logo

Starlight Thunder

Yleinen kaikenlaisten foorumiropejen pelaamista varten tarkoitettu osio.

Starlight Thunder

ViestiKirjoittaja Harmonae » 18.09.2014 20:55

Ropet, joissa mukana:
Ponyville

Kuva

(tehty Pony Creatorilla)

Nimi: Starlight Thunder
Sukupuoli: Ori
Rotu: Pegasos
Ikä: 16

Ulkonäkö:
Starlight Thunder on yllättävän kookas ikäisekseen, mutta silti pienehkö. Hänen turkkinsa pääväri on ollut beige, mutta työ auringonpaisteessa on tummentanut hänen karvoitustaan tummemman ruskeaksi, jolloin beigehköä turkkia löytyy, mutta pääasiassa se on tummemman ruskeaa. Hänen harjansa ja häntänsä omaavat saman värityksen, eli keskiyönsinisen ja kirkkaanoranssin sekoituksen. Starlight haluaa yleensä pitää häntänsä pitkänä, sillä hän pitää sen hoitamisesta ja siitä, kuinka se liehuu hänen kiitäessään eteenpäin. Harjansa hän kuitenkin haluaa pitää lyhyenä, jotta se pysyisi poissa kasvoilta. Starlight Thunderilla on vaaleanvioletit silmät, joihin muut ponit yleensä hänen ulkonäössään tykästyvät hänen häntänsä lisäksi. Starlightilla on ällistyttävän voimakkaat jalat, joilla hän pystyykin nostamaan paljon painoa ja kiitämään uskomatonta vauhtia.Starlightin söpöysmerkki esittää jakoavainta, jonka päällä on iskevä salama. Se viittaa hänen uskomattomaan kykyynsä toimia elottoman ympäristön kanssa melkeinpä maagisesti ja maagisen nopeasti ja käyttää sitä hyväkseen, sekä siihen, että hän osaa juosta todella nopeasti.

Luonne:
Starlight Thunder on yleensä positiivinen ori. Hän pitää erityisesti kaiken maailman laitteiden kanssa työskentelystä ja juoksusta sekä luonnossa liikkumisesta. Lentämisestä Starlight ei erityisesti pidä, vaikka pegasos onkin. Tätä voisi periaatteessa kutsua lentopeloksi, sillä hän mieluummin kiitää maan pinnalla kuin taivaalla. Tästä huolimatta Rainbow Dash on yksi hänen idoleistaan, ja hän onkin saanut Starlightin kokeilemaan ajoittain lentämistä pelostaan huolimatta. Starlight yrittää olla täysin ennakkoluuloton jokaisen ponin kohdalla, vaikka hänen rankka menneisyytensä tätä usein haittaakin. Starlight innostuu usein melkeinpä kaikesta uudesta, mitä hän näkee. Hän onkin erittäin kokeileva poni, ja usein yrittää ottaa selvää siitä, mitä muut pitävät outona ja kummallisena. Hän on myös hyvä ongelmanratkonnassa. Starlight Thunder on sopeutuvainen, tämän hän on oppinut matkustaessaan. Hän tulee yleensä toimeen kaikkien kanssa, mutta välillä hän muistaa menneisyydestään tapahtumia, jotka heijastuvat nykymaailmaan pelästyttäen Starlightin pahanpäiväisesti. Starlight osaa olla vakava, mutta hän on oppinut myös nauramaan ja nauttimaan elämästä. Hän pitää myös paljon juhlista; onhan hän vielä nuori poni.

Menneisyys:
Tulossa pian! ^_^

Harrastukset:
- Juoksu; tekee usein purkaakseen energiaa ja ihan vain nauttiakseen vauhdin huumasta
- Retkeily; Menee usein Ponyvillen lähivuorille sekä joskus myös kaukaisemmillekin maille rentoutumaan ja nauttimaan luonnosta
- Yleinen auttaminen ja korjailu; Starlight Thunder pitää muiden auttamisesta ja ratkaisee ystäviensä sekä tuntemattomien ongelmat sekä korjaa heidän tavaransa.

Perhe:
Vanhemmat; isä tunnettu kilpalentäjä & äiti tunnettu pegasos Canterlotin seurapiireissä, vaikka Cloudsdalessa asuukin. Ovat hylänneet Starlight Thunder eivätkä tunnusta tätä varsakseen. Veli on osa Kuninkaallista Vartiostoa, Starlight on silti hänen kanssaan vanhemmistaan huolimatta hyvissä väleissä.

Ystävät:
Monet ponyvilleläiset + joitakin cloudsdalelaisia sekä sekalaisia ystäviä ympäri Equestriaa.
Kuva

No offense, but I don't know what peace is. - Snake
Avatar
Harmonae
Yksisarvinen
 
Viestit: 149
Liittynyt: 31.07.2014 16:29
Paikkakunta: Everfree Stadist

Paluu RP-Alue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron