logo

Mitä muita sarjoja katsot?

Keskustelua mistä tahansa muusta kuin poneista.

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Bale » 27.08.2014 00:14

No siis, katon aika paljon muitakin sarjoi ku ponei (koska ponit on tauolla :-DD). Kolme sarjaa nousee silti yli muiden:

Archer: Hassunhauska animaatiosarja kusipäisestä agentista nimeltä Sterling Archer. Sarja sisältää kivasti referenssejä vaikka mihin ja runsaan mustan huumorinsa ansiosta nousee ehdottomasti TOP-3 animaatiosarjojen joukkoon. Ehdottomasti kokemisen arvoinen.

[i]Mad men:[/i] Draamasarja 1960-luvun mainosmiehistä. Tyyliä, päihteitä ja juonittelua sopivissa määrin. Siistejä pukuja ja laadukkaita näyttelijöitä (mm. Jon Hamm, Christina Hendricks, John Slattery...) ja hyvät musat. Nämä tekevät sarjasta katsomisen arvoisen.

Hell on wheels: Historiallinen draamasarja villin lännen kesyttämisestä ja Amerikan mantereen läpäisevän rautatien rakentamisesta. Hahmot ovat samaistuttavissa ja ihmiskohtaloita löytyy monenlaisia. Tykästyin sarjaan nopeasti.

Katson myös muitakin sarjoja. Esim. Game of thrones ja Walking dead ovat ohjelmistossani silloin tällöin, mutta aikaa sarjojen katsomiselle löytyy suhteessa vähän.
Elämä on elämää ja paras huume on parasta huumetta.
Avatar
Bale
Yksisarvinen
 
Viestit: 414
Liittynyt: 17.12.2012 22:29
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Jortaani » 27.08.2014 00:31

Mitäs tässä, aika vähän tulee muita sarjoja katsottua. Listataas nyt joitain:

Doctor Who eli tuttavallisemmin Tohtori Ketä on hieno sarja. Suosittelen todellakin, se on oikeasti tosi hyvä ja deeppi, eikä pelkästään randomnörttien kulttisarja.

Yle Uutiset on yllättävän mielenkiintoinen tapaus. Uusia jaksoja riittää ja sisältö säilyy vaihtuvana ja mielenkiintoisena. Luvassa rutkasti toimintaa, draamaa ja pukumiehiä. Sarja sopii myös foorumin nuoremmille käyttäjille, sillä se ei sisällä seksuaalisia Teemoja.

Oikeaoppisen kolmiportaisen luettelon täydentää täysin tuulesta temmattu...

Eiku ei, nyt tuli mieleen oikeesti hyvä sarja jota katon!

Heartbeat eli Sydämen asialla! Tää ei oo mikään vitsi, tykkään oikeesti siitä. Paikkapaikoin hyvää huumoria, osaksi toimintaa ja leppoisaa brittiläistä maalaiselämää. Joka jakso kietoutuu poliisiasian ympärille. Henkilöhahmot ovat hienoja ja uskottavia. Sisältää paljon vähemmän ylimakeaa mansikkasiirappia kuin nimestä voisi päätellä.

Nyyh, nyt katu-uskottavuuteni meni ja kääriydyn alumiinifolioon ja naamioidun uuniperunaksi ;__;
Kuva

Kiitoksia Mercurylle nyt jopa 100% smoothimmasta flutterspritestä ~ o/
Avatar
Jortaani
Pegasos
 
Viestit: 540
Liittynyt: 21.10.2012 09:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Twili » 27.08.2014 01:33

Jortaani kirjoitti:Heartbeat eli Sydämen asialla! Tää ei oo mikään vitsi, tykkään oikeesti siitä. Paikkapaikoin hyvää huumoria, osaksi toimintaa ja leppoisaa brittiläistä maalaiselämää. Joka jakso kietoutuu poliisiasian ympärille. Henkilöhahmot ovat hienoja ja uskottavia. Sisältää paljon vähemmän ylimakeaa mansikkasiirappia kuin nimestä voisi päätellä.

Nyyh, nyt katu-uskottavuuteni meni ja kääriydyn alumiinifolioon ja naamioidun uuniperunaksi ;__;

Toinen uuniperuna ilmoittautuu.
Vain kaksi jaksoa tästä mahtavasta sarjasta jäänyt väliin, enkä ole valitettavasti nähnyt niitä millään sarjan uusinnoillakaan ;_; Muistettavat hahmot, hauskaa huumoria, stereotypioita, sekä kaunis ja idyllinen 60-luku. Greengrass paras hahmo IMO.
Harva tietää, mutta sarja perustuu tooodella löyhästi jonkun tyypin kirjasarjaan kyläpoliisi Nick Rowanista (ensimmäinen moottoripyöräpoliisi. Joo, nämä vaihtuvat per kausi :D ), joka muuttaa landelle ja alkaa siellä tehdä hommia. Kirjan kirjoittaja on kirjoittanut peräti yhden jakson sarjaa, wou.

