logo

Serene Sound

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Serene Sound

ViestiKirjoittaja Jalle » 25.02.2013 14:30

Ropet, joissa mukana:
Ponyville

Kuva

Nimi: Serene Sound
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Pegasos
Ikä: 18

Ulkonäkö:
Serene Soundin turkin pääväri on valkea. Hänen pitkä harjaksensa ja häntänsä ovat pehmeät ja tuuheat, ja harjas (myös 'etuhiukset') kääntyy vasemmalle puolelle suurimmaksi osin. Niiden pohjaväri on blondi punaisin raidoin. Serenen cutiemark on punapidikkeinen mikki kiehkurana menevän johdon ja kolmen punaisen tähden kera. Tamman silmät ovat syvän siniset, ehkä hivenen vaaleahkot. Hänen jaloissaan, 'kyynärnivelien' alapuolella on pidempää turkkia. Serene Soundin siivissä suuria höyheniä on viisi ja lyhyitä on kuusi. Suurista joka toinen on eri värisiä niin, että kolme on viininpunaisia, kaksi valkoisia ja lyhyet on kaikki kirkkaanpunaisia.

Luonne:
Serene on sosiaalinen ja yleensä positiivinen tamma. Hän on aina menossa ja jokin hevosenkenkä kuumana, koska neito ei termiä 'tylsyys' oikeastaan tunne. Hän viihtyy kaikenlaisessa seurassa, on miltein joka paikan höylä, koska ei tahdo antaa huonoa kuvaa itsestään, ja pakottaa itsensä suorastaan, että olisi ennakkoluuloton joka ponin kohdalla. Serene Sound yrittää aina olla asiallinen ja sivistynyt, mutta innostumisiaan hän ei osaa peitellä. Hänellä taide on suuri intohimo, kuten näytteleminen, musiikki, vaatteet tavallisesta piirtämisestä veistoksiin ja muihin taideteoksiin - jopa ruoan hän ainakin itse kategoroi taiteeseen. Hän on oikeastaan aikamoinen rämäpää, koska edellämainitut saavat hänet parhaimmillaan pois tolaltaan ja tekemään vaikka ja mitä. Vähintään rauhallinen ja melkein mitäänsanomaton äänensävy saattaa muuttua hyperenergisyyden huipuksi ja desibelejä rikkovaksi jonkun tämän pegasosia kiinnostavaan aiheeseen törmätessään. Esimerkiksi, jos törmää johonkin toiseenkin poniin, joka pitää samasta bändistä tai vaatteiden tekijästä, kuin hän.

Menneisyys:
Serene Sound syntyi ja eli täysi-ikäisyyden saavuttamiseen saakka pienen pienessä kylässä Equestrian kaukomailla, jossa kylän jokainen asukas tunsi toisensa. Kylässä oli tiivis tunnelma ja jos joku tarvitsi apua, oli auttava kavio aina lähellä. Serene Soundilla oli kolme siskoa, ja oli itse toiseksi vanhin. Seuraavaksi vanhin, eli toiseksi nuorin, oli oikeastaan tamman kaksoissisko, jonka kanssa hän vietti paljon aikaa, aivan pienestä varsasta lähtien. Serenestä tuli täti vähän sen jälkeen, kun täytti 18. Hänen vanhempi siskonsa sai lapsen, mutta nuori aikuinen pegasos oli tehnyt päätöksensä lähteä kylästä etsimään omaa tietänsä kun täyttäisi 18, vaikka haluaisi jäädä seuraamaan siskonpoikansa kasvua. Hän teki kuitenkin lupauksensa, että tulisi katsomaan perhettänsä ja kyläläisiä aina silloin tällöin, vaikka välimatka uudesta kodista, Ponyvillestä, olisikin pitkä matka tänne.
Matkalla Ponyvilleen Serene Sound teki pieniä epävirallisia 'laulukeikkoja', että saisi ohikulkumatkallaan rahaa, vaikka hankkikin aina pikkutöitä, ennen kun jatkoi pitkää matkaansa. Hänelle laulaminen ja kaikki taiteeseen liittyvä oli se, josta tiesi saavansa sitä kaivattua rauhaa. Hän sai nimittäin pienenä jo cutiemarkinsa lautasiinsa, kun ymmärsi, että kaikesta juuri se oli hänen juttunsa.

Harrastukset:
- Laulaminen (jokapäiväistä)
- Maalaaminen (usein)
- Ompeleminen (silloin tällöin)

Perhe:
Kolme siskoa ja vanhemmat

Ystävät:
Kotikylänsä asukkaat
Ava C Jalle
Avatar
Jalle
Pegasos
 
Viestit: 176
Liittynyt: 18.02.2013 13:38
Paikkakunta: Orimattila

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron