logo

Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju / Feedback

Keskustelua 4.-6.7.2014 pidetystä Crystal Fair conista.

Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju / Feedback

ViestiKirjoittaja Teura » 06.07.2014 08:00

Nyt se on sitten auki, eli yleinen palauteketju conille.

Täällä voi antaa risuja sekä ruusuja kaikesta Crystal Fair 2014:ään liittyvästä. Olkookin kyse ajasta, paikasta, järjestelyistä, vieraista, ohjelmasta, jatkoista tai aivan mistä vaan mieltä painavasta asiasta. Kaikki palaute on tervetullutta.

Jos palautetta ei halua antaa julkisena, voi sen lähettää myös contact(ät)crystalfair(piste)fi

English

This is the brony.fi thread for collecting feedback about Crystal Fair 2014. If you have anything in your mind that you would like to give feedback on, this is the place. Criticism is also welcome.

If you would rather give your feedback in private, please mail it to contact(at)crystalfair(dot)fi
Avatar
Teura
Royal Guard
 
Viestit: 950
Liittynyt: 14.06.2012 18:10
Paikkakunta: Tampere

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja leopard » 06.07.2014 08:24

Coni ei ole edes ohi, mutta kai sitä voisi jotain sanoa...

Mutta alotetaan pienillä negatiivisillä:
Aukioloajat, tuli vähän järkytyksenä ne oli 10:00 -> 17:00. Itse ainakin huomasin noi ajat vasta ohjelman julkaisun yhteydessä, jos en olisi saanut perjantaita vapaaksi, olisi vkl. lippu mennyt kohtuu hukkaan. (jotenkin oletin että coni olisi ollut illalla).

Toisena se ettei siellä ollut hengailutilaa, ymmärrettävää ettei finlandiataloon saa kivoja sohvaryhmiä joissa idlata, mutta jotenkin olisi toivonut ohjelmien väliin jotain rentoa paikkaa jossa chillata.

Myyntipöytiäkin olisi enemmän voinut olla, mutta jos määrä johtui siitä ettei hakijoita ollut, niin ei voi mitään, mutta jos hakijoita olisi ollut enemmän, niin sitten se on negatiivinen juttu.

Suurempaa tekstiä lavallaolijoitten papereihin, niin moni joutunut laittaa paprun lähes nenään kiinni.

Mutta positiivisena sitten se että paneelit oli asiallisia.

...ja nyt pitää lähteä taas takas... pitääkin jatkaa kirjotusta illalla :D

Noniin, ekaan paneeliin 30 min aikaa ja jonossa kolmantena... joku pelottava oranssipaitainen kiljuu tossa parijonoa ja häröpallo vain pysyy (J/K) :D

en tiedä pitäskö arvostella yleisesti vai paneeleita myös, mutta kai sitä jotain voi sanoa paneeleistakin.

Mutta asiaan. paneelit oli paljon parempia kuin odotin, varsinkin blindread oli asiallista kuunneltavaa, bonusta olisi ollut jos olisitte etukäteen tehnyt kilpailun jossa olisi kävijät voineet lähettää tarinoita luettavaksi.

Myös villains of equestria oli hauska, mutta kyllähän kaikki jo etukateen pääpahiksen tiesi :p


TL/DR: "ihan kiva"
*mainostusta* http://mlp.helvetti.org/ (käykää arvostelemassa jaksoja :)
Avatar
leopard
Yksisarvinen
 
Viestit: 148
Liittynyt: 01.10.2013 11:37
Paikkakunta: Vantaa

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja suamiponi » 06.07.2014 17:22

Noh, tulipahan tuollakin käytyä. Itse kävin paikan päällä perjantaina.

Avajaisseremonia meni hienosti, vaikka aikataulut nyt vähän heittelehtivätkin.

Onnistuin myös navigoimaan speed friending-huoneeseen kunhan tajusin opastelehtisestä löytyvän kartankin @w@
Hirveellä vauhdilla keskusteltiin ummet ja lammet, mistä päin oltiin, mitä tehtiin ja niin eespäin. Hauskaa oli, eikä oo pitkään aikaan
tullut solkattua niin paljon englantia. Loppu ehkä vähän turhan aikaisin, but that's life.

Taidepajaan kertyi nopeasti pitkä jono, joten sinne en ehtinyt. Siispä tuli käytyä muualla. Anneli Heed oli loistava, ja samaten Daniel Ingram.