Olen myöskin katsonut tämän sisarsarjaa, Kyläsairaalaa, jossa ei näy niinkään samoja hahmoja kuin muutama, mutta Aidensfieldin kylä mainitaan useasti.
Siirrä Sydämen asialla tapahtumat sairaalaympäristöön, ja aika lähellä mennään tämän sarjan tyyliä.

Naapureita ja ystäviä, isä Matteon tutkimukset, Diagnoosi: murha jne. ovat sellaisia yksinkertaisia, mutta jotenkin viihdyttäviä pienellä juonellansa, sekä muistettavilla hahmoillansa. Seurasin, ja suraan näitä paljon edelleen.

Francon aika tulisi jokaisen katsoa sen historiallisten faktojen ja tosi-tv-kuvan takia. Näyttää hyvin, millainen tilanne Espanjassa oli vuosikaudet.

E:
Jortaani kirjoitti:
Twili kirjoitti:Greengrass paras hahmo IMO.


Heeyeeeyeeeyeee, meil samat! Sen jälkeen kun Greengrass siirtyi autuaammille salametsästysmaille, paras hahmo on ollut ehdottomasti aina yhtä sarkastinen ja pessimistinen Bernie Scripps :DD

Oi kyllä, aivan huippuhahmo. Aina sarkastinen, nuhjuinen ja hieman harmaa ja vanhanaikainen mekaanikkohauturi. Muuttuisin varmaan itsekin samanlaiseksi moisessa kylässä, ja moisella veljellä ja alaisella :D
Viimeksi muokannut Twili päivämäärä 27.08.2014 01:47, muokattu yhteensä 1 kerran
Pussikaljamiittejä ja miittejä ylipäätänsä huhtikuusta 2013
Luolamestari Hikkylinna ry:n palveluksessa
Kuva
Koko Uudet Tuulet sarjakuva
Avatar
Twili
Pegasos
 
Viestit: 2416
Liittynyt: 17.11.2012 23:29
Paikkakunta: Hämpton

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Jortaani » 27.08.2014 01:41

Twili kirjoitti:Greengrass paras hahmo IMO.


Heeyeeeyeeeyeee, meil samat! Sen jälkeen kun Greengrass siirtyi autuaammille salametsästysmaille, paras hahmo on ollut ehdottomasti aina yhtä sarkastinen ja pessimistinen Bernie Scripps :DD
Kuva

Kiitoksia Mercurylle nyt jopa 100% smoothimmasta flutterspritestä ~ o/
Avatar
Jortaani
Pegasos
 
Viestit: 540
Liittynyt: 21.10.2012 09:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Crayon » 27.08.2014 01:50

Hömh, mulla ei hirveesti oo ikinä aikaa kattoo mitään tv-sarjoja, mut kerään listaa sarjoista jotka katon heti kun mulla on aikaa. :DD

Just tällä hetkellä katon aktiivisesti ainoastaan Walking Deadia, vissiin neloskausi kesken. Sit just alko se Intelligence 2.0, sitä pitäis alkaa seuraamaan, mut hienosti missasin alotusjakson. :DD Ja youtubesta katoin just fanmaden Fallout -minisarjan, Nuka Breakin! :P

Tän syksyn tavotteeks vois ottaa Game of Thronesin tsekkaamisen. Enempi kiehtoo kyl scifi, mut toikin varmasti koukuttaa kun se on niin hyvin tehty. Varsinkin visuaalinen toteutus on se joka saa mut kiinnostuu sarjoist ja leffoist. :))
Avatar
Crayon
Yksisarvinen
 
Viestit: 908
Liittynyt: 19.04.2013 19:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Kheria » 09.10.2014 21:23

Paria itselle uutta sarjaa nyt tullu katsottua; ensimmäiseksi Elementary eli suomessa Holmes NYC nimellä tunnettu versio Sherlock Holmesista. Vaikka kyseessa on periaatteessa perusjenkkisarja, niin lähdemateriaali on niin kova että sarjan laatu on hyvä. Varsinkin kun on onnistuttu välttämään väkivallalla mässäily johon jenkit niin helposti sortuvat. Lisäinnostuksena katsomiseen on Lucy Liu Watsonina ja GoT tuttu Natalie Dormer Irene Adlerina.

Se toinen sarja on AMC:n Hell on Wheels joka kertoo Hell on Wheelsin "kylästä" joka seurasi Union Pacific-rautatien rakentamista Pohjois-Amerikan halki 1860-luvulla. Taattua AMC-laatua ja mukana muutama muista sarjoista tuttu loistonäyttelijä, ja vielä kun aikakausi sallii sekä sisällissota että villi länsi-läpän ja viittaukset, niin kelpaa kattoa. Niin, niitä tuttuja näyttelijöitä: Colm Meaney eli Star Trek:TNG ja DS9 tuttu Chief Miles O'Brien, ja Christopher Heyerdahl joka on mm. Supernaturalin Alastair tai Stargate: Atlantiksen Todd the Wraith.

