaika koiran huomioonottamiseen ja harrastuksiin.
Jospa vaan nä täys mulkut joita myös vanhemmiksi kutsutaan tajuis sen. Ne saa mut vaan sellaselle itsarifiilikselle että en muuta tahtois tehä kun otta Pinkien kuppikakku-metoodit käyttöön ja näyttää kuinka "avuton" mä oon. Vitun vanhemmat.

heti kun mä pääsen armeejasta mä pakenen kauas pois enkä otaa niihin ytheyttä niin kauaan että ne murtuu ja toivoo että ne ei ikinä ois ollut täysi ääliöitä. Mutta sehän on mahdotonta, koska sellaset ihmiset eivät voi muuttua. Mun vanhemmat on aina kullinimijöitä jotka ansitsevat kuolla karmealla tapaa eikä yhtään vähemmän. Kaikki, mä meinaan KAIKKI ihmiset mailman päällä olisivat parempia vanhempia. Joku ihmissyöjäleijona, tai mun pikkusisko, tai jopa HITLER ITSE ois parempi vanhempi.

...No... Ainaskis :ponies alkaa taas alle kahessa päivässä, ja launtai ja osa sunnuntaita on täysin vanhempainvapaata, jolloin voi valvoa niin pitkään kun lystää ja kirota että on syntynyt tähän perheeseen. :'(


Toivottavasti en häiritse ketään mun ylisuurien viestien ja surkean teinimasennuksen kaa. Thank you.
Drako1997
 

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa

cron