Singstar/karaoke oli myös mukava lisä. Ja tuli sielläkin käytyä pari laulua luikauttamassa(Got the Music in You, ja aikaisemmin joku toinen kipale huoneessa paljon olleen Twilight-pukuisen tytön kanssa)

Ja sitten hieman kritiikkiä. Eihän se Finlandia-talo nyt mikään massiivinen ole, mutta opastekylttejä olisi voinut olla noille pajoille. Ehkä? ?_?

Toinen pieni nipotus on cateringista. Hinnat oli aika suolaisia ja valikoima oli, noh, köyhän oloinen(köh,ei ollut suolaisia välipaloja juuri mitään).

Mutta yleisesti ottaen mukiinmenevä tapahtuma.
Viimeksi muokannut suamiponi päivämäärä 07.07.2014 11:15, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
suamiponi
Varsa
 
Viestit: 36
Liittynyt: 19.08.2012 14:52

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Sky Lynx » 06.07.2014 18:53

Perjantai tuli missattua mutta omat fiilikseni lauantailta ja sunnuntailta:

Ensinnäkin, suurkiitos kaikille tapahtuman järjestämisessä mukanaolleille!!!

Tapahtuman ohjelmatarjonta oli oikein mainiota. Tylsää hetkeä ei päässyt tulemaan hetkeksikään. Tabithan näkeminen oli ehdottomasti oma kohokohtani conissa.
Myyntipöydistä mukaani tarttui todella hieno Zecora printti ja Twilight Sparkle muki, jonka veljeni minulle hankki perjantaina.
Finlandia-talossa oli tarpeeksi tilaa, ettei tarvinnut liikaa kyynärpäätaktiikalla edetä ihmismassojen läpi. Muutenkin todella mahtava paikka conin järjestämiselle. Löysin helposti talon sisällä tarpeellisiin paikkoihin selkeiden ohjeiden perusteella.
Luojan kiitos onnistuin saamaan kunniavieraiden nimikirjoituksetkin vaikka suht tiukille menikin ajan suhteen. MLP: FiM DVD:n ykköskautta koristaa nyt Ingramin ja Tabithan nimmarit ja Transformers Primen ekan kauden DVD:tä koristaa nyt Heedin nimmari. Olen enemmän kuin tyytyväinen!

Kiitos myös kaikille joiden kanssa conissa kerkesin juttelemaan!!!

Minulla ei ole pahaa sanottavaa. Oma kokemukseni oli niin positiivinen. Seuraavassa Crystal Fairissa sitten nostetaan rimaa vielä korkeammalle, eikö? :wub:
Youtube kanavani Ei turhan aktiivisesti tule kamaa.
Steam profiili Saa lisätä kaveriksi jos haluaa ja/tai löytyy samoja pelejä.
Avatar
Sky Lynx
Varsa
 
Viestit: 94
Liittynyt: 03.03.2014 08:32
Paikkakunta: Helsinki

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Luks » 06.07.2014 20:17

Mukava tapahtuma oli, ei ole mitään negatiivistä. Paneelit olivat mielenkiintoisia ja Finlandia-talo paikkana hieno.
Avatar
Luks
Varsa
 
Viestit: 15
Liittynyt: 29.09.2013 00:10
Paikkakunta: Helsinki, Finland

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Haltie » 06.07.2014 20:31

Joka päivän conissa vietin ja sanotaan alkuun, että tapahtuma oli mielestäni erittäin onnistuneesti toteutettu, ei voi muuta kun kiittää järjestäjiä ja ihmetellä.

Hieman harmitti kun kaikki mielenkiintoiset tapahtumat meni toistensa päälle niin että piti tehdä aika paljo valintoja :S Tosin ymmärrän että Finlandia-talon aukioloajat nyt on mitä on ja yhteen viikonloppuun oli ohjelma mahdutettava... Voikin sitten miettiä et jos jokin toinen paikka sopisi paremmin tällaisiin tapahtumiin, niin hieno kuin Finlandia-talo onkin.

Joku tuossa yläpuolella jo miettiki, että olisiko myyjiä ollut enemmän jos olisi ollut enemmän tilaa... samaa mietin. Tavarahan meni kaupaksi kuin... vaikkapa ponipaidat ja pehmolelut, jotka vietiin minuuteissa.

Sitte olis eräänlainen idea.. tuomitkaa tai elkää. Conissa voisi olla jonkulaine myyntipöytä, johon "pienemmät" taiteilijat + muut voisi laittaa rajoitetun määrän omaa tekelettään, kaikilla kun ei välttämättä riitä materiaalia/halua pyörittää omaa pöytää. Totta kai voi aina yrittää neuvotella omaa tavaraa joidenkin muiden pöydille jos tuuri käy. Arvelisin kuitenki aika monen kiinnostuvan jos omaa tavaraa voisi vain tuoda suoraan ilman sen kummempia järjestelyitä ja sitoutumista.