Kyllä, itselleni sarjan laatua nostaa heti jos siinä on näyttelijä joka esiintynyt hyvässä roolissa jossain muussa pitämässäni sarjassa.
You're in my way,
And I haven't got the time today,
Best you walk away,
And live to fight another day

Avatar
Kheria
Yksisarvinen
 
Viestit: 775
Liittynyt: 22.04.2012 15:12
Paikkakunta: Parts Unknown

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Limosa » 20.03.2015 15:01

En katso aktiivisesti mitään muita sarjoja. Yleensä katson sitä, mitä TV:stä sattuu näkymään.
Limosa
 

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja PaperiKirja » 21.03.2015 00:01

Ergo Proxya oon kattonut lähiaikoina. Sarja on psykologinen, scifi ja omaperäinen, josta pidän. 8/10
Avatar
PaperiKirja
Yksisarvinen
 
Viestit: 130
Liittynyt: 02.11.2013 22:32
Paikkakunta: Kiuruvesi Kirottu Metsä

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja Mistral » 05.04.2015 16:02

Rakastan Kreikan mytologiaa, yksi mielenkiintoisimmista aiheista mitä tiedän. Joten kun pari päivää sitten näin että tänä viikonloppuna ei ala taas paitsi ponit (& Stroud) vaan myös uusi mytosarja nimeltä Olympus, niin pään päälle syttyi heti lamppu ja SOLD -kyltti. Sitten luin että on "Syfy Original Series", mikä on nykyään vähän sama "laatutarra" kuin jos alkaa katsomaan Asylum -lafkan leffoja, ja luin parit hätäiset arviot pilotista. Eh, not looking good! Noh, aloitin katsomisen kuitenkin.

Ja ei ***** mitä ******. Surkean näyttelyn, tympeähkön tarinan, mitäänsanomattomat taistelukohtaukset ja muut Syfy-kliseet nyt voi ehkä vielä jotenkin katsoa sormien läpi, mutta kun lähes kaikki on kuvattu greenscreenin edessä - jonka rumaan CGI:n on käytetty ehkä se 500 dollaria budjetista - niin eihän tuota voi ottaa tosissaan. Pilotti meni kiinni ennenkuin ehdin edes puoliväliin, bye bye!

Kuva

Saisi joskus tulla kunnollinen Kreikan mytoleffa/sarja, niistä on kyllä kova puute vaikka materiaalia olisi vaikka mihin. Ja siis en todellakaan ole camp-henkisiäkään tuotantoja vastaan - Xena ja Hercules Legendary Journeys iskevät ysärihilpeydellään ja hupailuineen minuun edelleen kovaa - mutta kun näkee tämän tasoista roskaa joka vielä ottaa itsensä tosissaan niin kyllä hymy hyytyy.
Kuva
Avatar
Mistral
Pegasos
 
Viestit: 533
Liittynyt: 20.04.2013 21:33
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mitä muita sarjoja katsot?

ViestiKirjoittaja kata » 05.04.2015 21:50

MLP:FiM lisäksi katson...

Tranformers: Prime
Tätä tietokoneanimaatiosarjaa rupesin seuraamaan maaliskuun puolvälissä, kun katsoin tylsistyneenä Foxia ja jäin sitten tästä sarjasta yhtä jaksoa ihastelemaan. Joka aamu ennen klo. 8 herään ja laitan Foxin päälle ja rupean katsomaan tätä sarjaa. Olen saanut katsottua jo 1. sekä 3. kauden enkun kielisenä kokonaan läpi ja nyt aloittelin tuossa vähän aika sitten suomi dubilla seuraamaan.

Transformers: Primen lisäksi seuraan Transformers Rescue Bots-sarjaa.

Game of Thrones
Game of Thronesia rupesin seuraamaan siskoni kautta, joka esitteli minulle 2. tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa viime vuonna. Innostuin sarjasta heti ja olen tähän mennessä kerennyt katsoa 1.-4. tuotantokauteen asti. Ensi viikolla alkaa sitten 5. tuotantokausi jota odotan innolla.

Criminal Minds
Rakastan kovasti erilaisia rikosdraamoja, mutta Criminal Minds on niistä kaikista ehdoton suosikkini. Olen seurannut sarjaa eniten Foxilta, mutta sekin on jäänyt nyt vähemmälle, kun nykyään sitä tulee ilta 23 aikoihin jolloin olen useimmin jo nukahtanut. Jos satun olemaan siihen aikaan hereillä, niin siirryn aina telkkarin eteen katsomaan sarjaa.

Muita sarjoja joita seuraan, mutta en enään "kovin aktiivisesti"...
- Simpsonit
- Family Guy
- Emmerdale
- Salatut Elämät
- Uusi päivä
~BRONY 2013~ ~OTAKU 2008~
YouTubeVaingingajututღ

Kuva
Avatar
kata
Poni
 
Viestit: 153
Liittynyt: 26.10.2014 10:35
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Majestic-12 [Bot] ja 6 vierailijaa

cron