Jos tuollaista nyt joku haluaa lähteä kehittelemään.. Ja erittäin noloa olisi, jos CFssä oli jotain vastaavaa jota en huomannut........ muista coneista en tiedä kun en ole ennen näin suuressa ponitapahtumassa ollut.

Niin ja VARMASTI tulen paikalle jos tällainen tilaisuus toistuu
Viimeksi muokannut Haltie päivämäärä 06.07.2014 22:31, muokattu yhteensä 2 kertaa
Juonta sitä tarvitseville jo vuodesta 2011
DeviantArt: http://jameshalt.deviantart.com/
Steam: Haltie
Skype: dathalt
Avatar
Haltie
Varsa
 
Viestit: 23
Liittynyt: 17.12.2013 01:23
Paikkakunta: Helsinki

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Bale » 06.07.2014 21:03

Kävin paikalla vain perjantaina tiukan aikataulun ja taloudellisten pakotteiden takia, mutta voisin kai silti sanoa jotain.

Finlandia-talo oli tapahtumapaikkana oikein hyvä koonsa ja sijaintinsa puolesta. Vaikka ehdinkin vain kahteen paneeliin ja yhteen työpajaan, koin saavani vastinetta rahalle. Ohjelma oli hyvin toteutettua. Harmittaa vähän etten ehtinyt muina päivinä paikalle, ohjelma vaikutti oikein mielenkiintoiselta ja olen myös kuullut tarpeeksi positiivista palautetta.

Ainoa nurisemisen aihe omalla kohdallani oli ponireivit: Miksi sisäänpääsy oli rajoitettu viikonloppulippuihin ja lauantailippuun? Miksei lippua Nosturiin voinut ostaa minkä tahansa päivälipun kylkiäisenä? Tai olisiko liian kauheaa jos lippuja myytäisiin erikseenkin? Päädyin jättämään reivit väliin kun en lauantaina olisi itse Fairiin ehtinyt ja 45€ pelkästä sisäänpääsystä Nosturiin on aika jäätävä summa. (No okei, jälkeenpäin kuulemani perusteella 45€ ois ollut juuri ja juurikipurajan sisäpuolella :(( )

Tapahtumasta jäi kuitenkin oikein positiivinen maku. Toivottavasti tämä toistuu vielä joskus! ^_^
Viimeksi muokannut Bale päivämäärä 06.07.2014 22:45, muokattu yhteensä 1 kerran
Elämä on elämää ja paras huume on parasta huumetta.
Avatar
Bale
Yksisarvinen
 
Viestit: 414
Liittynyt: 17.12.2012 22:29
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Kisu » 06.07.2014 22:04

Ensinnäkin, isot kiitokset kivasta conista :ponies
Oli hauskaa koko tapahtuman ajan.

Järkkäilen itsekin tapahtumia ja paikallaollen voin sanoa että ensimmäiseksi suomiponikoniksi pahimmat lastentaudit olitte saaneet hoidettua. Aikataulut olivat lähes kaikki ajoissa ja jonotukset ja esim lippujen myynnit oli hoidettu mallikkaasti ^_^

Informaatiota sai kivasti asioista aina kun halusi ja järkkärit toimivat asianomaisesti ja mallikkaasti. Kutsuvieraatkin näyttivät nauttineet tapahtumasta, eli siis kaikin puolin onnistunut tapahtuma. :wub:

Jos tästä haluttaisiin vielä parantaa jatkossa tulevaa tapahtumaa, ehdottaisin jotain seuraavia:
1. Pidempi tapahtuna, vaikka nelipäiväinen, hauska loppui nopsaan ja olisi varmasti jaksanut yhden extrapäivän. Olisi kerinyt höpisemään enemmän tutuille poneille, jotka matkustivat hieman kauempaa

2. Avajais seremonia olisi ollut kiva illalla, olisi kerinyt töistä siihen siten. Tapahtuma oli ajoittunut aamupäivää, kun taas useimmat conit ovan myöhempään iltaan asti auki (varmaan Finlandia talo sulkee ovensa illalla, niin ymmärrettävää)

3. Enemmän järjestettyä aktiviteettia (ainahan voi lisääs jutskaa laittaa) esim: ponitaidenäyttely josta voisi huudella esim tauluja, ponifigujen pinoamiskisa, Tanssipelit DDR. Stepmania ym, taidekisa tai hostattu ponivisailu kisa.

Loppuun vielä että nosturikeikka oli mahti, enempi mitä olisi osanut toivoa jatkoista ;)

Nyt tämä katti kömpii viltin alle potemaan concrudia jalueskelemaan mitä muut mieltä conista. Koitin twiittiä kuvasia tapahtumasta, sitä mukaa kun siellä pyörin. Kandee tutkailla twitteriä jos haluaa nähdä kuvasia. Koitan myös koostaa videoinnistani jonkinlaisen pätkän jahka paranen tästä

FUN-hoof :brohoof1:
- Kisu
Avatar
Kisu
Varsa
 
Viestit: 45
Liittynyt: 09.08.2012 20:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja SlyPhoenix » 06.07.2014 23:28

Haluaisin aloittaa tämän palautteen kirjoittamalla isot kiitokset CF:n komitealle erittäin onnistuneesta tapahtumasta! Oli hauskaa läpi viikonlopun ja löytyi lähes kaikkea ohjelmaa, mihin halusin mennä katselemaan ja kuuntelemaan. Lipun myynnit menivät sujuvasti ja conin järjestäjät osasivat tehdä loistavaa työtä niin kunnon taputukset heille. Operation Pon3 konsertti Nosturissa oli sen kun vaan loistavaa settiä, että tuli biletettyä hullusti. Samalla H8Mage oli todella loistava siellä! :wub:

Sitten voisin antaa palautetta, mitä voisi parantaa seuraavaa (mahdollista) conia varten:

- Voisi conin päivän pituutta lisätä pari tuntia pidemmäksi, kun tuntui että kaikki conin päivät olivat liian lyhyitä ja hauskuus sen myötä jäi vähäsen liian kevyeksi (jos lyhykkyys vaikutti Finlandian Talo aukioloa, että paikka menee illalla kiinni, niin silloin se on hyvin ymmärrettävää)
- Vaikka Nosturin bileet olivat huge success mulla, niin tällaisille bileisiin vois yrittää kutsua pari sellaista hyvin kuuluisaa muusikkoa (Living Tombstone, MandoPony, Mic the Microphone jne.)
- Kunniavieraat olivat hyvä valinta ensimmäiselle vuodelle, niin jos on mahdollista voisitte yrittää saada yks tai kaks M6 tai muu virallista ääninäyttelijää/sarjan tekijää paikalle yhden tai kahden tämän vuoden kunniavieraitten rinnalle (Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Peter New jne.)
- Ja sitten voisi olla vähän enemmän ja lisää ponimyynti kamaa seuraavassa conissa (esim. lisää Aurora pehmoleluja). Niitä oli vain kaksi myynnissä ja olisi hienoa jos niitä voisi tehdä lisää ja enemmän, jotta niitä riittää aika monelle.

Näistä parannuksista sijaan, niin silti hieno ja loistava pieni ponikonventio minkä sen komitea ja järkkärit onnistuivat tehdä ja toteuttaa. Crystal Fair 2015 kiitos!! :D
Ponittaja Joulukuu 2011 lähtien.
PK-seutu miittailija since Kesä 2012
Avatar
SlyPhoenix
Pegasos
 
Viestit: 630
Liittynyt: 07.08.2012 21:16
Paikkakunta: Kauniainen

Re: Crystal Fair 2014 - Virallinen palauteketju

ViestiKirjoittaja Eurokolikko » 06.07.2014 23:43

Ihan loistava oli tapahtuma! Vähän siinä ja siinä oliko kokonaiskustannuksien arvoinen, mutta en kadu osallistumistani ja saattaisin osallistua uudestaankin, tarpeeksi pitkällä varoitusajalla.

Joitain pieniä "bugeja" tapahtumassa oli, varsinkin perjantaina tiedotuksen suhteen ja joistain asioista ei tuntunut kukaan henkilökunnastakaan tietävän yhtään mitään, mutta pääasiassa kaikki toimi ihan mainiosti. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista, kuten muutkin ovat sanoneet. Aikatauluista lipeämisiä varsinkin viimeisenä päivänä huomasin, mutta itselleni ne ei ainakaan haittaa aiheuttaneet.

Olen todella iloinen, että valitsin tämän elämäni ensimmäiseksi coniksi.
Viimeksi muokannut Eurokolikko päivämäärä 07.07.2014 00:56, muokattu yhteensä 1 kerran
Ikimetsän taikakääröt - blogi ponittamisestani:
http://ikimetsa.eurokolikonmaailma.fi
Avatar
Eurokolikko
Yksisarvinen
 
Viestit: 908
Liittynyt: 16.05.2012 12:25
Paikkakunta: Kajaani

Seuraava

Paluu Crystal Fair

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron